Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

kalami.net/USA: Συμφορές γιά την Ελλάδα, αν δεν εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας και δεν μείνουν ως κυβέρνηση Σαμαράς-Βενιζέλος γιά τα επόμενα 10 χρόνια


Σύμφωνα με τους σχολιαστές-μελλοντολόγους των ελληνικών ''καναλιών'' και λοιπών (μνημονιακών) ΜΜΕ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση στην περίπτωση που δεν εκλεγεί τώρα μιά ''γλάστρα'' ως πρόεδρος Δημοκρατίας, τότε στο ελάχιστο, θα συμβούν τα ακόλουθα δεινά στην Ελλάδα:
Σεισμοί, με επακόλουθο τσουνάμι. Χολέρα, χρεοκοπία, τρομοκρατικά χτυπήματα, καταστροφή αλά μικρασιάτικη. Απόσχιση Μεσσηνίας και ενσωμάτωσή της κάπου μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης, με παράλληλη μεταφορά των δενρυλίων της στα Ζωνιανά Κρήτης. Κατάργηση μίζας, ρουσφετιού, αρπαχτής, ατιμωρησίας.
 Θα κηρυχτεί παράνομος ο ''φραπέ'', ενώ στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ, που θα μεταμορφωθούν σε καλικάντζαρους, θα απαγορευτεί να κυκλοφορούν με ''κινητό'' στο χέρι.
Τέλος, ο Η. Ψινάκης και ο Λ. Γαβαλάς μπορεί να βρούν ''τον άνδρα των ονείρων τους'' και να τεκνοποιήσουν, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο ''γκαντέμης'' Κων/νος Μητσοτάκης να ευχηθεί σε όλους ''καλή χρονιά 2015, με υγεία και χαρά'', με αποτέλεσμα να καταστραφεί το σύμπαν.
Νew York Times: Υπαίτιος του φόβου αγορών ο Σαμαράς. Aσταθής ηγέτης, μη δημοφιλής...
Η εφημερίδα, γιά να μην υποστούν ζημιά οι πατροπαράδοτες ''αξίες'' της μίζας, διαπλοκής, ρουσφετιού, προτείνει γιά διάδοχό του τον... Κυριάκο ''Κούλη'' Μητσοτάκη.

Η πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα, μέσα από ένα...ανέκδοτο
O ΘΕΟΣ κατεβαίνει στην Βουλή των Ελλήνων και μεταξύ των άλλων, τονίζει: 

"Ακούστε, αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα δισ. ευρώ, ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει. 
Επίσης, αποφάσισα να λύσω τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό και το αλβανικό ζήτημα και στο μέλλον οι λαοί αυτοί θα ζούνε σε απόλυτη αρμονία μαζί σας. 
Τέλος, θα σας υποδείξω συγκεκριμένα μέρη, όπου θα βγάλετε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολύτιμα μέταλλα και χαρίζω όλα τα δάνεια και των Ελλήνων προς τις τράπεζές τους".
Στο άκουσμα όλων αυτών το ελληνικό κοινοβούλιο σείεται από ιαχές, χειροκροτήματα και αγκαλιάσματα όλων των παρατάξεων.
Ο θεός όμως τους κάνει νεύμα να καθίσουν κάτω και τους λέει: 
"Μισό λεπτό ακούστε και το τελευταίο... Θέλω από εσάς όμως να κάνετε και μια μικρή, ελάχιστη παραχώρηση σε όλα αυτά που δίνω στην χώρα που αγαπάτε".
Οι βουλευτές ωρύονται από τα έδρανα ενθαρρύνοντας τον θεό να συνεχίσει και αυτός λέει:
 "Θα ήθελα όσοι έχουν εκλεγεί την τελευταία 20ετία να φύγουν και να μην ξαναβάλουν ποτέ ξανά υποψηφιότητα για βουλευτική ή κυβερνητική θέση".
Η βουλή παγώνει και οι βουλευτές αποσύρονται για να το σκεφτούν. 
Σε δύο ώρες εκδίδονται πύρινες ανακοινώσεις από τα κόμματα που καταγγέλλουν την επέμβαση ξένου παράγοντα στην χώρα και την ''προώθηση εκβιαστικών διλημμάτων για την υποδούλωση της χώρας και του λαού της'', ενώ πολλά (ξεπουλημένα και μη) ΜΜΕ μιλούν για ''θεσμική εκτροπή, από την χωρίς κανένα λόγω απρόκλητη και θρασεία επέμβαση του θεού στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας''.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.