Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

kalami.net/USA: Αθάνατη ελληνική κλεφτουριά... Aθάνατη_ελληνική_κλεπτοκρατία


ενεργό link


Προκόπης Παυλόπουλος, η πρόταση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα γιά πρόεδρος Δημοκρατίας... Τετάρτη η ψηφοφορία-εκλογή στην Βουλή.
Σημ.: Τα κομμα(τάκια) των ''νταβατζήδων'' (Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ), με εντολή Μπομπολ, προτείνουν Αλεβιζάτο

Αθάνατη ελληνική κλεφτουριά... Aθάνατη ελληνική κλεπτοκρατία
Τα τελευταία 30 χρόνια έγινε το μεγάλο ''πλιάτσικο'' στο δημόσιο χρήμα, με τις ευλογίες των πρωθυπουργών, αρχηγών των οργανωμένων συμμοριών Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε αναγκαστικά στην χρεοκοπία της Ελλάδας και στην εξαθλίωση του λαού της. Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι, μαζί με τα εκατοντάδες κομματικά και μη ''λαμόγια'' τους, που ρήμαξαν το κράτος. ''Ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία'' (με την ''Δικαιοσύνη'' ελεγχόμενη-κατευθυνόμενη από τις πολιτικές, κομματικές-κυβερνητικές συμμορίες) ήταν και είναι ακόμα το τρίπτυχο της...επιτυχίας του κράτους-''χαβούζα''.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.