Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δηλώστε συμμετοχή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, εμείς πάντως δοκιμάσαμε το "τυχαίο" σύστημα των επιλογών και αποτύχαμε

 

 Δηλώστε συμμετοχή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Αρχίζει η εξελιγμένη πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων από τον εν λόγω.
Θυμηθείτε ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ (με κεφαλαία γράμματα) του εν λόγω. Δεν έχει ξαναγίνει:

Ακούστε τον. Μην αμελήσετε. Θα φρίξετε με το απύθμενο νεοταξικό του θράσος του «δημοκράτη»

Ο θρασύτατος αυτός “business man” της «δημοκρατίας» Χατζηνικολάου κατά Μαριά.



Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Σχόλιο: Έκτος ελέγχου βγήκε η λογομαχία μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Νότη Μαριά και μετά από ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ αποχώρησε έξω φρενών!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Νότη Μαριά για το πώς μειώθηκαν τα ποσοστά του κόμματός του στο μισό. «Ο στόχος που βάλαμε να έχουμε τουλάχιστον εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, από ότι φαίνεται εκλέγουμε έναν βουλευτή», είπε ο κ. Μαριάς.

Τότε ήταν που άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι...


«Αυτή ήταν η φιλοδοξία σας; Να πιάσετε το 505 της εκλογικής σας δύναμης; Έχετε κάνει ένα πρόλογο ενάμιση λεπτό και δεν μου έχετε απαντήσει σε τίποτα! Θέλω να απαντήσετε επί της ουσίας και όχι με περικοκλάδες».
«Δεν υπάρχουν περικοκλάδες όταν μιλάει ο Νότης ο Μαριάς! Μιλάει ευθέως πάντοτε! Όσον αφορά στον κεντρικό στόχο μας να έχουμε εκπροσώπηση, τον πετύχαμε»!
«Ναι, αλλά δε γίνεται όλοι να είστε νικητές απόψε. Δε γίνεται να σας ρωτώ ότι πέσατε στο 50% και να μου απαντάτε... Προσέξτε τι μου απαντήσατε. Να παραστήσω τον Μαριά»;
«Να 'ρθείτε εδώ να παραστήσετε τον Μαριά αν είναι! Σας παρακαλώ πολύ»!
«Τα ψέματα δεν μου αρέσουν κύριε Μαριά»!
«Ψέματα δε λέω. Να προσέξετε πώς μιλάτε όταν απευθύνεστε σε μένα»!
«Θα μιλάω όπως θέλω! Δεν κατάλαβα! Θα απαντήσετε σε καμιά ερώτηση»;
«Κι εγώ θα μιλάω όπως θέλω! Απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις! Δεν μου δίνετε χρόνο»!
«Μας λέτε ότι στόχος ήταν το 7% να γίνει 3,5%! Ανέκδοτα»!
«Ανέκδοτα λέτε εσείς»!
«Δεν θέλω άλλη κουβέντα μαζί σας! Δεν θέλω! Μας ψεκάζουνε»!

Σε αυτό το σημείο ο Νότης Μαριάς αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση: «Αλλού να τα πεις αυτά! Όχι σε μένα! Το κατάλαβες»;

«Εδώ τα λέω! Περάστε έξω! Περάστε έξω κύριε Μαριά!», απάντησε έξω φρενών ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μετά από αυτό το άθλιο περιστατικό, λένε ότι το ΕΣΡ, επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στην τηλεόραση του STAR και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου κατά τη βραδιά των ευρωεκλογών, για μη ορθή συμπεριφορά του παρουσιαστή στο επεισόδιο που είχε με τον ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότη Μαριά


Τώρα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά περιστατικά, που το φερόμενο με την ονομασία ΕΣΡ θα μπορούσε να επιβάλει ακόμη μεγαλύτερες ποινές και μάλιστα να είναι και απαιτητές, αλλά αυτό είναι μία άλλη θλιβερή ιστορία, όχι μόνο για το λεκτικό και την συμπεριφορά πολλών παρουσιαστών αλλά και τον καταιγισμό των διαφημίσεων μέσα και πάνω από το κανονικό πρόγραμμα, με συνέπεια να χάνει η διαφήμιση το νόημά της και να γίνεται προτροπή και μάλιστα ως η μόνη λύση του τάδε προϊόντος που είναι και χορηγός των εκπομπών.

Αλλά ας σταθούμε στις επιλογές και στις συμμετοχές μετά από κλήρωση. Εμείς δοκιμάσαμε το "τυχαίο" σύστημα των επιλογών και αποτύχαμε να συμπεριληφθούμε στους συμμετέχοντες αν και το προσπαθήσαμε πολλές φορές
(βλέπε: Η ΔΑΠ πάει Ενικό...ενώ το ιστολογίο μας "ατύχησε" από την κληρωτίδα!!! Tragic...)
.Βέβαια δεν τρέφαμε ελπίδες ότι μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις κατευθυνόμενες εκπομπές κυβερνητικής προπαγάνδας ελεύθερους πολίτες ΜΗ επαγγελματίες δημοσιογράφους γιατί μάλλον δεν θα μπορούσαν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να υλοποιήσουν τον Αντικειμενικό τους σκοπό.
Τίμιε αναγνώστη μας εσύ ξέρεις και καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα από αυτά που γράφουμε και από αυτά που αφήνουμε ως εύκολα εννοούμενα αποκλειστικά σε σένα.

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.