Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Όταν η Μέρκελ ήταν... "κομμουνίστρια" - Kraftfuttermischwerk: "Για_κοιτάξτε: Η καγκελάριος είναι γυμνή. Ποιος να το φανταζόταν"

Ποια είναι πραγματικά η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ;


Ένα νέο βιβλίο των δημοσιογράφων Ραλφ Τζορτζ Ρέουτ και Γκίντερ Λάχμαν ασχολείται με τα χρόνια της Μέρκελ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, τα νιάτα και την καριέρα της. Θα κυκλοφορήσει την προσεχή Τρίτη.

H Άγκελα Μέρκελ αποτέλεσε τμήμα της κομμουνιστικής γραφειοκρατίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, υποστηρίζουν οι δύο δημοσιογράφοι.

«Η ΄Ανγκελα Μέρκελ ήταν πολύ πιο κοντά στο σύστημα της Ανατολικής Γερμανίας από όσο πίστευαν έως σήμερα και μπορούμε να το αποδείξουμε» τόνισε ο Ρέουτ σε συνέντευξή του στην Bild. O ίδιος αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς της στην Ακαδημία Επιστημών της DDR η κυρία Μέρκελ αποτελούσε επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος στην Ακαδημία με την ειδικότητα «της γραμματέως για τις κινητοποιήσεις και την προπαγάνδα της FGJ, της κομμουνιστικής νεολαίας από το 1981. Εκτός από αυτό συμμετείχε στη συνδικαλιστική διεύθυνση του Ιδρύματος».

Ο συγγραφέας χαρακτηρίζει την Μέρκελ ως μια ...
«μεταρρυθμίστρια κομμουνίστρια», γιατί μετά την Πτώση του Τείχους «δεν ήταν υπέρ της επανένωσης, αλλά ενός "δημοκρατικού σοσιαλισμού" στην αυτόνομη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας».

H Μέρκελ γυμνή! Η φωτογραφία που κάνει πάταγο στα social media
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2013 17:02 μμ 

Είναι  μια από τις φωτογραφίες, που σίγουρα θα έχουν κάνει την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, να έχει κοκκινίσει από ντροπή, αλλά και από θυμό, αφού την απεικονίζει, να κάνει τη βόλτα της σε παραλία… γυμνή!

Γερμανικό μουσικό συγκρότημα ανέβασε στο facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία, που δείχνει τη γερμανίδα καγκελάριο στα νιάτα της, στη θάλασσα, με δυο φίλες της.

«Για κοιτάξτε: Η καγκελάριος είναι γυμνή. Ποιος να το φανταζόταν» . Αυτό είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβασε το γερμανικό μουσικό συγκρότημα Kraftfuttermischwerk. Πολλοί αναρωτιούνται αν η φωτογραφία είναι αληθινή ή προϊόν μοντάζ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.