Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε το παρακάτω video, πριν πάρετε την μοιραία απόφαση: Ο φοιτητής που άφησε "άφωνους" τους πολιτικούς


Μερικά λεπτά χρειάστηκε ο 27χρονος φοιτητής, Βασίλης Θεμιστοκλής για να αποδείξει με απλά μαθηματικά στους πολιτικούς που συμμετείχαν στο πάνελ της εκπομπής του "enikos.gr" με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν υπάρχει ζωή μετά το νέο μνημόνιο.
Και η απάτη συνεχίζεται, τώρα ο φοιτητής φορολογείται, τεκμήριο διαβίωσης για αυτόν και την σύζυγο του. Οι ανισότητα και αδικία συνεχίζεται, το κράτος γίνεται από πρόνοιας και δικαίου μετατρέπεται σε εχθρό του λαού, σε αδίσταχτο εκτελεστή, σε εισπρακτική επιχείρηση που βολεύει το τραπεζικό σύστημα.
Το κράτος δεν είναι όμως απρόσωπο, το απαρτίζουν τα πολιτικά πρόσωπα που υπογράφουν αυτούς τους νόμους. Δεν θα τους κατονομάσουμε, αλλά μην ξεχάσετε ούτε έναν από όλους αυτούς που συμμετείχαν ενεργά για να σας μετατρέψουν την ζωή σας σε μίζερη, χωρίς όραμα και χωρίς μέλλον.
Μην ξεχάσετε ούτε έναν από αυτούς τους προδότες που παίζουν με τις ζωές σας για να σωθεί η κάθε ιδιωτική τράπεζα, τόσο Ελληνική όσο και Παγκόσμια.
Όταν έρθει η στιγμή των εκλογών να θυμηθείτε όσα αναφέρει σε αυτό το βίντεο ο νεαρός φοιτητής και όσα άλλα θα επιθυμούσαν να αναφέρουν οι υπόλοιποι νέοι αυτής της χώρας ...



--------------------------------
Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.
Πληροφορίες από τη Wikipedia:
Το 1992, στην ηλικία των 12, η Cullis-Suzuki μάζεψε χρήματα μαζί με άλλα παιδιά, μέλη του ECO, για να παρευρεθεί στην Παγκόσμια Σύνοδο του ΟΗΕ για το Περιβάλλον, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Εκεί μαζί με άλλα μέλη της ομάδας παρουσίασε στο συνέδριο περιβαλλοντικά θέματα υπό τον τρόπο που τα βιώνουν οι νέοι και χειροκροτήθηκε από όρθια τα μέλη του συνεδρίου. Σήμερα είναι ακτιβίστρια περιβαλλοντολόγος, ομιλίτρια, τηλεοπτική οικοδέσποινα και συγγραφέας. Πληροφορίες για αυτή στο http://en.wikipedia.org/wiki/Severn_C...

----------------------------------
http://www.YoutubeTranslations.gr
Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.