Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Ψυχάρης και τη θέση του θα πάρει ο Αλ. Μωραϊτάκης (NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ, ΣΜΕΧΑ) - Ολόκληρη η επιστολή


Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης του βουλευτή της Ν.Δ.
Ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης υπέβαλε την παραίτηση του αμέσως μετά τη θετική του ψήφο στη Βουλή για τις αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

«Έπειτα απο προβληματισμό μηνών, διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συννενοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα» αναφέρει στην λιτή επιστολή του ο παραιτηθείς βουλευτής.
«όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό τπου ενός προς τον άλλο και που εργάζονται απο κοινού για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας».

Παράλληλα στην επιστολή του ο κ. Ψυχάρης ευχαριστεί τον κ. Αντώνη Σαμαρά και επισημαίνει ότι αποχωρεί απο το πολιτικό σκηνικό.
Ολόκληρη η επιστολή του Ανδρέα Ψυχάρη:

«Αποφάσισα σήμερα να υποβάλω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Επειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα.

Οταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.

Επειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός.

Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μου.

Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»


Τη θέση του κ. Ψυχάρη θα πάρει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Ποιος είναι ο Αλεξανδρος Μωραϊτάκης που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Ψυχάρη
Την θέση του κ. Ψυχάρη λαβει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ως πρώτος επιλαχών βουλευτής.
Ο κ. Μωραϊτάκης είναι Πρόεδρος της NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ, και μέλος του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος ΑΣΟΕΕ (Σεπτέμβριος 1966 - Φεβρουάριος 1971) και έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοικητική των Επιχειρήσεων από το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ.
 kontranews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.