Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο απόλυτος εξευτελισμός Σαμαρά: Υπερασπίστηκε τον Πρετεντέρη στην Βουλή, στην κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπερασπιστής του Πρετεντέρη στη βουλή ο Σαμαράς.(video)

Ξεφτίλισε το πολίτευμα, χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παραδεχόμενος 
της σχέσης αγάπης και εξάρτησης μεταξύ της μνημονιακής του κυβέρνησης 
και τους διαπλεκόμενους καναλάρχες μαζί με τους υπαλλήλους τους
Στο τέλος της αποψινής του ομιλίας, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αποκλείει και στοχοποιεί όσους διαφωνούν μαζί του, αναφέρθηκε ονομαστικά στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον "παπαγαλάκι" Γιάννη Πρετεντέρη, κατακεραυνώνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν ανέχεται να πηγαίνει στην εκπομπή του. Βέβαια τον λόγω του εμπάργκο, την σεξιστική επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που εξαπέλυσε ο Πρετεντέρης, δεν τον ανέφερε!
Μετά από την αποψινή αναφορά του πρωθυπουργού υπέρ του Γιάννη Πρετεντέρη, ο δεύτερος αναμένεται να τον ανταμείψει την Δευτέρα, στην εκπομπή του παρουσιάζοντας δημοσκόπηση που η ΝΔ, θα είναι οριακά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, χα,χα,χα,χα!!!! (anemosantistasis)


Τον γνωστό δημοσιογράφο του MEGA και του ΔΟΛ Γιάννη Πρετεντέρη υπερασπίστηκε στη βουλή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν κλείσει την ομιλία του στη διάρκεια της συζήτησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. ...




Ο Αντ. Σαμαράς έκανε λόγο για στοχοποίηση του δημοσιογράφου Γ. Πρετεντέρη από το ΣΥΡΙΖΑ

“Οι δικοί σας δημοσιογράφοι έφτασαν στο σημείο να του επιβάλλουν “εμπάργκο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως “εμείς αυτό δεν το κάνουμε”.

Ιδιαίτερα ευαίσθητος ο πρωθυπουργός... logiastarata
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.