Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Απόστολος Γκλέτσος: Έξω φρενών έγινε ο Δήμαρχος- Θα σε σκίσω ρε… έρχομαι τώρα στο σπίτι σου! - ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτύρονται γονείς και μαθητές για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι μαθητές σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.
Ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Δ/νση του Υπουργείου Παιδείας ενώ μίλησε και με το γραφείο του υπουργού ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Δείτε τι έγινε χθες το βράδυ όταν νευρίασε με τον διευθυντή Ββάθμιας εκπαίδευσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού ΕΝΑ (lamiafm1

Απίστευτος τηλεκαυγάς εκτυλίχτηκε απόψε σε δελτίο τοπικού τηλεοπτικού Σταθμού μεταξύ του Δημάρχου Στυλίδας Α.Γκλέτσου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας Σπύρου Πιλιτζίδη.

Ο κ.Γκλέτσος επιμένει ότι δεν πρέπει να καταργηθεί το εξεταστικό κέντρο των πανελλαδικών στην Πελαγία ενώ ο κ. Πιλιτζίδης αναφέρει ότι οι αποφάσεις του είναι σύμφωνες με τις εντολές και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας εκφράστηκε μέσα από τον τηλεοπτικό Σταθμό με ανείπωτους χαρακτηρισμούς κατά του ίδιου προσωπικά και της υπηρεσιακής ιδιότητας του κ.Πιλιτζίδη.
Ο τελευταίος θέλησε να κάνει παρέμβαση να αντικρούσει τους χαρακτηρισμούς του κ.Γκλέτσου και εγένετο το χάος.
Τα…
σκάγια πήραν και τον απερχόμενο περιφερειακό Διευθυντή Παιδείας Ηλία Παλιαλέξη όταν ο κ.Πιλιτζίδης ανέφερε ότι η κατάργηση του εξεταστικού Κέντρου συναποφασίστηκε με τον περιφερειακό.
Πιθανόν η χρήση της φράσης από τον κ.Πιλιτζίδη ότι ο κ.Γκλέτσος αποτελεί ...όνειδος, εκτίναξε στα ουράνια το θυμικό του Δημάρχου και τα...κοσμητικά επίθετα ,οι απειλές και οι χαρακτηρισμοί έπεφταν σαν το… χαλάζι!
«Να φορέσεις φουστάνια ρε….θα ρθώ τώρα στο σπίτι σου να σε σκίσω ρε…».
Και πολλά άλλα που και η απλή μεταφορά τους σε δημόσιο λόγο, μπορούσε να αποτελέσει και για μας αιτία ποινικής δίωξης με βαρύτατες κατηγορίες εναντίον μας, έστω και αν αυτό επέφερε ως όφελος την υψηλή αναγνωσιμότητα ή ακροαματικότητα μας.
Η συνέχεια πιθανόν να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, μπορεί σύντομα μπορεί και μετά από… χρόνια.
Επί του παρόντος δεν έγινε γνωστό αν ο κ.Πιλιτζίδης διανυκτέρευσε στο σπίτι του ή ζήτησε εισαγγελική προστασία…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.