Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πραγματικά, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...Αλλά, είπαμε: Ο γιατρός τους έχει πει να τους λέμε πάντα "ΝΑΙ" !!!

Ευ. Βενιζέλος: Μετά τις εκλογές συνομιλούμε με όλους – Στόχος μας η 3η θέση

Κορόιδο τι παραπατάς κι όλο με μας τα βάζεις
κι όπου σταθείς κι όπου βρεθείς άσχημη γλώσσα βγάζεις

Τα βρίσκεις όλα μπόσικα μα όμως τι χαμπάρια
όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Για κάτσε λίγο να σκεφτείς το χάλι το δικό σου
και φρόντισε για πάρτη σου και για λογαριασμό σου

Κορόιδο κάτσε φρόνιμα και να `σαι μετρημένος
με το κεφάλι που κρατάς θα βγεις ζημιωμένος
Πρώτη αποστολή: Ρεμπέτης
...ασθενοφόρο κάτι κύριοι με άσπρες ρόμπες κρατώντας ζουρλομανδύες
Μοντάζ "Το Γρέκι"
Φώτο (πηγή) μέσω:  Μέρες περίσκεψης και μετάνοιας για όσους πληρώσανε για τις δικές μας αμαρτίες… για να μα σώσουν, αφού μαζί τα φάγαμε!

Στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε το στίγμα για τον στόχο της 3ης θέσης, που θα παίξει το ρόλο του «εγγυητή» και τόνισε ότι μετά το πέρας των εκλογών, πρόθεση του κόμματος του, είναι να συνομιλήσει με όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου και με τον 1ο φορέα της κυβερνητικής εντολής.

«Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε στην κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη διακαναλική συνέντευξη που δίνει αυτή την ώρα.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταστραφεί η χώρα, δεν μπορεί να υπάρχει ρεβανσισμός, δεν θα αφήσουμε τη χώρα στους διεθνείς σπεκουλαδόρους των αγορών» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αδυναμίας σχηματισμού νέας κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τώρα η δυνατότητα επαναλήψης των εθνικών εκλογών.

«Αν πάμε σε δεύτερες εκλογές για να μας κρατήσουν στη ζωή, για να μας δώσουν ένα προσωρινό σωλήνα αναπνοής -την περίοδο 2010,2011,2012 η ΕΚΤ έδωσε 150 δισ.ευρώ τα οποία μετέφερε με αεροπλάνα- για να το κάνουν αυτό δεν θα ζητήσουν εγγυήσεις απ' όλα τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία», αναρωτήθηκε...
ο κ. Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι «η Ελλάδα μπορεί να γίνει το νέο Αρκάδι, το νέο Κούγκι».

«Φανταστείτε να πάει η χώρα σε δεύτερες εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση και ταυτόχρονα να γίνονται αυτά που γίνονται στην οικονομία και στην περιοχή μας», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος είπε: «Θα μπορούσαμε το 2009 να μην αναλάβουμε το βάρος που αναλάβαμε, μας αναλογούσαν πολλές από τις ευθύνες που αναλάβαμε αλλά όχι όλες» και πρόσθεσε: «Η εικόνα είναι και άδικη και στρεβλή».

«Καρφιά» για προεκλογική εκστρατεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν πιστεύουμε ούτε στην πολιτική του φόβου, ούτε στην πολιτική των εύκολων υποσχέσεων και της δημαγωγίας» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικρίνοντας εμμέσως τόσο την μέχρι σήμερα προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ όσο και την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο τόπος θέλει εθνική συναίνεση, ενεργοποίηση» και εκτίμησε ότι στις εκλογές δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, δεν θα υπάρχει ακυβερνησία. «Ελπίζουμε να είμαστε εμείς ο αποδέκτης της τρίτης διερευνητικής εντολής» τόνισe.

Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί προ των ευθυνών της λήψης δύσκολων αποφάσεων. «Αν πάρουμε το σενάριο της αυτοδυναμίας, ξέρετε, εκεί τα ψέματα τελείωσαν χωρίς κανένα άλλοθι» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: «Αλλά το κόστος δεν το πληρώνει ένα κόμμα, το πληρώνει ο αδύναμος, αυτός που έχει βγάλει τα λεφτά του έξω σε ευρώ και περιμένει να τα γυρίσει πίσω σε πληθωριστικές δραχμές δεν έχει πρόβλημα...

Επικίνδυνη η συζήτηση για Grexit

«Εσφαλμένη, επικίνδυνη και άδικη» χαρακτήρισε ο κ. Βενιζέλος την συζήτηση για το ενδεχόμενο Grexit.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.