Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αποδοκιμασίες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Ναύπλιο: Πολίτες μούτζωναν έξω από την τελετή ανακήρυξης του Αντ. Σαμαρά ως επίτιμου δημότη

Πλήθος κόσμου αποδοκίμασε με πανό και συνθήματα τον Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο, όπου του απονεμήθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης (Pics)

Σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών και με την προστασία ισχυρών αστυνομιών δυνάμεων έγινε η ανακήρυξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ως επίτιμου δημότη Ναυπλίου.

Επεισόδια και ένταση στην τελετή ανακήρυξης και της παράδοσης του «χρυσού κλειδιού» της πόλης του Ναυπλίου στον Αντώνη Σαμαρά. Ήδη δημοτικές παρατάξεις είχαν καταγγείλει δημόσια την πρωτοβουλία του δήμαρχου Ναυπλίου Δημ. Κωστούρου να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, ως «μικροκομματική».

Η μοίρα θέλησε να γίνω πρωθυπουργός της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών, αλλά αυτές οι δύσκολες στιγμές δεν θα κρατήσουν ακόμα πολύ είπε από την αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη της πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδος, που σήμερα γιόρτασε τα 192 χρόνια απελευθέρωσής της.

Παράλληλα, υπογράμμισε, πως για τον ίδιο, η πόλη του Ναυπλίου αποτελεί καταφύγιο ξεκούρασης, τους Ναυπλιώτες τους θεωρεί οικογένειά του και τους ευχαρίστησε γιατί τον τιμούν με τη φιλία και την αγάπη τους. Η Πύλος και το Ναύπλιο, αποτελούν τους τόπους της ξεκούρασής μου, τόνισε.

Δείτε ερασιτεχνικό βίντεο από τις διαμαρτυρίες στο Ναύπλιο:



Από το πρωί το Ναύπλιο κατακλύστηκε με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μεγάλος αριθμός πολιτών της Αργολίδας συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος και με πανό και συνθήματα αποδοκίμασε τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και υπουργούς που τον συνόδευαν καθώς και το δήμαρχο Ναυπλίου Δημ. Κωστούρο.


Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και κατά του κ.Σαμαρά, του οποίου δόθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης.
news247
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.