Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

kalami.net/USA: ΗΠΑ: Κινητοποίηση Ομογενών υπέρ της Ελλάδας


Με αφορμή τους ωμούς εκβιασμούς της ''συμμορίας'' που λειτουργεί μέσα στην -υπό την Γερμανία- Ευρωπαϊκή 'Ενωση, εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της, Ομογενείς επιχειρηματίες άρχισαν την συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων γιά ολοσέλιδες καταχωρήσεις, σε δύο μεγάλες αμερικάνικες εφημερίδες (Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη), με ισχυρό μήνυμα υπέρ του ελληνικού λαού προς την πολιτική ηγεσία και το Κογκρέσσο των ΗΠΑ. Παράλληλα, κινητοποιείται η νεοσύστατη παναμερικάνικη Οργάνωση ''Hellenes USA'' γιά αποστολή emails σε όλα τα μέλη Βουλής και Γερουσίας και στα μεγαλύτερα -κάθε μορφής- αμερικάνικα ΜΜΕ ανά τις ΗΠΑ.
 (Σημ.: Με την κίνηση αυτή ΔΕΝ έχουν σχέση οι διαλυμένες ομογενειακές Οργανώσεις δηλ. Ομοσπονδίες, σύλλογοι, ψευτο-''λομπίστες'' κλπ, ούτε η ελληνική πρεσβεία των ''τουριστών'' στην Ουάσιγκτον)
...
Η είδηση... ''Σοκ σε σχολείο της Αθήνας: Παιδί είχε να φάει δύο ημέρες''
(κατά τα υπόλοιπα, με αφορμή την κόντρα Ελλάδας-Γερμανίας: Μίζες + Siemens = ''Nέα Δημοκρατία'' + ΠΑΣΟΚ)

Απαράδεκτο να κατηγορούν την Ελλάδα ως ''διεφθαρμένη χώρα'' και ως ''Κολομβία των Βαλκανίων'':

Η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη Γη, όπου ''μίζα, διαπλοκή, αρπαχτή, ρουσφέτι, φακελάκι, ατιμωρησία, παραγραφή, ελεγχόμενη δικαιοσύνη, εξαγορασμένοι πολιτικοί, νταβατζήδες ΜΜΕ'' κ.ά., που παραπέμπουν σε διαφθορά, ΔΕΝ υπάρχουν, στο κράτος-''μπορντέλο'' της ''κλεφτουριάς''.
Σημ.: 'Εχει δίκιο o εκπρόσωπος-''καραγκούνα'' της Ν.Δ., που επικρίνει πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών, επειδή αποκαλούν την Ελλάδα ''διεφθαρμένη'', εκτός συνόρων. Ειδικά ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., η οποία ως κόμμα ΔΕΝ είχε, ούτε έχει σχέση ή συγγένεια, με διαφθορά.

Θα είναι θαύμα αν στην παρέλαση-''καρνάβαλο'' 29 Μαρτίου, παρελαύνοντες και θεατές, ξεπεράσουν τις 8.000
H KAΤΑΝΤΙΑ της παρέλασης γιά 25η Μαρτίου και οι ανίκανοι ''επιτήδειοι'' της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης
Και μία συμβουλή-πρόταση προς τους ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ και ανιστόρητους της ελληνικής Οργάνωσης του ''γκέττο'' Αστόριας...(ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

PanHellenic Scholarship Foundation (Chicago): Experience the Magnificence of Greece... Hellenic Birthright Application Now Available!
A game of chicken: Να μη γίνει η ΕΚΤ συλλέκτης δανείων της Γερμανίας
Επιστολή 300 διανοούμενων από όλα τα κράτη, υπέρ της Ελλάδας
''Θαυμάστε'' βουλευτή της ''Νέας Δημοκρατίας'': Ο νεο-'Ελληνας ''ραγιάς''
''Παράλογοι οι Γερμανοί εάν απορρίψουν την πρόταση Βαρουφάκη''
«Ποιος είναι παράλογος τώρα», αναρωτιέται, στο blog του στους New York Times ο Πώλ Κρούγκμαν.
Greece and the Unlearned Lesson of 1990
Washington Post: In Greek crisis, Germany should learn from its fiscal past

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.