Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτη ατάκα Βενιζέλου στους Κύπριους: «Το ξέρω ότι με θεωρείτε προδότη»!


Τί «κατάρα» είναι αυτή που κυνηγά τον Βαγγέλη Βενιζέλο! Όπου κι αν πάει ο ελληνισμός τον πληγώνει. Βεβαίως κι εκείνος δεν κάνει και πολλά για να γίνει περισσότερο συμπαθής. Κι αν ο «παρορμητισμός» του δεν ενοχλεί και τόσο στην περίπτωση που βλάπτεται μόνο το προσωπικό του γόητρο, είναι εθνικώς επιζήμιος όταν αφορά και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσω μάλλον τη στενή συνεργασία Αθήνας-Λευκωσίας.
Στις αρχές Νοεμβρίου, για παράδειγμα, είχε μεταβεί στην Κύπρο μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά. Ξέρετε ποιά ήταν η πρώτη ατάκα που εκστόμισε μόλις αντίκρισε την πολιτική ηγεσία τής ...
Μεγαλονήσου, όπως πληροφορείται το koutipandoras «Το ξέρω ότι με θεωρείτε προδότη» είπε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλους τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένου του έλληνα πρωθυπουργού, οι οποίοι κοιτούσαν ο ένας τον άλλο για να βεβαιωθούν ότι δεν παράκουσαν…
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η κυπριακή πολιτική ηγεσία έχει ζητήσει να ακυρωθεί η έλευση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου το άλλο Σάββατο στην Αθήνα.
Γ.Σ.
 
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.