Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο ονομαζόμενος Νότης Μαριας: Ποιά αθλιότητα ποιεί ο «δημοκράτης» που έγινε ευρωβουλευτής με τη σημαία των ΑΝΕΛ και που βλακωδώς πιστεύει ότι ο κόσμος ψήφισε την μεγαλοσύνη του;

Σχετικό: Ο υποκριτής, φιλοχρήματος και αμετροεπής Μαριάς ή το πώς ο Πλεύρης τον ισοπέδωσε για τα 33.000 ευρώ που έχει κάθε μήνα από το Ευρωκοινοβούλιο
Η κοινωνία μας βρίθει από υστερόβουλους, από αλά καρτ «δημοκράτες», και από τινάς καβαλλίσαντας το καλάμι (περί της τελευταίας αλλού).

Αλά καρτ δημοκράτης,  και ως λέγεται πολιτικά υστερόβουλος, είναι ένας ων παραμορφωμένος ως προς «γνώσεις».

·      Αλλά θυμίζων μάλλον το αρχαίο ρητό μας του Δημόκριτου: «Πολλοί πολυμαθέες νούν ούκ έχουσιν (πολλοί,  ενώ γνωρίζουν από μάθηση πολλά, δεν έχουν μυαλό)»

·      Μάλλον γιατί ίσως  νόον έχει.  Αλλά πονηρόν και υστερόβουλον, ως αποδεικνύει η σημερινή του στάση.

·      Που ο εν λόγω είχε επισημανθεί από τον γράφοντα για την  αντιδημοκρατική του στάση. Στο θέμα της με τον γνωστό τρόπο (συνημμένο) φυλάκισης των στελεχών της Χρυσής Αυγής.  Και η ταύτιση του τότε με τον κατά τα άλλα ειλικρινώς εμβριθή της φασιστικής ευρωπαϊκής Νέας τάξης Χρύσανθο Λαζαρίδη  του «φασιστικού» δημοκρατικού τόξου»

·      Που ο εν λόγω ανωτέρω παραμορφωμένος προσποιείται ταλαντευόμενος πολιτικάντικα, ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα είναι υπόδουλη σε υπαρκτό φασισμό. Και που δεν βρήκε λέξη να καταδικάσει τον πραγματικό υπαρκτό ναζισμό – φασισμό στην Ουκρανία.  Ούτε τον νεοναζιστικό φασισμό  της ΕΕ, ο «δημοκράτης» αυτός  .

Και απεδείχθη και αισχρός:

·      Καταπίνοντας τη νεοταξική «δημοκρατική» κάμηλο,  κατηγορεί θρασύτατα και αισχρά.  Και διαβάλλει τους ΑΝΕΛ. Συνάγεται  σχεδιασμένα και ως λέγεται κατά  εντολή ο «δημοκράτης» αυτός.

·      Γιατί λέει, δεν θέλει τον κ. Νικολόπουλο που τίμησε τα πανταλόνια που φορά και παραιτήθηκε άμεσα  μόλις έγινε υφυπουργός  όταν ο κατοχικός πρωθυπουργός Σαμαράς του είπε στα τέσσερα στην τρόικας.

·      Και γιατί αυτός ο πολιτικάντης, παραμορφωμένος  «δημοκράτης» δεν θέλει επίσης και τον μόνον ομιλήσαντα ότι η δημοκρατία του «δημοκράτη» αυτού είναι φασισμός,  Τον Βύρωνα Πολύδωρα.

·      Τέτοια άθλια θρασύτητα. Τέτοια αισχρότητα!!!!!!!!!!  Επιπλέον δηλαδή ο «δημοκράτης» αυτός καθυβρίζει χωρίς να ντρέπεται και συνάγεται  διατεταγμένα,  τους ΑΝΕΛ, το μόνον συνεπές αντιμνημονιακό κόμμα. Με τα νεοταξικά ΜΜΕ να διαλαλούν του ανά τους νεοταξικούς ορίζοντες  τις θρασύτατες ύβρεις του ότι οι ΑΝΕΛ είναι μνημονιακό κόμμα.

·      Αυτήν την αθλιότητα ποιεί ο «δημοκράτης» που έγινε ευρωβουλευτής με τη σημαία των ΑΝΕΛ και που βλακωδώς πιστεύει ότι ο κόσμος ψήφισε την μεγαλοσύνη του.  

·      Ο ονομαζόμενος Νότης Μαριας. Και να αναμένετε την «εξέλιξη» του εν λόγω «δημοκράτη», ήτοι φανατικού «αντιμνημονιακού» Νότη μας Μαρυά.

Πληροφοριακά αναφέρω ότι άλλοι παρόμοιοι αλλά όχι σε τόσον βαθμό υβριστές ως ο  κ. Μαριάς, ήδη κοσμούν το «δημοκρατικό» ψηφοδέλτιο της ΝΔ του κ. Σαμαρά.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ



Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστηση (τα μεν άδεια ασκιά ο αέρας τα φουσκώνει), τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα (τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία)

1. Σωκράτης ερωτηθείς ποία ανομείται πόλις <<εν ή >> έφη (ο Σωκράτης, όταν ρωτήθηκε, ποία πόλη διοικείται παράνομα, αυτή στην οποία είπε) <<οι άρχοντες μεθ ̛ εταιρίας καθίστανται>> (οι άρχοντες τοποθετούνται από φατρίες) .(Σωκράτης)

2. «Σωκράτης ερωτηθείς ποία ανομείται πόλις <<εν ή >> έφη (ο Σωκράτης, όταν ρωτήθηκε, ποία πόλη διοικείται παράνομα, αυτή στην οποία είπε) <<οι άρχοντες μεθ ̛ εταιρίας καθίστανται>> (οι άρχοντες τοποθετούνται από φατρίες)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.