Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο διευθυντής της Bild επισκέφθηκε τα γραφεία του Γ. Κουρή στο στο kontra channel

Ρεπορτάζ kontranews: Tον ενημερώσαμε για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και του ζητήσαμε να βοηθήσει για την επίλυσή τους. Χθες στις 5 το απόγευμα, δεχθήκαμε μια πολύ φιλική επίσκεψη. Ήρθε στα γραφεία μας στον Ταύρο, ο γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος και διευθυντής της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στην Ευρώπη, της BILD, ο Kai Diekmann, συνοδευόμενος από τον Julian Reichelt, διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδα της BILD, με δεκάδες εκατομμύρια αναγνώστες καθημερινά και τον ρεπόρτερ Paul Ronzheimer μαζί με φωτογράφους και οπερατέρ.

Στην ουσία μας επισκέφθηκε η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της Γερμανίας, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της γερμανικής κοινής γνώμης και η οποία πολλές φορές παίρνει ακραίες θέσεις εναντίον της χώρας μας, προκειμένου να ικανοποιεί προφανώς τους αναγνώστες της.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, συνοδευόμενοι από τον...
Ανδρέα Γ. Κουρή, συνιδιοκτήτη της εφημερίδας «Real news» και «Αγοράς» και του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας «Real Fm 97,8» επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας μας και τις εγκαταστάσεις του καναλιού kontra channel καθώς και τα γραφεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας kontranews.gr και μίλησαν με όλα τα στελέχη του συγκροτήματός μας. Ιδιαίτερη εντύπωση τους προξένησε ότι ο εκδότης της εφημερίδας μας, χρησιμοποιεί ακόμη για τα κείμενα που γράφει μια παλιά γραφομηχανή. Μίλησαν επίσης και με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, που τον συνάντησαν στο studio, όπου ετοίμαζε την εκπομπή του.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι είχαν επίσης μακρά ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γιώργο Κουρή, ο οποίος τους ανέπτυξε και τους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εφημερίδα και το κανάλι μας κρατάνε σκληρή στάση εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης, τονίζοντάς τους, ότι με τον γερμανικό λαό, δεν μας χωρίζει τίποτε. Τους παρακάλεσε δε να βοηθήσουν να βρεθεί δίκαιη και έντιμη λύση για να σταματήσει η τραγωδία που ζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας κυρίως του κ. Σόιμπλε.

Ελλάς – Γερμανία σε χωμάτινο γήπεδο στον Ταύρο…

Δύο σκληροί παίκτες o καθένας για τη φανέλα του, ο Γιώργος Κουρής για την Ελλάδα, ο Kai Diekmann, διευθυντής της BILD, για την Γερμανία, βρέθηκαν στο «χωμάτινο γήπεδο» του Ταύρου, αντάλλαξαν συγκρουσιακά επιχειρήματα – υποστηρίζοντας ο καθένας τη χώρα του – και τελικά δώσανε τα χέρια, συμφωνώντας ότι ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να σπάσουμε τα στερεότυπα και τις παρεξηγήσεις και να ανοίξουμε το δρόμο της ισότιμης συνεργασίας, επ’ ωφελεία των δύο λαών. Ο κ. Kai Diekmann, διαπίστωσε και ο ίδιος προσωπικά ότι η πολύ σκληρή κριτική που κάνουμε προς την γερμανική κυβέρνηση, για την πολιτική της απέναντι στην Ελλάδα, δεν υποκινείται ούτε από προκατάληψη ούτε από μισαλλοδοξία. Έχει ως μοναδικό στόχο να αλλάξει μια πολιτική που ακολουθεί η Μέρκελ με τον Σόιμπλε μέχρι σήμερα και έχει δημιουργήσει μόνο ερείπια, φτώχεια και δυστυχία στην Ελλάδα, αλλά και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του Νότο

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.