Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

LIVE σκίσιμο των μνημονίων ετοιμάζει ο Α. Σαμαράς στη Βουλή (video)

Το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού βρίσκεται επί ποδός, καθώς ετοιμάζεται η πρώτη και τελευταία ομιλία του Α. Σαμαρά ως πρωθυπουργού στη Βουλή, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.


Οι εκπλήξεις που αναμένονται είναι πολλές.
Από το «Εδώ είμαι κ. Τσίπρα. 
Σας έλειψα;» και άλλες τέτοιες ειρωνικές και ψευτομάγκικες εκφράσεις μέχρι και φαντασμαγορικό show.
Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα σβήσουν τα φώτα της Ολομέλειας και θα πέσει προβολέας πάνω στον Α. Σαμαρά.
Εκείνος θα βγάλει τότε τα μνημόνια απο την τσέπη του και θα αρχίσει να τα σκίζει ένα προς ένα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Αλέξη Τσίπρα και σύσσωμης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η μουσική που φαίνεται να προκρίνεται κατά τη διάρκεια του σκισίματος (σσ. των μνημονίων) θα είναι το «You can leave your hat on» – προσωπική επιλογή και αγαπημένο κομμάτι της Σοφίας Βούλτεψη.

Μην χάσει κανείς σήμερα το βράδυ το μοναδικό show του Α. Σαμαρά από τη Βουλή.!

.

Δείτε το VIDEO:



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.