Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Να ελεγχθούν Πλεύρης και Γεωργιάδης για την υπόθεση Καρατζαφέρη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έρευνα στο Πόθεν Έσχες των βουλευτών της ΝΔ Θάνου Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη στον πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και πληρωμές σχετικές με την αγορά ελικοπτέρων Super Puma ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις και το δημοσίευμα της Αυγής ότι οι δύο βουλευτές είχαν συνυπογράψει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ερωτήσεις στη Βουλή σχετικά με συμβάσεις όταν ήταν στην Κ.Ο του ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος στο Γ.Καρατζαφέρη ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ "δεν πείθει οτι είναι άσχετος με τη διαδικασία. Η κατοχή οφσορ εταιριών απο πολιτικά πρόσωπα είναι όχι μόνο καταδικαστέα πολιτικά αλλά και απαράδεκτη. "
Αναφερόμενος δε ειδικά στους κ. Πλεύρη και Γεωργιάδη υποστήριξε ότι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις αν γνώριζαν τι υπέγραφαν για τις ερωτήσεις που κατέθεταν σχετικά με τα super puma. "Υπάρχει ενα θέμα για το που βάζει ένας βουλευτής την υπογραφή του. Θεωρώ ότι είναι λογικό να επεκταθεί η έρευνα του Πόθεν Έσχες και στα συγκεκριμένα πρόσωπα." ...


«Σοβαρή η καταγγελία για τις δύο off shore του κ. Γ. Καρατζαφέρη , όχι μόνο γιατί είναι αρχηγός κόμματος, αλλά και πρώην κυβερνητικός εταίρος» δήλωσε χθες στο Kontra24  ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε ότι αυτό καθ' αυτό το γεγονός είναι κάτι «που εκθέτει τον ίδιο και προφανώς χρήζει βαθύτερης έρευνας. Η διαδικασία ελέγχου του πόθεν έσχες έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες». Επιπρόσθετα, η πρώτη του δήλωση ότι δεν γνωρίζει τα πρόσωπα, που συνοδευόταν από την πλήρη αποσιώπηση για τις off shore συνιστά μια έμμεση παραδοχή. Επίσης οφείλουν να εξεταστούν «διάφορες τροπολογίες και ερωτήσεις που είχαν υπάρξει από τον κ. Καρατζαφέρη, εκείνο τον καιρό και ποιοι άλλοι βουλευτές τότε του ΛΑΟΣ, σήμερα πιθανόν σε άλλα κόμματα είχαν υπογράψει τότε μαζί του».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.