Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η "Ελληνοφρένεια" για την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού (Ηχητικό)


Τι παπαριές ακούμε όλες αυτές τις μέρες από τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια με αφορμή την σύλληψη του Ξηρού μόνο σε αστυνομικά μυθιστορήματα έχουμε διαβάσει. Η «κυρία στρατηγού» όπως είναι γνωστή στην δημοσιογραφική πιάτσα η Μίνα Καραμήτρου –λόγω ότι ο άντρας της είναι μπάτσος- σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega περιέγραψε ένα σκηνικό που ανάλογο ούτε η διάσημη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Φίλις Ντόροθι Τζέιμς μπορούσε να έχει φανταστεί.

Ολο αυτό το καινούργιο τρομοσίριαλ που έχει προκύψει –έχει την αφέλεια η συγκυβέρνηση ότι μπορεί να λειτουργήσει θετικά γι’ αυτή και να τις αποφέρει προεκλογικά ωφέλει- έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις από τα ελεγχόμενα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αν και λογικά μόνο σκωπτικά μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Αυτό έκανε και στην σημερινή της ραδιοφωνική εκπομπή η «Ελληνοφρένεια».
 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.