Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αποκάλυψη Γ. Ρωμανιά: Κούρεμα στο κούρεμα, κατά 75% η ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων με το PSI (Video)

Σχετικά: Καταγγελία Ρωμανιά: ''Για τα σκουπίδια'', οι μελέτες που βασίστηκαν οι μειώσεις στις συντάξεις, υπό καθοδήγηση της τρόικας (Video) - Π. Σκουρλέτης: Εσκεμμένα τα λάθη

Κατερίνα Μπρέγιαννη

Ο γ.γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν με το PSI αρχικά με ένα κούρεμα κατά 40% έως 55% και τα υπόλοιπα που έμειναν στα αποθεματικά των ταμείων ξανακουρεύτηκαν με αποτέλεσμα το συνολικό κούρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία να φτάσει το 75%.

Επιπλέον ο γ.γ. Κοινωνικής Ασφάλισης στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ1 κατήγγειλε ότι έχει ευθύνες η Εθνική Αναλογιστική Αρχή που δεν ήρθαν οι αναλογιστικές μελέτες για τα ασφαλιστικά ταμεία στην Βουλή όπως έπρεπε. "Καμία αναλογιστική μελέτη για τα ασφαλιστικά ταμεία δεν ήρθε στη Βουλή." Σε έγγραφό της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, η ίδια υποστηρίζει ότι έπρεπε να συνυπολογιστούν οι περιουσίες και αποδόσεις για τα περιουσιακά στοιχεία των ταμείων. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για τις αναλογιστικές μελέτες με βάση τις οποίες μειώθηκαν οι συντάξεις είναι καθαρά της τρόικα. ..

Δεν αξίζουν ούτε 1 ευρώ υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και εν συνεχεία ο Γ. Ρωμανιάς υποστήριξε ότι "δεν είναι ένα ευρώ, αλλά 36 εκ. ευρώ"!

Κατά τα άλλα σύμφωνα με την σημερινή αφήγηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βάση τα στελέχη της στις πρωινές τους εμφανίσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών "ποτέ" δεν συναντήθηκαν με την τρόικα οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης (!)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.