Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Στη φάκα οι κλέφτες πολιτικοί που λαδώνονταν


Βρέθηκαν σε offshore του Καρατζαφέρη: έμβασμα 1.640.000 €, 6.600.000 $ μετρητά και ακίνητα αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Έχουν βρει τροφοδότες λογαριασμούς που καίνε κόμματα, κορυφαίους πολιτικούς, διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και άλλους μεγαλοπαραγοντες της δημόσιας ζωής
Οι μιζες που άρπαξαν τα τελευταία χρόνια κόμματα και κορυφαίοι πολιτικοί, βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, απαιτώντας με ισοπέδωση ένα διεφθαρμένο σύστημα που οδήγησε τη χώρα στην απόλυτη δυστυχία.

Ο ντελάλης της τρόικας, Γιώργος Καρατζαφέρης είναι μόνο η αρχή, γιατί έρχεται καταιγίδα αποκαλύψεων εξαιτίας της ριζικής αλλαγής στη στάση των ξένων τραπεζών, οι οποίες αφήνουν πλέον απροστάτευτους τους μιζαδόρους, δίνοντας στη Δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία από τις κινήσεις των ύποπτων λογαριασμών τους.

Το σύστημα της αρπαχτής και της συναλλαγής, τα κοράκια της διαπλοκής και οι μεγαλοπαράγοντες της δημόσιας ζωής, που θησαύρισαν από τις προμήθειες και τα δημόσια έργα τρέμουν στην κυριολεξία, γιατί γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη φυλακή. ...

Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι ταμίες και τα κορυφαία πολιτικά στελέχη, που διαχειρίστηκαν το βρόμικο χρήμα για λογαριασμό των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών.

Ένα σύστημα συναλλαγής που είχε εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία, που συνοδεύονταν από την ΟΜΕΡΤΑ των μεγάλων κομμάτων τα οποία επιβίωναν από τις μίζες, γιατί τα έξοδά τους ήταν πολλαπλάσια από τις ενισχύσεις που έπαιρναν από το κράτος και τις εισφορές των οπαδών τους.

Η Δικαιοσύνη ερευνώντας τους λογαριασμούς των Σταύρου Κομνόπουλου και Αλέξανδρου Τσάτσου, εντόπισε μια από τις offshore που ανήκει στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Πρόκειται για το γνωστό ντελάλη της τρόικας, υπέρμαχο της ηθικής και πιστού στο δόγμα, Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Όπως αποδεικνύεται όλα αυτά ήταν ο φερετζές για να κάνει τις αρπαχτές. Εξάλλου ολόκληρο το σύστημα λαδώνονταν και δεν θα μπορούσε να είναι ο Καρατζαφέρης έξω από το μεγάλο πάρτι. Τελικά ήταν άτυχος γιατί πιάστηκε πρώτος αυτός που άρπαξε τα λιγότερα, ενώ τα μεγάλα ψάρια τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να εξασφαλίσουν ασυλία.

Όταν ο αρχηγός ενός μικρού κόμματος, εμφανίζει σε μια από τις offshore καταθέσεις έξι εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων δολαρίων, εκτός από τα 1.640.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αξίας 20.000.000 ευρώ, τότε καταλαβαίνετε τι ακριβώς γίνεται με τη νομενκλατούρα των δύο μεγάλων κομμάτων, που εναλλάσσονταν στην εξουσία από το 1974 μέχρι σήμερα και υπέγραφαν συμβάσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων για προμήθειες του δημοσίου, εξοπλιστικά και μεγάλα έργα.
Ξεκαθαρίζουν το σκηνικό

Το άνοιγμα των μαύρων λογαριασμών που έχουν στους φορολογικούς παραδείσους πολιτικοί, εκδότες, παράγοντες της δημόσιας ζωής, διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες δεν είναι τυχαίο. Είναι κεντρική απόφαση να καθαρίσει η Ελλάδα από την κόπρο του Αυγεία, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει και πάλι βιώσιμη χώρα. Κάποιοι ισχυροί κύκλοι στην Ευρώπη και την Αμερική αποφάσισαν να ξεβρομίσουν τη χώρα και να την παραδώσουν «καθαρή» στον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει εμπλοκή στο διαχρονικό πάρτι, με τις μίζες που έστησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και είχαν ως συνέπεια να δημιουργηθεί μια γάγγραινα διαπλοκής που έτρωγε απ’ τις σάρκες της χώρας, μέσα από μια πρωτοφανή λεηλασία που οδήγησε στη χρεοκοπία. Στο δρόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Γιάννου Παπαντωνίου του Σμπώκου, του Τσουκάτου και του Καρατζαφέρη, βαδίζουν και άλλοι πολιτικοί αστέρες που διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο τα τελευταία χρόνια.

Στο στόχαστρο ξένων υπηρεσιών βρίσκονται τουλάχιστον πενήντα διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, που μονοπωλούσαν τις συμβάσεις και τα έργα με το ελληνικό δημόσιο. Για να σπάσει το απόστημα, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους κα να αποκαλυφθούν οι offshore εταιρείες μέσω των οποίων διακινούσαν τις μίζες και φυγάδευαν απ’ την Ελλάδα τεράστια ποσά. Το άνοιγμα των λογαριασμών θα αποκαλύψει και τους κλέφτες πολιτικούς. Η μπόχα των σκανδάλων θα είναι τέτοια, που θα εξαφανίσει ολόκληρο το σύστημα των παλιών κομμάτων που κυριάρχησαν απ’ τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, δικαστικών κύκλων, δεν υπήρξε στην Ελλάδα μεγαλοεπιχειρηματίας που έπαιρνε κρατικές δουλειές, χωρίς να έχει λαδώσει γραφειοκράτες, εκδότες, δημοσιογράφους και πολιτικούς.

Στο μεταξύ, έχει ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στους μεσάζοντες των οπλικών συστημάτων, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των Σταύρου Κομνόπουλου και Αλέξανδρου Τσάτσου. Ο αδυσώπητος εμφύλιος αναμένεται να προκαλέσει νέο κύμα αποκαλύψεων, αφού τα συμφέροντα που θα επιχειρήσουν να καλύψουν το κενό που αφήνει πίσω η παλιά γενιά των εμπόρων όπλων είναι τεράστια.
kontranews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.