Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ : «Εξωθεσμική καλοστημένη παράσταση για να με θέσουν εκτός των ΑΝΕΛ»

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, μιλά στο Κόκκινο για τις επιθέσεις που δέχεται απο συμφέροντα και το εσωτερικό του κόμματος με αφορμή τη προσφυγή που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη κατά της παραπομπής της στα όργανα του κόμματος.
Για «εξωθεσμική, καλοστημένη παράσταση» με στόχο να τεθεί η ίδια εκτός κόμματος καθώς κάποιοι «επιθυμούν να γυρίσουν στη ΝΔ ή να κάνουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» έκανε λόγο στο ΚΟΚΚΙΝΟ, η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε κατά του Π. Καμμένου ο οποίος την παρέπεμψε στα όργανα του κόμματος.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος για μοναρχική αντίληψη και όχι δημοκρατική και κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος να τη διαγράψει «αν δεν τη θέλουν στη κοινοβουλευτική ομάδα».

«Δέχομαι μια αήθη επίθεση, έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου, μου έχουν σπάσει αυτοκίνητα γιατί τα έχω βάλει με όλα τα συμφέροντα»... δήλωσε η Ρ. Μακρή.

Τόνισε πως εκκρεμεί αγωγή 400.000 ευρώ εις βάρος της από τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη ο οποίος -σύμφωνα με τη βουλευτή των ΑΝΕΛ- «πήρε χρήματα απο το ΕΣΠΑ και αντί να τα δώσει στους πολίτες τα μοιράζει στο νονό του Μητσοτάκη και στο Ίδρυμα του, που με απευθείας αναθέσεις σε εταιρίες που είναι αναμεμιγμένες σε σκάνδαλα ώστε να ψηφιοποιήσουν το αρχείο του».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.