Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση (Ζωντανή Μετάδοση + Video)

Η "ΑΥΓΗ" μεταδίδει ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή, 
για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Συνεχής ροή...
http://left.gr/news/i-triti-mera-tis-syzitisis-tis-psifoy-empistosynis-sti-voyli-zontani-metadosi

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η οποία θα διαρκέσει για τρεις μέρες και θα καταλήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με ονομαστική φανερή ψηφοφορία.

18:27 Το λόγο επί της διαδικασίας πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης και κατήγγειλε ως «θεσμική παρεκτροπή» χαρακτήρισε την απουσία του πρωθυπουργού από τη Βουλή και την αντικατάστασή του από το κ. Βορίδη. Ο Π. Λαφαζάνης ανέφερε ότι σε όλες τις προτάσεις εμπιστοσύνης ήταν παρόντες οι πρωθυπουργοί. "Πρωτοφανές αυτό που γίνεται και εκμηδενίζει το ρόλο του κοινοβουλίου. Ο κ. πρωθυπουργός αποφεύγει συστηματικά τη Βουλή. Μιλάει περισσότερο στο εντευκτήριο παρά στην αίθουσα της Βουλής και λυπάμαι πολύ για αυτή την στάση".
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.