Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο καταστροφέας του ΕΣΥ και ανεκδιήγητος Καΐλας της πολιτικής ζωής αποκαλεί τον Βαρουφάκη - κλόουν (βίντεο)




Δυστυχώς - για τους ίδιους - συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, μετά τις δεκάδες αποκαλύψεις των ανοσιουργημάτων τους που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε επαίτη και τους έλληνες σε παρίες του κόσμου, να μιλάνε, να κρίνουνε και να επιδιώκουν να γίνουν τιμητές και αξιολογητές των πάντων.

Αντί να βγάλουν τον σκασμό τους, να ανοίξουν ένα λάκκο και να μπουν μέσα μέχρι να ξεχάσει ο ελληνικός λαός τις δουλοπρέπειες προς τους ξένους και τις μαγκιές προς τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, εξακολουθούν να μιλάνε με έπαρση και κριτικάρουν αποκαλώντας "κλόουν" τον υπουργό οικονομικών που ανέδειξε το πρόβλημα της χώρας όπως πραγματικά έχει.

Ο ανεκδιήγητος Λοβέρδος, ο Καΐλας της πολιτικής ζωής, το ερπετό του πολιτικού κόσμου της χώρας, αυτός που πάει επί χρόνια κι έρχεται σαν φέρρυ μπόουτ από μνημονιακό κόμμα σε τροϊκανή παράταξη(να θυμίσουμε με τον ΓΑΠ, με τον Μπέννυ, όχι με τον Μπέννυ, με τους 58, με το Ποτάμι, με την ελιά, ξανά με τον Μπέννυ και τούνμπαλιν), ναι αυτός που στεναχωριόταν επειδή οι συνταξιούχοι δεν πεθαίνανε ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για να πληρωθούν οι εθνικοί νταβατζήδες ΤΟΛΜΑΕΙ να επιτίθεται και να γίνεται τιμητής στην κυβέρνηση της αριστεράς, που τουλάχιστον ΜΑΧΕΤΑΙ.

ΝΤΡΟΠΗ και επιτέλους ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΣΚΩΛΗΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Δεν είναι βλακεία. Είναι εσκεμμένη αλητεία εκ μέρους του:



Να ακούς τέτοια κουβέντα και τέτοιους χαρακτηρισμούς από ένα κάθαρμα, έναν σφουγκοκωλάριο της Γερμανικής διαπλοκής, ένα αποτυχημένο απολειφάδι ενός συστήματος που οι Έλληνες πέταξαν στα σκουπίδια με αηδία και  μίσος, από έναν εκ των πλέον αποτυχημένων πολιτικών σε ό,ποιο πόστο του δώθηκε, αυτό λοιπόν θα λεγόταν κανονικά θράσσος. Στην περίπτωση Λοβέρδου όμως μάλλον το "κρύο ανέκδοτο" ταιριάζει, και αποτυχημένο και αστείο δηλαδή, ακριβώς όπως ο κύριος αυτός. Αντρέα, δεν βρέχει, σε φτύνουν. Και να είσαι ευγνώμων που βρέχει ροχάλες και όχι ξύλο. Γιατί εάν δεν το έχεις καταλάβει στο παρά τρίχα το έχετε γλυτώσει μέχρι σήμερα. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ποτέ δεν είναι αργά Αντρέα. Τώρα σάλτα και γαμήσου πρίν χωθείς στην τρύπα σου. Καλημέρα! ;-)
Αληταρά, διαπόμπευες αδύναμους συνανθρώπους μας. Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε. Θες να κάνεις ντόρο, βρίζοντας τον Βαρουφάκη. Στ' αρχίδια μας, έτσι για να ξέρεις.
Μιλανε ολοι μιλανε κ αυτοι που τα κανανε πρωτοι.....Ρε ουστ απο δω.........
Ουστ ρε αλήτη! Σίχαμα που κατέστρεψες κάθε υπουργείο από το οποίο πέρασες! Που πέρασες τους πιο άθλιους και αντιλαίκούς νόμους στα υπουργεία εργασίας και υγείας! Που κορόίδευες τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς τάζοντας διαγωνισμό ΑΣΕΠ και.. προσλήψεις όταν η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχες συμφώνησε σε πάγωμα προσλήψεων στο Δημόσιο για τουλάχιστον έναν χρόνο! Πάρε δρόμο ρε τσαρλατάνε, δημαγωγέ που ήθελες να δημιουργήσεις και.. εθελοντές εκπαιδευτικούς τάζοντας τους μόρια! Αποτυχημένο κάθαρμα! Είστε τυχεροί που δεν έχετε φάει ακόμη ξύλο από τον αγανακτισμένο κόσμο.
Τον κουμπαρά των γενεών έπρεπε να το θυμηθείς όταν ο αρχηγός του κόμματος αποκόμματος που ανήκεις κούρεψε τα αποθεματικά τους με ένα ρεσάλτο χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της χώρας. Αμοραλιστής ο Τσίπρας... Σημασία έχει η επόμενη μέρα και γι αυτή να κουβεντιάσουμε... Μάλιστα. Δηλαδή το πώς φτάσαμε έως εδώ με κύρια και μοναδική ευθύνη των δύο πάλαι ποτέ μεγαλύτερων κομμάτων, είναι μία μικρή λεπτομέρεια. Και αυτόν τον τσαρλατάνο της πολιτικής, τον ψήφισε ξανά κόσμος. Η Βλακεία είναι ανίκητη.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.