Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

«Μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος!» Άπαιχτε Ζουράρη! Οι περισσότεροι ούτε καν κατάλαβαν τι έχει πει ο δάσκαλος και μάλιστα εντός Βουλής!

Καλημέρα σας!

- «Θέλουν δεν θέλουν θα με αποδεχθούν οι βάρβαροι!» είπε με θυμό ο Αλέξιος ο πορφυρογέννητος. «Κράτα μικρό καλάθι» του υπενθύμισε ο μπάτλερ.

- Το ερώτημα παραμένει: είναι ή δεν είναι άκυρο το πρώτο μνημόνιο, καθώς ψηφίστηκε από 151 βουλευτές και όχι 180; Είναι ή δεν είναι άκυρη η δανειακή σύμβαση αφού δεν κυρώθηκε από την Βουλή; Υπάρχει ευθύνη για την εφαρμογή μιας ουσιαστικά άκυρης δανειακής σύμβασης ναι ή όχι; Θα αναζητηθούν ή όποιες ευθύνες ναι ή όχι;

- Βρισκόμαστε σε …πόλεμο με την Γερμανία. Και εξηγώ: Σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα οι δύο χώρες ποτέ δεν υπέγραψαν συνθήκη ειρήνης μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Βρισκόμαστε απλώς σε καθεστώς «μη εμπόλεμης κατάστασης». Λογικό λοιπόν να υφέρπει αυτή η σκληρή κόντρα η οποία εντείνεται από την ανωτερότητα των Γερμανών που μάλλον υπάρχει πλέον στο DNA τους.

- Πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα βλέπει το Stratfor. Θα δεχθεί πολλές πιέσεις τους επόμενους μήνες η κυβέρνηση και θα αναγκαστεί να στραφεί στο λαό. Έτσι λένε οι Αμερικανοί. Προσωπικά συμφωνώ με την εκτίμηση – ανάλυση.

- Και το όνομα αυτού Brussels Group! Το λιγουρεύεστε;

- Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους εκεί στο Δ’ Οικονομικό Ράιχ . Και ο λόγος; Δεν έχουν δύναμη πλέον τα μίσθαρνα όργανά τους αλλά και οι οσφυοκάμπτες της πολιτικής συνεργάτες τους.  ...
Έτσι έχουν αρχίσει να εκβιάζουν απροκάλυπτα και να υβρίζουν Έλληνες υπουργούς!

- Τις επόμενες ημέρες θα απαντήσει το δικαστήριο στην πρόταση της εισαγγελέως να καταθέσουν στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-99 κατά τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό του Άκη Τσοχατζόπουλου, για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος από μίζες των εξοπλιστικών. Μιλάμε για Σημίτη, Βενιζέλο, Γιάννο Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου.

- «Μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος!» Άπαιχτε Ζουράρη! Οι περισσότεροι ούτε καν κατάλαβαν τι έχει πει ο δάσκαλος και μάλιστα εντός Βουλής!

- Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και άλλοι περίεργοι θα χάσουν την αστυνομική συνοδεία. Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, συνολικά 868 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από υπηρεσίες φρούρησης στόχων και προσωπική συνοδευτική φρουρά. Ήδη 515 από αυτούς έχουν επιστρέψει στις υπηρεσίες προέλευσής τους. Παράλληλα, αποδεσμεύονται 114 υπηρεσιακά αυτοκίνητα και 56 μοτοσικλέτες. Και άλλα θέλουμε κ. υπουργέ.

- Τι είπε ο άνθρωπος για τις αποζημιώσεις! «Συνωμοσιολογικές φαντασιώσεις»! Και αυτός θεωρείται Έλληνας βουλευτής και έχει ορκιστεί να υπερασπίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας; Που χάθηκε το φιλότιμο να το βρεις εσύ!

- Φαίνεται εκεί στο Ποτάμι τους έχει ενοχλήσει πολύ η εξαγγελία Καμμένου για την ΜΟΜΑ. Μήπως ενοχλούνται που θα χάσουν τη δουλειά οι εθνικοί εργολάβοι; Εξ’ άλλου έχουν πάρει μόνο το 50% του ΕΣΠΑ για τις κατασκευές. Μέχρι το 100% υπάρχει ακόμη περιθώριο. Μια ρητορική ερώτηση: Σε μια χώρα που βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση, καθημαγμένη, διαλυμένη, δεν κοκκινίζετε διόλου να μιλάτε κατά αυτόν τον τρόπο;

- Μετά τις καταστροφές στο Ιράκ, οι ισλαμοφασίστες του Ισλαμικού κράτους, δηλώνουν έτοιμοι να ισοπεδώσουν και την αιγυπτιακή πολιτιστική κληρονομιά. Το δηλώνουν μέσω του ιεροκήρυκα, Αλ Κανταρί, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς. Μιλάμε για τις πυραμίδες και ότι άλλο από την αρχαϊκή εποχή υπάρχει στη χώρα. Να σημειώσουμε ότι ο ηγέτης των τζιχαντιστών Αμπού Μπάρκ αλ Μπαγκντάντι είχε πει ότι «η κατεδάφιση των ιστορικών μνημείων είναι ένα θρησκευτικό καθήκον».

- Στην Κριμαία και την ανατολική Ουκρανία υπάρχει «βασίλειο του τρόμου». Ποιος το λέει αυτό; Η γνωστή για τις βρισιές προς την Ευρώπη υφυπουργός των Εξωτερικών Βικτωρία Νούλαντ! Εντάξει δεν έγινε και κάτι! Η γυναίκα είναι εκτός τόπου και χρόνου αλλά και ακολουθεί οδηγίες...
kontranews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.