Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

kalami.net/USA: Τα γεγονότα και τα μηδενικά αποτελέσματα, πιστοποιούν: Η Ελλάδα χωρίς ουσιαστική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ

Η ανικανότητα, έλλειψη γνώσης-κατάρτισης, απραξία των διπλωματικών μας αποστολών, έχουν ως αποτέλεσμα να μην προβάλλεται η Ελλάδα

Μηδενικό έργο την τελευταία διετία (Οκτώβριο 2012 με Σεπτέμβριο 2014), από τους 'Ελληνες ''διπλωμάτες-τουρίστες'' (Πρεσβεία-Προξενεία).

Οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, "ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ" και το υπουργείο Εξωτερικών με ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές-εκθέσεις, γιά ''να δείχνουν έργο''.

Το ερώτημα: Τα Γραφεία Τύπου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη ΓΙΑΤΙ υπάρχουν, σε τι εξυπηρετούν, αφού η απραξία-αχρηστία τους είναι δεδομένη; Σε τι χρειάζεται και το γραφείο του ΕΟΤ, αφού το έργο του είναι ανύπαρκτο και το προσωπικό του κάνει...''τουρισμό''; (Σε λίγες ημέρες, μία αποκαλυπτική έρευνα, που πιστοποιεί ότι η ''σαπίλα'' του ελληνικού Δημόσιου εξάγεται και στο εξωτερικό, με δυσμενείς επιπτώσεις γιά την Ελλάδα)

''Δηλώνουν'' ότι συγκεντρώνουν εκατομμύρια γιά την...Ελλάδα. Αλλά, ΠΟΥ είναι, που πάνε τα χρήματα;

Οι...''παπατζήδες κροίσοι Ομογενείς'', το δείπνο και ο...''φελλός'' υφυπουργός
Είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και οι ''κροίσοι Ομογενείς'', ναι αυτοί που ''ΘΑ'' βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, που ''ΘΑ'' έκαναν επενδύσεις κλπ.
Αυτοί που μαζεύουν χρήμα μέσω διαδικτύου για να...
βοηθήσουν την Ελλάδα. 
Μπορεί να μην έκαναν τίποτα από όλα αυτά, αλλά ο Οργανισμός τους ''Ελληνική Πρωτοβουλία'' (The Hellenic Initiative), κατάντησε να κάνει χλιδάτα δείπνα κάθε αρχές Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη (με τιμή εισιτήριου 750 δολ. το άτομο) γιά να...τιμά διάφορους νεόπλουτους.
Δείπνα, που τα μνημονιακά ΜΜΕ στην Αθήνα, μέσω γραφικών ανταποκριτών και απεσταλμένων, προβάλουν ως ''επιτυχία γιά την Ελλάδα''.

Εφέτος το δείπνο έγινε 2 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, αλλά χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού. Τον εκπροσώπησε το ''ψώνιο'' Notis Mitarachi (αυτός που γέμισε την Ελλάδα από...''επενδύσεις''), που έγινε ''δεκτός'' και από τον ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'', τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.... Που πάνε τα χρήματα που μαζεύουν οι ''κροίσοι''; Σίγουρα ΟΧΙ στην Ελλάδα.

(Προσοχή: ''Μαζεύουν''... ΔΕΝ δίνουν από τα δικά τους. 'Εναν από αυτούς, τον έκαναν και...γραμματόσημο στο ''σάπιο κράτος'' Ελλάδας).

Τα περίεργα: Τον περασμένο χρόνο (Οκτ. 2013) στο δείπνο των ''παπατζήδων'', με την παρουσία του πρωθυπουργού Ελλάδας, είχε ανακοινωθεί ''δωρεά 100 εκατομ. δολ.'' από το ''Ιδρυμα Νιάρχου'' στο ''μαγαζί'' των ''κροίσων-παπατζήδων''.
Μετά την ''διθυραμβική'' δημοσιότητα από ανεύθυνους ανταποκριτές και απεσταλμένους ''ημέτερων'' ΜΜΕ Αθηνών (και φυσικά από την μόνιμα παραπληροφορούσα ημερήσια ''γεροντοκόρη'' Αστόριας), η ''είδηση'' -γιά κάποιον ανεξήγητο λόγο- ''εξαφανίστηκε'', μαζί με την...δωρεά.

Που πάνε τα χρήματα; Οι ''κροίσοι'' δηλώνουν επίσημα ότι στα δύο δείπνα (αρχές Οκτώβριου 2013 και 2014) συγκέντρωσαν 2+1.9 εκατομ. δολάρια., σύνολο κοντά 4 εκατομ. χώρια αυτά από το διαδίκτυο.
Αυτόν τον χρόνο έδωσαν μόνο 300.000 δολ. (Μάϊο) γιά τα χωριά SOS.

Το ερώτημα: ''Τι ρόλο παίζουν'', ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν; Που πάνε τα χρήματα; Γιατί εξακολουθούν να ζητούν ''προσφορές'' μέσω διαδίκτυου;

Και το πιό ωραίο: Μέλος του Συμβούλιου της Οργάνωσης των ''κροίσων'', είναι και ηγετικό στέλεχος του...τουρκικού ''λόμπι'' στις ΗΠΑ.

Μία δημόσια ερώτηση προς ''κροίσους Ομογενείς'' (The Hellenic Initiative):
Ως μη κερδοσκοπική επιχείρηση (501c3), μπορείτε να πληροφορήσετε δημόσια την Ομογένεια, ΠΟΥ είστε δηλωμένοι ως εταιρία και γιατί ΔΕΝ κάνατε φορολογική δήλωση 990 γιά τον χρόνο 2013;

Το ανέκδοτο στην Ομογένεια γιά τους ''κροίσους'' και την Οργάνωσή τους:
«Με τον παπαΚαρλούτσο ανακατεμένο στην υπόθεση, περιμένετε να πάνε χρήματα σε άπορους δεινοπαθούντες και ειδικά σε παιδιά, στην Ελλάδα;»

Το ΚΑΛΑΜΙ, υιοθετώντας πρόταση άπορων δεινοπαθούντων Ελλάδας και ειδικά παιδιών, ξεκινά μεγάλη ερανική εκστρατεία

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ: ''Κροίσοι Ομογενείς'' χρειάζονται την βοήθειά μας. Δώστε ότι μπορείτε σε είδος: Τομάτες, αγγούρια (ζαρζαβατικά γενικά), γιαούρτια κλπ (Επειδή ΔΕΝ έχουν επίσημη διεύθυνση ως Οργάνωση, αν γνωρίζετε τους αξιωματούχους, στείλτε τα σε αυτούς απευθείας).

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου