Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στη μακρινή Μοζαμβίκη... η ονομαστική γιορτή του Επίσκοπου Ιωάννη... του παπά που κρατάει ψηλά τη σημαία της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού

Η χαρμόσυνη ημέρα εορτασμού των ονομαστηρίων του Θεοφιλεστάτου επισκόπου μας κ. Ιωάννου


Στις 7 Ιανουαρίου, η Εκκλησία µας τιµά την Σύναξη του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού. Την ονοµαστική του εορτή έχει αυτή τη μέρα και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ.Ιωάννης.
Το πρωί, ο Θεοφιλέστατος λειτούργησε στον... Ιερό Ναό Των Ταξιαρχών στο Μαπούτο, όπου στο τέλος της Θείας λειτουργίας κατά τη διανοµή του αντίδωρου, δέχθηκε τις ευχές των ευλαβών χριστιανών.
Ολόψυχα ευχόµαστε στην Αρχιεροσύνη του το "Εις πολλά έτη Δέσποτα"! Ο Κύριός µας να του χαρίζει υγεία αδιάπτωτη και µακροηµέρευση, ώστε να συνεχίσει θεοφιλώς και θεαρέστως να ευλογεί το ποίµνιο της Ιεράς Επισκοπής μας.

Σχετικό:
Φωτοστιγμές από την νυκτερινή Λειτουργική Σύναξη για τον Εορτασμό των Θεοφανίων στην Επισκοπή της... μακρινής Μοζαμβίκης
* Εκεί που ο Επίσκοπος Ιωάννης κρατάει ψηλά την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό



























==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.