Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: Και όμως, αυτή η γυναίκα είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο - Πως το λένε το μήλο που είναι κάτω από την μηλιά

"Δεν είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρναρες, οι Παπακωνσταντινηδες και οι λοιποί αγράμματοι, διαπλεκόμενοι του μνημονίου. Είναι να απορείς πως η κυρία Λυμπεράκη βρέθηκε να διδάσκει αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα"
ΤΩΡΑ: Αγία Πετρούπολη!» Μας ενημέρωσε η κυρία καθηγήτρια στο τουίτερ, δείχνοντας φωτογραφία με άδεια ράφια, αποτέλεσμα της επίθεσης των αγορών στην Ρωσία.
Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: Τη μονταζιέρα την πήρε… το Ποτάμι
Στη μεγάλη της μονταζιέρας σχολή εντάσσονται σταδιακά και τα στελέχη του Ποταμιού χρησιμοποιώντας όποια φωτογραφία βρουν στο διαδίκτυο για να δικαιολογήσουν τις απόψεις τους.
Τελευταίο παράδειγμα η Αντιγόνη Λυμπεράκη, μέλος της επιτροπής διαλόγου του κόμματος και καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Πήρε μια φωτογραφία από τα άδεια ράφεια σούπερ μάρκετ στην Ιαπωνία, μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2011, και τη χρησιμοποίησε για να περιγράψει την οικονομική κατάσταση της Ρωσίας.

Η φωτογραφία που ανέβασε, είναι από την… …Ιαπωνία! Δηλαδη αυτη η κυρία που διδάσκει οικονομικά στα παιδιά μας, για να κατακεραυνώσει τον Τσίπρα, σηκώνει φωτογραφία απο Γιαπωνέζικο σουπερμάρκετ εποχής Φουκουσίμα, με την λεζάντα «Τωρα! Αγία Πετρούπολη»!!! Οι αγορες χορεύουν την Ρωσία Πεντοζάλη!

Δεν είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρναρες, οι Παπακωνσταντινηδες και οι λοιποί αγράμματοι, διαπλεκόμενοι του μνημονίου. 

Είναι να απορείς πως η κυρία Λυμπεράκη βρέθηκε να διδάσκει τα παιδιά μας, αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα.

Ναι, όταν τα παιδιά μας πετάνε σκουπίδια στους καθηγητές, τα καταδικάζουμε. Όταν καθηγητές τέτοιου επιπέδου πετούν σκουπίδια στα παιδιά μας, τους πληρώνουμε.

Δείτε το tweet της ανιψιάς του Μητσοτάκη:

 


 Η απάντηση στη παραπάνω αμετροέπεια της προπαγάνδας και η αλήθεια:

Στο δια ταύτα: έλα… Αλέκο… >>>

Αντιγόνη Λυμπεράκη:  από την μεταπολίτευση στον Ρήγα Φεραίο, μετά ΚΝΕ, μετά μετά ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ,  μετά Σημιτη, μετά ΔΡΑΣΗ, μετά ΠΟΤΑΜΙ μετά ... εμετική διαδρομίστρια και ανεψιά με DNA!!!

---------------------------------

Με τον λαό ενωμένο για την πατρίδα. Όχι διχασμένο για την παρτίδα του κάθενός

Local residents carry portraits of their ancestors, participants in World War Two as they celebrate Victory Day in St.Petersburg, Russia, Friday, May 9, 2014. About 30,000 people walked in central streets in a march named 'Immortal regiment' while carrying portraits their relatives who fought in World War Two. Victory Day, marking the defeat of Nazi Germany, is Russia's most important secular holiday , celebrated on May 9. (AP Photo / Dmitry Lovetsky)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.