Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Άρχισε τις “νύξεις” για δικαστήρια και κελιά ο Τσίπρας: Λίστα Λαγκάρντ, ΕΛΣΤΑΤ, Σαμαράς και Βενιζέλος που ξεπουλήθηκαν σε μια νύχτα στους ξένους

Όλη η αλήθεια με στοιχεία για το ξεπούλημα της Ελλάδας.. (Μνημόνια)
Χτυπάνε τα νταούλια από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι για τις αγορές και τους “οικονομικούς δολοφόνους”  όπως γράφουν κομιστές και ρουφιάνοι αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ, τους μεγαλοφοροφυγάδες, τους κερατάδες και τους κλέφτες που έκρυψαν και έθαψαν τα λαμόγια της Λίστας των φοροκλεφτών και παραποίησαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που μας έβαλε “σούμπιτους” στο ΔΝΤ. Όμως ο κ.Τσίπρας δεν έκανε αναφορά μόνον σε αυτά αλλά είπε ξεκάθαρα πως Σαμαράς και Βενιζέλος μέσα σε μια νύχτα ξεπούλησε τη χώρα στους τοκογλύφους. ...
Μεγάλες αναφορές στον ΕΝΦΙΑ και στις τραπεζικές καταθέσεις, στο ρήμαγμα της φτωχολογιάς και των ελεύθερων επαγγελματιών και των μισθοσυντήρητων.
 makeleio.gr

Αλέξης Τσίπρας: Ήλθε η ώρα να πληρώσουν Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου, Σαμαράς, Βενιζέλος και ΕΛΣΤΑΤ

Βομβες πριν απο λίγο απο τον Αλέξη Τσίπρα, που προανήγγειλε εξεταστικές με ονοματεπώνυμο για το έγκλημα του μνημονιου.
Ξεκινώντας την ομιλία του με την παραδοχή οτι «η χωρα λεηλατήθηκε απο την τροικα και τις μνημονιακες κυβερνήσεις», εξήγγειλε οτι «μιας και ο Σαμαρας μιλα για αλήθεια, ήλθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια για τα ακόλουθα»:
– Πως ο Παπανδρεου διαβεβαίωνε οτι δεν θα υπαχθουμε στο ΔΝΤ, την ίδια στιγμή που είχε ήδη συμφωνήσει προεκλογικά την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ.
– Πως ο Παπακωνσταντινου ενώ έβγαινε να δανειστεί απο τις αγορές, μιλούσε για τιτανικούς.
– Πως ο Βενιζελος πήγε στις Κάννες ως αντιπρόεδρος του Παπανδρέου και γύρισε ως αντιπρόεδρος του Σαμαρά.
– Πως ο Σαμαράς μέσα σε μια νύχτα έκανε στροφή 180 μοιρών και μετατράπηκε σε υπερασπιστή του Παπανδρέου.
– Γιατί διόγκωσης το έλλειμμα της χώρας, με την μεθόδευση της ΕΛΣΤΑΤ.
Ας ελπίσουμε οτι όντως θα τα κανει ο Τσίπρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η TV ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ - ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.