Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Συνδικαλιστής αστυνομικός προκαλεί: «Θα έπρεπε να συλληφθεί ο περιπτεράς που δεν πήρε τα χρήματα για τα νερά» (Δείτε τα 2 αποκαλυπτικά VIDEO)


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο στα Εξάρχεια με τον ξυλοδαρμό περιπτερούχου όταν τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν τα νερά ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν.

Βλέπε σχετικό: Άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν περίπτερο και ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών Σταύρος Μπαλάσκας προσθέτοντας ότι αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος αλλά ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε.
Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα που επικαλέστηκε μαρτυρίες συναδέλφων του «έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει».

Ο κύριος Μπαλάσκας χαρακτήρισε λάθος την αντίδραση των αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να φύγουν από το σημείο όταν συνάντησαν την άρνηση αυτή αν και προσέθεσε ότι ήταν και λάθος του περιπτερά που δεν πήρε τα χρήματα που του άφησαν.

Aπόλυτη στήριξη στις δυνάμεις των ΜΑΤ από και από τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μ. Κασσή στην ίδια εκπομπή:



Απόλυτη στήριξη στις δυνάμεις των ΜΑΤ από τον Άδ. Γεωργιάδη και τον Μ. Κασσή.
Σύμφωνα με video – ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε χθες στα social media, οι δυνάμεις καταστολής έκλεψαν νερά, ξυλοκόπησαν τον περιπτερά και προκάλεσαν ζημιές στο περίπτερο, όταν διαμαρτυρήθηκε. "Κακώς τσαντίστηκε (ο περιπτεράς) έπρεπε να τον συλλάβουν" είπε επί λέξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ1. Παραδέχτηκε επίσης ότι «το video κάνει ζημιά» και όχι οι κατάπτυστες πράξεις της αστυνομίας που καταμαρτυρεί.
Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δίψαγαν και «ο περιπτεράς φταίει που τους πούλησε τσαμπουκά». «Τον περιπτερά πρέπει να συλλάβουν» είπε. «Αν τους έδινε ο περιπτεράς 5 μπουκάλια νερό τι θα γινόταν δηλαδή;»

Ο αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Στ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι: «Σε καμία περίπτωση, ούτε τσαμπουκά, ούτε κλοπή έχουμε» υπερασπιζόμενος απόλυτα τους αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ο ισχυρισμός της αστυνομίας από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το video και διατάχθηκε η ΕΔΕ είναι ότι άφησαν 20 ευρώ που όμως όπως φαίνεται στο video δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

NickmanTraceur: Riot police chasing demonstrators on November 17, 2014, in Eksarchia district, after the huge demonstration commemorating the 1973 students uprising against military junta.
I do not own this video, all credits go to its rightful owner Chloe Kritharas!! I upload this video for purposes such as criticism, comment and news reporting and more important to spread what is really going on in greece!


Video από την επίθεση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων
που ανέβηκε στο facebook από την Chloe Kritharas
Eικόνες από ξυλοδαρμό εργαζόμενου σε περίπτερο, που διαμαρτυρήθηκε
όταν τα ΜΑΤ πήραν μπουκάλια με νερό χωρίς να πληρώσουν


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.