Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο μαλάκας ο νοικοκυραίος αγανάκτησε με τους πάνω. Τον κάτω τον θαυμάζει και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να του μοιάσει!

  από "σίβυλλα"
Πάνω είναι κάποια "κακομαθημένα" παιδιά από πλούσιες οικογένειες των β. προαστίων που "την είδαν επαναστάτες", έφτυσαν όλες τις μεγαλοαστικές ανέσεις που είχαν κεκτημένες από τις οικογένειές τους, έγιναν αναρχικοί και προσπάθησαν να "ληστέψουν" 100.000 ευρώ από τράπεζα (από αυτές που γιγάντωσαν την κρίση και είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για την μιζέρια σου) για λόγους ιδεολογικούς. ...Κάτω είναι ένα υπόδειγμα-πρότυπο γόνου από πλούσια οικογένεια των β. προαστίων, ΟΝΝΕΔίτης, κοινωνικά καταξιωμένος επιχειρηματίας, έχει φωτογραφηθεί με διάφορους υπουργούς και βουλευτές, έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις ως καινοτόμος νέος επιχειρηματίας, ο οποίος καταχράστηκε κάτι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ της ΔΕΗ, φυλακίστηκε, αποφυλακίστηκε και πήγε λίγες μέρες μετά να κάνει πάρτυ 120.000 ευρώ στη Μύκονο (φώτο). Δικηγόρος του ο υπουργός υγείας Μάκης Τσεκούρης Βορίδης. Υπερασπιστής του ο...
Μπαλτάκος όσο ακόμα ήταν δεξί χέρι του Σαμαρά.
Ο μαλάκας ο νοικοκυραίος αγανάκτησε με τους πάνω. Τον κάτω τον θαυμάζει και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να του μοιάσει.

 
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.