Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κόλαση στην βουλή με τον Κουκούτση… Μας παρακαλάτε να ψηφίσουμε πρόεδρο: Εκλογές τώρα - Η Χρυσή Αυγή δεν ψηφίζει Πρόεδρο


Αιχμηρή ατάκα πέταξε πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης. Από το βήμα της Βουλής άφησε νέες υπόνοιες για παρασκηνιακές διεργασίες μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. «Μας πιάνετε στους διαδρόμους της Βουλής και μας ρωτάτε: Δεν θα ψηφίσετε για Πρόεδρο της Βουλής και θα αφήσετε τους κομμουνιστές να έρθουν» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Αν πρόκειται για λάσπη στον ανεμιστήρα δεν το γνωρίζουμε όμως η φράση αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει νέα σενάρια… (από "olympiada")

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής εξέθεσε στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό την κλίκα των σκευωρών του Μαξίμου και τις μεθοδεύσεις της για παραμονή στην εξουσία: VIDEO Ντοκουμέντο:

Στο (παρακάτω) απίστευτο βίντεο ο Μπαλτάκος ομολογεί ότι ο Σαμαράς έστησε τη δίωξη της Χ.Α. επειδή του έκοβε ψήφους στη κόντρα του με τον Συριζα.
 [To βίντεο βρέθηκε στο Rutube και δεν αποτελεί ιδιοκτησία μου. (ImmortalCataphract)]


Μάλιστα, η μνημονιακή εξουσία έκανε ακόμα μία άνομη εξυπηρέτηση στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τροπολογία των Σταμάτη και Χρυσοχοΐδη.
Στην συνέχεια στηλίτευσε τους ψευτοδημοκράτες του "συνταγματικού τόξου" που δεν βγάζουν μιλιά για ακόμη ένα πραξικόπημα, την απαγόρευση δηλαδή της ψήφου στους νομίμως εκλεγμένους και παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος που στερούν στο Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και στους υπόλοιπους Συναγωνιστές να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, είναι επειδή τρέμουν την φωνή της Αλήθεια, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
Αναφερόμενος στις εκκλήσεις και ερωτήσεις βουλευτών της ψοφοδεξιάς για το αν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Όχι, εκλογές τώρα! Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν συμμετέχουν στο πρόστυχο αυτό αλισβερίσι.
Τέλος, έστειλε με ένα γνωστό δίστιχο μήνυμα στον καταρρέοντα Σαμαρά: "Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουν όλοι, τα πλήθη μάγεψε και πάλι..." (xryshaygh )


Καρφώνει Ν.Δ. ο Κουκούτσης: Μας παρακαλάτε στους διαδρόμους, να ψηφίσουμε Πρόεδρο για να μην έρθουν οι κομμουνιστές
Υπό την σκιά των εκλογών, ζήτημα που θέτουν ακόμη και υπουργοί, διεξάγεται στη Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015. "Πολιτική σταθερότητα, αλλιώς εκλογές" ήταν το δίλημμα του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ενώ ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ζήτησε να βρεθεί ένας κοινός τόπος ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις.
Καταγγελία ότι βουλευτές της ΝΔ παρακαλούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε ο χρυσαυγίτης Δημήτρης Κουκούτσης: «δεν μας πιάνετε στους διαδρόμους και μας λέτε: εσείς δεν θα ψηφίσετε; Θα αφήσετε τη χώρα στους κομμουνιστές;». Σημειώνεται ότι κάλεσε τον παλιό του γνώριμο Αντώνη Σαμαρά να αποχωρήσει χρησιμοποιώντας στίχους από το τραγούδι «Δώσε ένα τέλος» του Νότη Σφακιανάκη: «δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουμε όλοι, τα πλήθη μάγεψε και πάλι».
«Η Ελλάδα έχει όλα τα δεδομένα που της επιτρέπουν να κάνει το μεγάλο βήμα σε μία νέα εποχή σοβαρότητας, υπευθυνότητας και ισοτιμίας με όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμείς, ως κυβέρνηση, ως βουλευτές, έχουμε ένα και μόνο στήριγμα για να πάρουμε τις αποφάσεις να οδηγήσουμε τη χώρα σε αυτή την εποχή: τη βούληση των πολιτών», είπε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος. Παράλληλα αναφέρθηκε στο κείμενο των 8 βουλευτών από την ΔΗΜΑΡ και τους ανεξάρτητους ζητώντας τους να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό: «η πολιτική σταθερότητα δεν είναι χωρίς περιεχόμενο. Η ψήφιση του Προϋπολογισμού είναι προϋπόθεση. Για να έχουμε σταθερότητα πρέπει να έχουμε ένα πλαίσιο».
«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να βρεθεί ένας κοινός τόπος», είπε ο Μ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος για να ισορροπήσει τις πολιτικές εντυπώσεις επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την αποστασία. «Τον Μάρτιο έχουμε εκλογές Προέδρου Δημοκρατίας. δεν έχουμε εθνικές εκλογές», είπε και υποστήριξε ότι η Αριστερά «δεν έχει σχέση με την αποστασία και τα ιστορικά γεγονότα της εποχής», επειδή αφορούσαν μόνο την Ένωση Κέντρου και την δημοκρατική παράταξη. «Επιχειρείτε σήμερα χωρίς να έχετε καμία σχέση με εκείνα τα ιστορικά γεγονότα να τα οικειοποιηθείτε. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γιώργου Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.