Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στις 9,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση που διενήργησε ο καθηγητής Στατιστικής, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδας Πανάς - Δείτε εδώ όλη την έρευνα

Βγάζει 143 έδρες για την ώρα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Σαρωτική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ, που τον φέρνει μια ανάσα απ` την αυτοδυναμία καταγράφει 
η δημοσκόπηση που διενήργησε ο καθηγητής Στατιστικής, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδας Πανάς.

Στη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η εγκυρότητα του οποίου έχει επιβεβαιωθεί σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, η διαφορά αγγίζει διψήφιο νούμερο, «δικαιώνοντας» την αντίστοιχη μέτρηση της Public Issue. Μόνο που εδώ, στη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, μιλάμε για πρόθεση ψήφου και όχι απλή εκτίμηση.

Σύμφωνα μ` αυτήν, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται στις 9,5 μονάδες, με τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση να βρίσκεται στο 31%, έναντι 21,5% της Νέας Δημοκρατίας. Με βάση αυτό το ποσοστό, στον ΣΥΡΙΖΑ αντιστοιχούν 143 έδρες (έναντι 64 της συντηρητικής παράταξης), δικαιώνοντας όσους πιστεύουν ότι η κατάκτηση της αυτοδυναμίας, είναι απολύτως εφικτή, αν όχι βέβαιη. ...


Και σ’ αυτή τη δημοσκόπηση η «Χρυσή Αυγή» διατηρεί τη δυναμική της, παραμένοντας στην τρίτη θέση, με 9,5% και 28 έδρες, ενώ ακολουθούν το «Ποτάμι» με 6,7% και 20 έδρες, το ΠΑΣΟΚ με 6,2% και 19 έδρες, το ΚΚΕ ΜΕ 5,8% και 17 έδρες, ενώ οριακά εισέρχονται στη Βουλή οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» με 3% και 9 έδρες. Εκτός Βουλής μένει η ΔΗΜΑΡ, που βρίσκεται κάτω και από το ποσοστό των Ευρωεκλογών (0,7%).
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.