Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Που και από ποιον παίχτηκαν τα δύο "χρυσά" δελτία του τζόκερ που κερδίζουν 9,2 εκατομμύρια ευρώ;

Δύο τυχερούς, οι οποίοι κερδίζουν από 9.199.462,00 ευρώ, ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Το συνολικό ποσό που διανεμήθηκε στους δύο υπερτυχερούς, οι οποίοι έπιασαν το 5+1, αγγίζει τα 18,4 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, διακόπηκε το σερί των 15 συνεχόμενων τζακ ποτ.
Ακόμα 27 άτομα, που έπιασαν τους πέντε από τους έξι αριθμούς, θα πάρουν περίπου 65.000 ευρώ ο καθένας.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ: 9, 14, 20, 24, 30 και ΤΖΟΚΕΡ: 16.

Εαν υπάρχει κράτος και κυβέρνηση, να εμφανίσει τώρα τους δύο δήθεν υπερτυχερούς φαντάσματα όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη! 
Αλλιώς οι τυχεροί είναι παραμύθι για να φάνε τα δισεκατομμύρια του λαού!
Δύο υπερτυχερούς ανέδειξε η «χρυσή» κλήρωση του Τζόκερ.
Οι χρυσοφόροι αριθμοί είναι 9, 14, 20, 24, 30 και τζόκερ το 16.
Οι δύο νικητές κερδίζουν από 9.199.462,00 ευρώ έκαστος, μικτά.
Ακόμα 27 «άτυχοι» παίχτες πέτυχαν τους πέντε αριθμούς αλλά έχασαν το Τζόκερ, και θα πρέπει να συμβιβαστούν με το έπαθλο των 64.456,84 έκαστος, μικτά.
Συνολικά κατατέθηκαν 39.329.602 στήλες.
Εμείς πάλι λέμε εάν υπάρχει κράτος και κυβέρνηση, να εμφανίσει τώρα τους δύο δήθεν ...
υπερτυχερούς φαντάσματα όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη!
Αλλιώς οι τυχεροί είναι παραμύθι για να φάνε τα δισεκατομμύρια του λαού (makeleio)
-------------

ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού» στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 στο Γουέμπλεϊ, βρέθηκε καλεσμένος στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014.

Σχετικό: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ- ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ Η ΛΟΤΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ- ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΝ ΟΧΙ, ΟΝΟΜΑΤΑ KAI ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! Η΄ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ!!!
Εμείς δεν λέμε ότι το κόλπο είναι στημένο αλλά να υπάρξει κάτι, ένα στοιχείο, να μας διαλυθούν οι υποψίες πως πρόκειται για απάτη το παιχνίδι του τζόκερ.
Δεν μπορούν να δώσουν τα ονόματα των τυχερών και λογικό στις εποχές που ζούμε, αλλά δεν μπορούν να μας πουν ούτε τα ονόματα των δικηγόρων που αντιπροσωπεύουν τους νικητές;
Στην τελική, αυτοί δεν είναι που θα πάνε να εισπράξουν τα χρήματα από το ταμείο;
Nα μας πουν τώρα ποιοι είναι να τους πάρουμε τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα.
Καλά ,στράγγιξαν μέχρι τελευταίο ευρώ  τον Έλληνα Πολίτη  τόσες βδομάδες τώρα που του καναν πλύση εγκεφάλου με τα τζακ- ποτ.
Ολοι επένδυσαν στο όνειρο, κάποιοι υποτίθεται τα κατάφεραν…ποιοί είναι;
Ούτε το δελτίο που κέρδισε δεν μπορούν να μας δείξουν; Ετσι μια φωτογραφία βρε αδελφέ για να κλείσουν τα στόματα, ούτε καν αυτό;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ
Στην Κόρινθο και την Πέλλα δύο δελτία με… 10 ευρώ κέρδισαν τα 18 εκατ. του Τζόκερ!
Τα δύο τυχερά δελτία του τζόκερ που κερδίζουν από περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ παίχτηκαν στην Κόρινθο και τους Γαλατάδες Πέλλας, ενώ οι δύο υπερτυχεροί που προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι, έπαιξαν το ποσό των 10,50 και 10 ευρώ αντίστοιχα.
Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 9, 14, 20, 24, 30 και τζόκερ το 16.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ δύο είναι τα τυχερά δελτία που κερδίζουν τα 18,4 εκατομμύρια ευρώ!
Τα δύο «χρυσά δελτία» που χαρίζουν στους κατόχους τους 9.200.000 ευρώ έκαστο, αφού στην πρώτη κύρια κατηγορία τα κέρδη που διανεμήθηκαν ξεπέρασαν τελικώς τα 18 εκατομμύρια ευρώ, παίχτηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και στην Κόρινθο. Το πρακτορείο στην Πέλλα ανήκει στον Παραολυμπιονίκη Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του, ενώ το πρακτορείο της Κορίνθου είναι ένα απο τα παλαιότερα της πόλης και λειτουργεί απο το 1968.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ
Ο κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κόρινθο, Κωνσταντίνος Μπαμπεδάκης, δηλωσε πως δεν γνωρίζει τον κάτοχο του δελτίου, ενώ τόνισε πως «ο υπερτυχερός έπαιξε συνολικά 10 ευρώ, δηλαδή 20 στήλες. Το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 100 ευρώ. Αυτό που μου είπαν από τον ΟΠΑΠ είναι πως το συγκεκριμένο δελτίο ήταν με τυχαία επιλογή, δηλαδή δεν ήταν δικής του έμπνευσης τα νούμερα».
Ο Αναστάσιος Τσίου κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στους Γαλατάδες Πέλλας, παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, δήλωσε πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον υπερτυχερό του δελτίου που κατατέθηκε στο πρακτορείο του, λέγοντας πως «το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός!».
Καταλάβαμε. Τσίου, το Θέμα…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.