Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Λοβέρδος μετά την ΕΔΕ για την απουσία του από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, "ανακάλυψε" ότι (δεν είναι πια πρόεδρος του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. αλλά υπουργός, και) φταίει.. (και θα πληρώσει με δύο δοξολογίες!)

 
Συγγνώμη ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την απουσία του από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου.Ττην 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο δοξολογίες, είπε
Το γραφείο του υπουργείου Παιδείας ευθύνεται τελικά για την απουσία του υπουργού από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, όπως προέκυψε από την ΕΔΕ, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
"Το γραφείο το δικό μου φταίει, άρα εγώ. Και ζητώ συγγνώμη", είπε ο κ. Λοβέρδος. Παράλληλα, σημείωσε πως οι γραμματείς του δεν πρόκειται να υποστούν καμία επίπληξη για το γεγονός ότι το χαρτί της ενημέρωσης παράπεσε, ενώ συμπλήρωσε:
"Επειδή εδώ είμαστε και θα είμαστε με την εκλογή του νέου ΠτΔ, την 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο δοξολογίες!".
Παράλληλα, προανήγγειλε πως οι διδακτικές ώρες που θα χαθούν εξαιτίας των καταλήψεων στα σχολεία θα αναπληρωθούν με κάθε τρόπο.
"Ούτε ώρα, ούτε εβδομάδα, ούτε ημέρα δεν θα χαθεί από την εκπαιδευτική διαδικασία", τόνισε ο υπουργός Παιδείας διευκρινίζοντας πως οι ώρες που θα χαθούν θα αναπληρωθούν και από την πενθήμερη σχολική εκδρομή.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.