Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Καρατζαφέρης στο πλευρό του Σαμαρά ώστε να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Να «σώσει την Ελλάδα» θέλει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως τόνισε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ζητώντας την ψήφο των πολιτών για να μπει στην Βουλή γιατί έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος θέλει να είναι το κόμμα του ο εγγυητής

Να «σώσει την Ελλάδα» θέλει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως τόνισε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ζητώντας την ψήφο των πολιτών για να μπει στην Βουλή γιατί έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τόνισε ότι αν υπήρχε ένας ιδανικός υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας θα τον ψήφιζε αν ήταν στην προηγούμενη Βουλή, ενώ χαρακτήρισε ως καλή υποψηφιότητα εκείνη του Σταύρου Δήμα, υποστηρίζοντας ότι «ο Σαμαράς έπαιξε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν του βγήκε». 

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για συνιστώσες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, δεν μπορεί να τις ελέγξει» και αυτός είναι ο λόγος που οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν το ΛΑΟΣ για να μπορέσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης να παίξει τον ρόλο του αναχώματος και του εγγυητή.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ...
κατεβαίνει στην πολιτική λόγω της νομικής του περιπέτειας, σημείωσε ότι «δεν έχει καμία σχέση» και αν εκλεγεί τόνισε ότι «εκ των προτέρων λέω ότι δεν πρόκειται να κάνω χρήση της βουλευτικής ασυλίας για αυτές τις υποθέσεις», υποστηρίζοντας ότι «εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω. Δεν μπορώ να πηγαίνω με αυτό το πράγμα. Θα ξεκαθαρίσω την κατάσταση μέχρι τέλους». 

«Θέλω να με βοηθήσετε να είμαι στην Βουλή για να βοηθήσω τον τόπο. Θέλω να βοηθήσω την Ελλάδα επειδή έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η απόσταση με τη ΝΔ είναι πολύ μεγάλη, βάλτε μέσα ανθρώπους, οι οποίοι στην δύσκολη στιγμή θα μπορέσουν να κάνουν εκείνη την πράξη που θα βοηθηθεί η Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το ποια θα ήταν εκείνη η πράξη, για να προσθέσει ότι «αυτό είναι το μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ». 

Δείτε το video από το enikos.gr: 


http://www.periodista.gr/xfiles/item/15515.htm

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.