Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η νύχτα της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου-4 μέρες πριν από τη γιορτή του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ ΤΟΥ 1973-μόνον με μέρες Χούντας συμβαδίζει.

Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Β.ΚΙΚΙΛΙΑΣ-ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΚΥΛΟ” ΤΗΣ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ- ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΑΓΡΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΦΩΤΟ& ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)
Σοβαρά επεισόδια  έξω από το Πολυτεχνείο…
Κυνηγητό στα στενά των Εξαρχείων με τις αστυνομικές δυνάμεις. Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και στην είσοδο του Πολυτεχνείου. Αίμα, ξύλο, καρκίνος…
Η νύχτα της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου-4 μέρες πριν από τη γιορτή του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ ΤΟΥ 1973-μόνον με μέρες Χούντας συμβαδίζει.
Πρωτομάστορας των ηρωικών κατορθωμάτων της ΕΛΑΣ του Φασισμού και της Καταστολής, το παρελκόμενο των Αμερικανών και της CIA, “σπουδαστής” των πρακτόρικων μηχανισμών της Αμερικανικής πολιτικής για εγκαθίδρυση Στρατοχωροφυλακής στην επικράτεια, ο αγαθός γίγαντας με το αφελές βλέμμα της αγελάδας, Βασίλης Κικίλιας. Λαμβάνοντας εντολή από έναν παράφρονα πρωθυπουργό, κατέβασε το χέρι στην αστυνομία να βαρέσει στο ψαχνό.
foto2

Πλαϊνη είσοδος Πολυτεχνείου -ότι απέμεινε από το πέρασμα του Στρατού της ΕΛΑΣ…

foto1
Αλήτη Σαμαρά-Αλήτη Κικίλια-Έτσι θα κυβερνήσετε; Ξεφτύλες, χτυπάτε φοιτητές και γυναίκες που παλεύουν στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο…
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που πρέπει να στείλει τον Βασίλη Κικίλια φυλακή: ΜΑΤ ποδοπατούν ανηλεώς ανυπεράσπιστους φοιτητές

Πιο συγκεκριμένα:

Επεισόδια σημειώθηκαν  στο Πολυτεχνείο, μετά την πορεία των φοιτητικών συλλόγων, όταν φοιτητές προσπάθησαν να μπουν στο Ίδρυμα για να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.
Οι φοιτητές άνοιξαν την κλειστή πύλη, αλλά παρεμποδίστηκαν από την αστυνομία με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές. Οι σκηνές που καταγράψαμε σε παγκόσμια μετάδοση, προκαλεί σοκ και κρίνεται ακατάλληλη για ανήλικους.
Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα οι φοιτητές αποχώρισαν αφού τα ΜΑΤ κυριολεκτικά τους πάτησαν στο χώμα σαν σύγχρονοι Εσατζήδες.
Φοιτητικοί σύλλογοι καταγγέλλουν εκτεταμένη χρήση χημικών, ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χρήση βίας εναντίον των συγκεντρωμένων από τα ΜΑΤ.
Προηγούμενη ενημερωση:
Ένταση στην οδό Στουρνάρη, κοντά στο Πολυτεχνείο σημειώθηκε λίγο μετά της 8 το βράδυ, μεταξύ νεαρών και ΜΑΤ.



Περισσότερα http://www.makeleio.gr/?p=207942

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.