Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Νέο απίστευτο επεισόδιο με Μπέο στο Βόλο: Πλήρης απαξίωση και παρακμή στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου! - Οι φαντάροι, το σεξ και η φαιδρότητα (Video)

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, επί δημαρχίας Μπέου έχει μετατραπεί σε "θέατρο του παραλόγου". Δύο άνδρες (ντυμένοι ως) φαντάροι διέκοψαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αφήσουν ένα χαρτάκι στον Δήμαρχο, λέγοντας «μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ».
Ένα –όχι και τόσο πρωτοφανές- επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του. Το νέο «σόου» ήρθε σε συνέχεια του επεισοδίου, που είχε σημειωθεί πριν μερικές εβδομάδες με Δημοτική Σύμβουλο, με αντεγκλήσεις που –τότε- έφτασαν να αφορούν τη σεξουαλική δραστηριότητα της κυρίας...
(εδώ η προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση).
Έτσι στην τελευταία συνεδρίαση, την ώρα που ο Δήμαρχος είχε το λόγο, δύο άνδρες ντυμένοι φαντάροι, εισήλθαν στην αίθουσα, διέκοψαν τη συνεδρίαση και αφήνοντας ένα χαρτί που υποτίθεται που έγραφε το τηλέφωνό τους, είπαν απευθυνόμενοι στον Αχιλλέα Μπέο, πως «μάθαμε πως μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ». Πρόκειται βέβαια, για αναφορά στην ατάκα της Δημοτικής Συμβούλου, που είχε εκστομίσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αντιπαράθεσής της, με τον Δήμαρχο.
Αυτός ήταν και ο λόγος, που οι υποψίες, έπεσαν αμέσως στον Αχιλλέα Μπέο. Άλλωστε ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου, δεν μας έχει συνηθίσει σε ψύχραιμες αντιδράσεις και σε αυτήν την περίπτωση… παραήταν ψύχραιμος. Οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας, τον κατήγγειλαν για το συγκεκριμένο επεισόδιο και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.