Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κοινοβουλευτική Δικτατορία: Ευτυχισμένο 1973: Lock-out και κατάληψη της Νομικής και της ΑΣΟΕΕ από τα ΜΑΤ κατ'εντολήν Φορτσάκη


retweeted

Με "εντολή Φορτσάκη" ΜΑΤ στη Νομική και την Πρυτανεία

Μέσα στην νύχτα -και με πρακτικές που θυμίζουν Επταετία- ο Θεόδωρος Φορτσάκης έζωσε με ΜΑΤ τη Νομική Σχολή Αθηνών και την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο σκηνικό επικρατεί στο κτήριο της πρώην ΑΣΟΕΕ. Η φωτογραφία είναι από το Δρομογράφο.
Καταγγελία ΑΡ.ΕΝ. Νομικής

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ


Αύριο στις 8π.μ. όλοι και όλες έξω από τη σχολή μας για να προστατέψουμε το άσυλο απέναντι στους απογόνους εκείνων που έστειλαν το τανκ στο Πολυτεχνείο!
 
Επίσης, από το facebook:
Lock Out στην ΑΣΟΕΕ με προγραμματισμένη αύριο Γενική Συνέλευση του Συλλόγου! Οι πρυτάνεις υπό τις εντολές της ΓΑΔΑ ή ενδογενής αυταρχισμός; Όπως και να έχει η απολυταρχία, η φίμωση και η καταστολή έχουν γίνει καθημερινή πρακτική. Ούτε στη χούντα δεν είχαμε τέτοιες μαριονέτες για πρυτάνεις.

Αθήνα : Διμοιρίες ΜΑΤ γύρω από την Νομική για να εμποδίσουν την κατάληψη της σχολής

Διμοιρίες ΜΑΤ γύρω απ τη Νομική τώρα…
Μεγάλη κινητοποίηση με εντολή Φορτσάκη ενόψει Πολυτεχνείου…
Σύμφωνα με φοιτητές του ιδρύματος, οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της αστυνομίας παραδέχτηκαν πως ενεργούν μετά από οδηγίες του πρύτανη, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Φοιτητικός Σύλλογος της Νομικής έχει πάρει απόφαση για κατάληψη, εν όψει του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Από το facebook
Lock Out στην ΑΣΟΕΕ με προγραμματισμένη αύριο Γενική Συνέλευση του Συλλόγου! Οι πρυτάνεις υπό τις εντολές της ΓΑΔΑ ή ενδογενής αυταρχισμός. Όπως και να έχει η απολυταρχία, η φίμωση και η καταστολή έχουν γίνει καθημερινή πρακτική. Ούτε στη χούντα δεν είχαμε τέτοιες μαριονέτες για πρυτάνεις.
Καταγγελία ΑΡ.ΕΝ. Νομικής για Lock Out
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ
Ως Αριστερή Ενότητα Νομικής καταγγέλλουμε το πραξικοπηματικό lock-out που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Νομική Σχολή Αθηνών η οποία είναι περικυκλωμένη από 4 κλούβες και 7 διμοιρίες ΜΑΤ με εντολή του πρύτανη Φορτσάκη. Φαίνεται πως οι 6 συνεχόμενες βδομάδες αγωνιστικών αποφάσεων του ΦΣ Νομικής οδηγούν τον τέως πρόεδρο της Νομικής νυν πρύτανη να καταφύγει στην ολοκληρωτική και αυταρχική πρακτική του lock-out για να εμποδίσει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13/11 κατάληψη της σχολής και τη διενέργεια εκδήλωσης εκ μέρους του ΦΣ για την παρακαταθήκη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο σήμερα, δείχνοντας πως ο αυταρχισμός του τότε αναγεννάτε στο τώρα μέσω της προσπάθειας παρεμπόδισης και τρομοκράτησης του αγώνα. Η Νομική σχολή όμως δεν είναι τσιφλίκι κανενός πρύτανη. Αντίθετα πρέπει και θα αγωνιστούμε να παραμείνει ανοιχτή στους φοιτητές, τις φοιτήτριες που παλεύουν για ένα άλλο πανεπιστήμιο και την αγωνιζόμενη κοινωνία που αντιστέκεται και παλεύει για μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Καμία ανοχή στις πραξικοπηματικές ενέργειες του Φορτσάκη!
Καμία ανοχή στο σύγχρονο αυταρχισμό!
Όπως και τότε έτσι και τώρα τα όνειρά μας θα πάρουν εκδίκηση!
Αύριο στις 8π.μ. όλοι και όλες έξω από τη σχολή μας για να προστατέψουμε το άσυλο απέναντι στους απογόνους εκείνων που έστειλαν το τανκ στο Πολυτεχνείο!
4 κλούβες και 7 διμοιρίες ΜΑΤ τώρα έξω από τη Νομική. Ο Φορτσάκης επιβάλλει lock out της ΝΟΠΕ μέχρι τη Δευτέρα, δείχνοντας ότι φοβάται το φοιτητικό κίνημα και μέσα στο φόβο του υιοθετεί τις πιο σπασμωδικές, ολοκληρωτικές και αυταρχικές πρακτικές . Εμείς δεν τρομοκρατούμαστε εντείνουμε τον αγώνα μας. Ούτε βήμα πίσω. Το Πανεπιστήμιο δεν ούτε θα γίνει το τσιφλίκι κανενός.
Α.Ρ.Εν.Α.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.