Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επεισόδιο στην προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Περιστέρι (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Άντρας επιτέθηκε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο δημαρχιακό μέγαρο του Περιστερίου, όπου θα είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη.
Τα αίματα άναψαν από πολίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν, σύμφωνα με το newsit.
Φτάνοντας ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, υπήρχαν πολλοί πολίτες που τον πλησίασαν για να του σφίξουν το χέρι, αλλά και πολλοί που δεν ήταν και τόσο φιλικά ούτε προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό ούτε και προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Μία γυναίκα, μόλις είδε τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε να φωνάζει: "ήρθε στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή".
Την ίδια ώρα, όμως ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και με άγριες διαθέσεις, κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να τους επιτεθεί. ...
Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ο άντρας που προσπάθησε να επιτεθεί στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του Αντώνη Σαμαρά τον φυγάδευσαν στο δημαρχιακό μέγαρο.

Επεισόδιο στην προεκλογική συγκέντρωση του Α. Σαμαρά στο Περιστέρι - Άντρας επιτέθηκε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
Σαμαράς: «Θα επιδιώξω συμμαχίες με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις»
Ο Αντώνης Σαμαράς συνομίλησε με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο Περιστερίου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε από το Περιστέρι: «Εφόσον η Νέα Δημοκρατία βγει πρώτο κόμμα, που θα βγει, και σε περίπτωση που θα είμαστε και αυτοδύναμοι, ή να το πω καλύτερα, και αυτοδύναμος να είμαι, εγώ θα επιδιώξω και πάλι συμμαχίες με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, γιατί αυτό είναι το πιο αναγκαίο. Να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την πορεία».
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο Περιστερίου.
 kontranews

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.