Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

O μπάρμπα*-Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα, όπως οι γάτες που "κρύβουν" τα περιττώματά τους, επειδή δεν θέλουν να αφήσουν ίχνη...

Στα χέρια του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ!

Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, ο έμπιστος του πρωθυπουργού πρώην έφορος Μεσσήνης έχει στο εξής τη δυνατότητα να καταστρέψει όποια έγγραφα και αποφάσεις θεωρεί ότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην απερχόμενη κυβέρνηση και στον ίδιο.
Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Γ. Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β') αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο 1 παρ. Ιδ πως μεταβιβάζεται στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».

Τέτοιες απελπισμένες κινήσεις από πλευράς της κυβέρνησης είχε στο νου του ο Αλ. Τσίπρας όταν τη Δευτέρα έλεγε: «Μην διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων».

Ολόκληρη η υπουργική απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ 3498/29-12-14


Σχετικά: Το Ποντίκι Web
Τσίπρας: «Μην διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο»
«Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων», προειδοποίησε τη συγκυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να τοποθετηθούν υπηρεσιακές διοικήσεις σε τέσσερα υπουργεία.

«Να τοποθετηθούν υπηρεσιακές διοικήσεις στα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Τύπου και Προστασίας του πολίτη. Ώστε να διασφαλιστεί ότι ο τόπος θα πάει στις εκλογές χωρίς αντιδημοκρατικούς χειρισμούς και παρατράγουδα»,  είπε συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας από το Σινέ Κεραμεικός.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τους τόνους, απευθυνόμενος στη συγκυβέρνηση:

«Μη διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων. Και ειδικά την αλληλογραφία με την τρόικα. Γιατί αυτή η χώρα έχει δημοκρατία. Και στην δημοκρατία η διαφάνεια έχει τον πρώτο λόγο, είτε το θέλουν είτε όχι», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Μην τολμήσετε να καταστρέψετε ούτε ένα έγγραφο στο ΣΔΟΕ!

Στις 26 Ιανουαρίου πρέπει να μάθουμε τι έγινε με λίστα Lagarde και υπουργούς

Σχολιάζοντας την χθεσινή αιφνιδιαστική δημοσίευση του ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’), βάσει του οποίου ο στενότατος συνεργάτης και φίλος του Πρωθυπουργού κ. Στασινόπουλος αποκτά την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ, η υποψήφια Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον νομό Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

« Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τον κ. Στασινόπουλο να μην καταστρέψει ούτε ένα φύλλο χαρτί από τα αρχεία του ΣΔΟΕ. Είναι αυτονόητο πως μετεκλογικά θα πρέπει ο διάδοχος του να ελέγξει άμεσα γιατί δεν προχώρησε η διερεύνηση διαφόρων υποθέσεων, από τη λίστα Lagarde ως τις καταγγελίες για οικονομικά εγκλήματα υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης.
Με την ψήφο του Ελληνικού λαού οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεσμευόμαστε να τον ενημερώσουμε στις 26 Ιανουαρίου τι συνέβη με αυτές τις πολύκροτες υποθέσεις. Αρκεί όλοι οι φάκελοι να παραμείνουν στο ΣΔΟΕ».

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ

ΟΠΟΙΟΣ εκτελέσει τέτοια εντολή, διαπράττει κακούργημα εις γνώση του.
Μόνον οι ναζί τα έκαναν αυτά, τις τελευταίες ημέρες της κατοχής…
Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Δηλαδή ο έμπιστος του Σαμαρά πρώην έφορος Μεσσήνης θα μπορεί να καταστρέφει όσα έγγραφα δεν του αρέσουν, όποιες εντολές θεωρεί ότι μπορεί να τον εμπλέξουν, όποιες αποφάσεις θέλει!!!

Από χθες με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ο διοικητής του ΣΔΟΕ αποκτά
την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’) δημοσιεύθηκε η υπουργική άποφαση όπου στο άρθρο 1 παρ. ιδ μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».

Αυτό συνιστά εθνικό έγκλημα  Olympiada
* Τίτλος από "κουρδιστό πορτοκάλι"
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.