Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

kalami.net/USA: Αυτό είναι success story !!! "Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ''νούμερο ένα'' παγκόσμιο τουριστικό προορισμό"

Οι αμφί Οργανώσεις GLBT (Gay, Lesbian, Bisexual, Transgender), ετοιμάζονται να κάνουν την Αμφί-πολη ''παγκόσμια πρωτεύουσα'': "LGBT η τέχνη μέσα από την ιστορία και τα ταξίδια"

Η είδηση ότι ο περίφημος τάφος πιθανά να ανήκει στον Ηφαιστίωνα, τον φίλο του μεγα-Αλέξανδρου, κινητοποιεί ειδικά τις Οργανώσεις ΗΠΑ που ετοιμάζουν ομαδικές επισκέψεις στην Ελλάδα. ''Θα είναι ανεπανάληπτη επιτυχία γιά τον τουρισμό μας'', δηλώνουν οι του υπουργείου Τουρισμού της 'Ολγας.

Tα προεδρεία των GLBT, ζήτησαν από τον δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη να αναλάβει τα της επίσκεψής τους στην Ελλάδα και να τους κλείσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αρμόδιους υπουργούς.

Η παγκόσμια Συνομοσπονδία των Οργανώσεων, προτίθεται να ζητήσει από την κυβέρνηση να επιτρέπεται να παντρεύονται τα μέλη στην Ελλάδα.
Αν αυτό γίνει κατορθωτό και ψηφίσει νόμο η αμφι-Βουλή, τότε η Ελλάδα θα καταστεί ο πρώτος και μεγαλύτερος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός τους... ''Θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση που κατάφερα να προσελκύσω στην Ελλάδα'', δήλωσε στο περιθώριο του δείπνου των ''κροίσων Ομογενών'' στη Νέα Υόρκη, ο υφυπουργός Notis Mitarachi.
''Αυτό είναι success story'', σημείωσε και ο Καλαματιανός πρέσβης της Ελλάδας στο ίδιο δείπνο, πλέκοντας το εγκώμιο του πρωθυπουργού. Δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι υπάρχει και εντολή του Υπ. Εξ. στα Προξενεία μας ανα τις ΗΠΑ να μην ασχολούνται με τις αμφι-λεγόμενες νεκρές ελληνικές ομογενειακές Ομοσπονδίες των προεδροπαραγόντων και να δώσουν έμφαση στις Οργανώσεις GLBT, ως ειδικά στον ''τουρισμό''.

Kι άλλο σκάνδαλο:
Σύζυγος 'Ελληνα διπλωμάτη (Νέα Υόρκη) συνελήφθηκε να κλέβει σε πολυκατάστημα (shoplifting, Bloomingdales), δικάστηκε, καταδικάστηκε, αλλά και αυτό το θέμα ''κουκουλώθηκε'' από το υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.