Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η ώρα του λαού – Χιλιάδες πολίτες διεκδικούν «Ανάσα Αξιοπρέπειας»: Συνεχής ενημέρωση από την πλατεία Συντάγματος και όλη την Ελλάδα


Χιλιάδες κόσμου θα δώσουν σε λίγη ώρα το βρονετρό παρόν τους στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα αλλά και στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, διεκδικώντας «Ανάσα Αξιοπρέπειας».
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση θα δίνει την μάχη της διαπραγμάτευσης στο Eurogroup απέναντι σε μια αμετακίνητη Γερμανία, οι πολίτες θα διαδηλώνουν για το δικαίωμα του ελληνικού λαού να ζήσει ξανά.
«Θέλουμε την ζωή μας πίσω» είναι ένα από τα βασικά συνθήματα της συγκέντρωσης και αυτό όπως όλοι γνωρίζουν μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την μείωση του χρέους, όπως κι αν αυτό ονομαστεί στο τέλος.
Από εδώ με συνεχή ενημέρωση θα παρουσιάζουμε όλες τις εξελίξεις στις συγκεντρώσεις από όλη την Ελλάδα ενώ θα μεταδίδουμε ζωντανά εικόνα από πολλές πόλεις.
Την ίδα ώρα είναι συγκινητική είναι η συμμετοχή των πολιτών όλου του κόσμου που θα διαδηλώσουν την Κυριακή σε ΗΠΑ,Βραζιλία, Πορτογαλία,Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Βρετανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Δανία,Ουγγαρία, Σουηδία και Λετονία.
Σε ορισμένες ευρωπαϊκές πόλεις αναμένεται να συγκεντρωθούν και σήμερα πολίτες που θα διαδηλώσουν για το δικαίωμα της Ελλάδας σε άλλη οικονομική πολιτική.

Συνεχής ενημέρωση:

16:46 Δείτε που γίνονται συγκεντρώσεις σήμερα


16:32 Συνάντηση με την γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ αναμένεται να έχει πριν την έναρξη του Eurogroup στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
16:20 Όπως γράφει στο twitter η Μαρία Δεναξά (ανταποκρίτρια του MEGA)στο Παρίσι:Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα από αριστερά κόμματα κ ανθρωπ.οργανώσεις απόψε 5.30μμ Rond-Point Schuman
Διαβάστε επίσης: «Είμαστε όλοι Έλληνες»: Οι πολίτες 18 χωρών σε 29 διαδηλώσεις θα βροντοφωνάξουν υπέρ της Ελλάδας

«  


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.