Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Ζουράρις έσβησε τον Αδωνι «Τα ραγιάδικα θα τα κρατήσεις για ΄σενα»

Δείτε στο τέλος 6'10" που ο Ζουράρις αναφέρει την φράση του Κολοκοτρώνη "Οταν αποφασίσαμε να λυτρωθούμε μας λέγανε τρελούς"
ΜΠΡΑΒΟ Κώστας Ζουράρις !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!!!
Το ... γερμανόδουλο "αρπαλίκιον" ο γεωργιάδης, μετά το δις "βλάκα ε βλάκα," το "είσαι ξεφτίλας" και το "είσαι γελοίος" του Παύλος Χαϊκάλης (και ξανά θερμά συγχαρητήρια και στον Παύλο !!!) εισέπραξε από τον ΖΟΥΡΑΡΙ τα εξής: 1) δεν κάνεις κι εσύ ένα διάβημα εσύ που τα χεις καλά με τους γερμαναράδες ;
2) άντε, αυτά κατάλαβες ότι είπα ; Σε παραπέμπω στον δείκτη νοημοσύνης σου για να κάνεις αυτοκριτική.
3) Είναι οι φαντασιώσεις σου, οι ραγιάδικες φαντασιώσεις οι δικές σου. ΤΑ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !! και το κορυφαίο
4) όταν ο Ζουράρις είπε την ρήση του Κολοκοτρώνη : "όταν αποφασίσαμε να λυτρωθούμε μας λέγανε τρελούς. Και απαντά το άθλιο ανθελληνικό υποκείμενο το γεωργιάδης : "ο Κολοκοτρώνης μετά έγινε επικεφαλής του Ρωσικού κόμματος και διάλεξε συμμάχους" για να του ανταπαντήσει ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΖΟΥΡΑΡΙΣ : "τόσα καταλαβαίνεις, εντάξει ..."

ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ !!!!!!!
Γυαλί καθρέπτης, μαλλί σαν να τον έχει γλύψει αγελάδα. Περπατησιά "κόψε λάσπη ρε μόρτη"


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.