Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Γελοιοποίηση Ν. Κακλαμάνη – Επιστρέφει στη ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Την επιστροφή του στο κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε ο βουλευτής, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας μάλιστα ότι σε αυτή του την απόφαση οδηγήθηκε λόγω της «μακρόχρονης φιλίας» του με τον Αντώνη Σαμαρά 

Την επιστροφή του στο κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε ο βουλευτής, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας μάλιστα ότι σε αυτή του την απόφαση οδηγήθηκε λόγω της «μακρόχρονης φιλίας» του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή, ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατακεραύνωνε τη ΝΔ, λέγοντας ότι η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση γίνεται γιατί «για μία ακόμη φορά, η ΝΔ σπεύδει να διασώσει τον κ. Βενιζέλο», ενώ σημείωνε ότι «το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά η πλειοψηφία μέσα στην κοινωνία». 

Για όσους δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, τον περασμένο Ιούνιο, ο βουλευτής της ΝΔ πλέον, αποκάλυπτε τα εσωκομματικά παιχνίδια που γίνονται στη ΝΔ, σχετικά με το ζήτημα της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας, λέγοντας ότι «δεν ήταν δυνατόν να βάλω εγώ σε παζάρι κάτω από το τραπέζι την πόλη της Αθήνας και τους Αθηναίους, όπου άλλον θα ψήφιζαν για δήμαρχο και άλλος θα τους προέκυπτε». 

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Νικήτας Κακλαμάνης καταψήφιζε το ένα από τα δύο άρθρα του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης Σαμαρά, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Κ.Ο. της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά. Την επόμενη ημέρα, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Νικήτας Κακλαμάνης, τόνιζε ότι «με όση προσωπική πολιτική αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει, δεν μπορούσα να ψηφίσω κάτι το οποίο πρώτον βάναυσα καταπατούσε τις ιδεολογικές αρχές της παράταξής μου, όπως αυτές καθορίστηκαν, τον Οκτώβριο του '74, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Δεύτερον, για μια ακόμη φορά, ποδοπατούσαν όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις δια στόματος Αντώνη Σαμαρά».

Μετά από όλα αυτά, ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό και με σημερινή του δήλωση, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι από την ασκούμενη πολιτική και από όλα αυτά, τα οποία ...
κατήγγειλε, επιστρέφει στη ΝΔ, επικαλούμενος την «μακροχρόνια φιλία» του με τον πρωθυπουργό και υπογραμμίζοντας ότι «ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ».

Αναλυτικά, η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη:

«Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης».

Δείτε τα videos και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:




==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.