Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ν. Φίλης προς Ν. Σοφιανό: "δεν είναι αυτό το ΚΚΕ … δεν λέει τέτοια αλήτικα πράγματα" (Βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε όριο στοιχειώδους ευπρέπειας η αντιπαράθεση που είχαν σήμερα το πρωί το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Ερέθισμα του έντονου διαπληκτισμού η αναφορά του Σοφιανού ότι ενώ η κυβέρνηση αρνήθηκε να διαγράψει τα χαράτσια ΕΝΦΙΑ σε εργαζομένους, αυτό το έκαναν «με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου στους λαθρέμπορους, σ’ αυτούς που χρωστάνε ΦΠΑ, σ’ αυτούς που παρακρατάνε φόρους…».

Φανερά εκνευρισμένος ο Ν. Φίλης, αμφισβητώντας τα λεγόμενα του Σοφιανού απέδωσε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προσωπικά στον Ν. Σοφιανό του τύπου «δεν είναι αυτό το ΚΚΕ … δεν λέει τέτοια αλήτικα πράγματα… δεν είναι το ΚΚΕ ανήθικο κόμμα .. λυπάμαι ειλικρινά .. ντροπή και αίσχος .. δεν αναγνωρίζω το ΚΚΕ να είναι ουρά της Ν.Δ…».

Δεν ξέρουμε σε τι αναφερόταν ο Νίκος Σοφιανός. Το μόνο σχετικό που έχουμε υπ’ όψιν μας –και το οποίο έχουμε αναφέρει σε ανάρτηση μας- είναι μια πρόσφατη νομολογία με την οποία απαλλάσσονται από κάθε ποινική δίωξη οι μεγαλοφοροφυγάδες που έχουν βγάλει μαύρο χρήμα στο εξωτερικό αν πληρώσουν συντελεστή φόρου 15%.
Αν αναφερόταν σ’ αυτό, το στέλεχος του ΚΚΕ ήταν ατυχής η διατύπωση του...
(πιθανόν να υπάρχει κάτι άλλο που εμείς αγνοούμε. Πάντως στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής του "Ριζοσπάστη" που μας παρέπεμψε ο Ν.Σ δεν βρήκαμε κάτι σχετικό) και φυσικά ήταν υπερβολικά οργισμένη η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο" με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο στις 5/4/2015.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.