Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο! O Λ.Λαζόπουλος τους έκανε τόσο «άνω-κάτω» που η ΝΔ έβγαλε δελτίο Τύπου - Άραγε "Τι γνωρίζει που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;"

Σχετικό: Λαζόπουλος: "Να μας αφήσετε να κάνουμε σάτιρα και να μην ξαμολάτε τα τσογλάνια της Ιστορίας, να μας απειλούν!"... (VIDEO: Δείτε όλη την εκπομπή)
Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη ΝΔ από τν χθεσινή εκπομπή του Λ.Λαζόπουλου ο οποίος τους διέλυσε κυριολεκτικα΄. Σήμερα η ΝΔ τρέχει από πίσω του και εκδίδει και δελτίο τυπου!
Δελτίο τύπου ακόμη και για τον κωμικό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο έβγαλε η ΝΔ, ανακηρύσσοντάς τον σε πολιτικό συνομιλητή.
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, για τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του κ. Λαζόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.
Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;
Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Πάρτε μια γεύση από ότι είπε χθες ο Λ.Λαζόπουλος:





Με ξανθιά περούκα αλά Χριστόδουλος Ξηρός και… μουστάκι αντί για μούσι ξεκίνησε τις εκπομπές του για το 2015 ο Λάκης Λαζόπουλος.
Στο «Αλ Τσαντίρι» της Τρίτης τους τηλεθεατές «υποδέχθηκε» το πρόσωπο των ημερών, αλλά με σχόλια που παραπέμπουν και στο προεκλογικό κλίμα: «Έεεε; Γαμ… το μαλλί! Ξηρός στην Ανάβυσσο κι εγώ εδώ στην άβυσσο. Πώς θα κλάψω εγώ με το μαλλί αυτό; Θέλω να σπαράξω. Όταν θες να σπαράξεις, το μαλλί παίζει τεράστιο ρόλο. Μπορεί να βγει μια χήρα με τέτοιο μάλλι και να κλαίει για τον άντρα;

Την βλέπω εγώ σαν γείτονας έτσι να κλαίει. Τι λέω από μέσα μου; «Καλή καργ… και του λόγου σου». Από μέσα μου θα το πω δεν θα το πω απ’ έξω μου, μη με χρεώσει το ΕΣΡ για αυτά που σκέφτομαι από μέσα μου μου» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε: «Είναι πιο ωραίος. Αυτό το μαλλί είναι σαν τρομοκρατική ενέργεια που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του. Δεν υπάρχει αυτό. Το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Πώς κοιτιέσαι στον καθρεύτη μετά; Δεν κάνεις «αααα»»!
Στη συνέχεια της εκπομπής αναφέρθηκε και στο περίφημο βίντεο του Παύλου Χαϊκάλη, διευκρινίζοντας πως δεν έκανε σε αυτό καμία παρέμβαση πέρα από το να καθαρίσει τον ήχο και στη συνέχεια το παρέδωσε και πάλι στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε στην Αστυνομία.
«Δεν έκανα κανένα μοντάζ. Μοντάζ σημαίνει όταν κόβεις λόγια. Τον Χαϊκάλη τον ξέρω 20 χρόνια. Μου έδωσε ένα υλικό που είχε παραδώσει στην Εισαγγελία. Πήγε μετά από 15 μέρες και τους έδωσε και άλλο. Δεν του είπαν ήταν παράνομο το πρώτο, μην μας δίνεις και το δεύτερο. Ήταν νόμιμο, εγώ καθάρισα τον ήχο. Δυνάμωσα τον διάλογο για να καταλαβαίνουν. Δεν τα μοίρασα εγώ, δεν πείραξα καμία φράση. Δεν έκοψα καμία φράση. Εγώ το έδωσα στον Χαϊκάλη και όταν με ρώτησε ο Παπαδάκης, τι να πω δεν ξέρω. Αφού το ξέρω. Να κάνω τον μαλ…. Και να λένε ότι έπαιζε το βίντεο και δεν έλεγε τίποτε».
Βέλη εξαπέλυσε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του τελευταίου ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, τονίζοντας πως ελέγχεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και τις ύποπτες όπως τις χαρακτήρισε επερωτήσεις που έκανε αυτός και οι βουλευτές του για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Το παρακάτω κείμενο βγήκε από την Νέα Δημοκρατία και το παραθέτουμε για να έχετε πλήρη εικόνα.

Δελτίο Τύπου ακόμη και για τον κωμικό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο έβγαλε η ΝΔ, ανακηρύσσοντάς τον σε πολιτικό συνομιλητή.

Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, κατηγορώντας τον για «χυδαιότητα», εξαπέλυσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη.

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρει τη δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;» προσθέτει και καταλήγει:

«Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.