Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

kalami.net/USA: "Πως ο άσχετος ''συντονιστής Ελληνισμού Διασποράς της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ'' γελοιοποιεί τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ"

Σχετικό: Στον απόδημο Ελληνισμό των ΗΠΑ ο ΥΕΘΑ Καμμένος! (φώτο)

Συνεδρίαση ολομέλειας 30 Μαρτίου και ''έγινε της Βουλής το κάγκελο'' (πάλι) με όλους αυτούς τους καφενόβιους κρατικοδίαιτους, ''λαμόγια'' και άξεστους ''μαυρογυαλούρους'', ως μέλη της. Φυσικό και αναμενόμενο, γιά να επιβεβαιωθεί ο λαός που την αποκαλεί ''μπορντέλο'', αφού φροντίζει να στέλνει σε αυτήν -με την ψήφο του- σερνικές και θηλυκές πολιτικές ''πόρνες'', η ημιμάθεια, η ανευθυνότητα και η αχρηστία των οποίων, είναι εμφανής. Και όλα αυτά με την Ελλάδα χρεοκοπημένη. Και οι ''πόρνες'', αντί να ασχολούνται με την ουσία (οικονομία-χρεοκοπία) ξεμαλλιάζονται γιά να έχουν δουλειά οι...
''νταβατζήδες'' τους (ΜΜΕ). Και ο ''πέρα βρέχει'' μ@λ@κ@ς λαός, απολαμβάνει θέαμα, δηλ. ξεκατινιάσματα, χωρίς άρτο.
 http://kalami.net/

Χρόνια Πολλά... Το ΚΑΛΑΜΙ χαιρετίζει την ιστορική 100η επέτειο ίδρυσης της ημερήσιας εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυκας'' Νέας Υόρκης (2 Απριλίου), ευχόμενο στην διεύθυνση και στο προσωπικό, επιτυχίες, πρόοδο και μακροημέρευση.

........................................................................................................................................................................................................................

To οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ εξυπηρετεί, με το να τον κρατά ακόμα ως αρχιεπίσκοπο;
H Oμογένεια ΗΠΑ στον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο: Παραιτήσου και φύγε τώρα αποτυχημένε, ανίκανε, ανάξιε
- Υποτίμησες βάναυσα τον αρχιεπίσκοπο-ηγέτη Ιάκωβο (που μπροστά του είσαι ''νάνος'') με το να δοθεί το όνομά του σε δρομάκι στο ''γκέττο'' Αστόριας.
- Κατάντησες να συνεργάζεσαι με υπόδικους απατεωνίσκους (Ομοσπονδία Νέας Υόρκης), που εξαπατούν -με τις ευλογίες σου- την Ομογένεια (παρέλαση).
- Διάλυσες τις ενορίες-κοινότητες, κλείνεις τα ελληνικά σχολεία, διάλυσες την Ομογένεια, γιά τα οικονομικά συμφέροντα του Βαρθολομαίου.
- Εξαπατείς-κοροϊδεύεις συστηματικά την Ομογένεια με την ''κομπίνα'' της ανοικοδόμησης του αγίου Νικολάου στο ''σημείο μηδέν''.
- Κατάντησες την Αρχιεπισκοπή Αμερικής ''εμπορικό μαγαζάκι'' και ''λέσχη ομοφυλόφιλων'' με την επισκοποίηση ''ξεφωνημένων''.
(Και άλλα πολλά, με τα οποία θα ασχοληθούμε διεξοδικά, επειδή επιβάλεται να σταματήσει η εξαπάτηση της Ομογένειας από την ''εκκλησιαστική μαφία'')

........................................................................................................................................................................................................................

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ: Είναι επιτακτική ανάγκη η εθνική παρέλαση της Ομογένειας να διοργανώνεται από ανεξάρτητη Επιτροπή, χωρίς άμεση ανάμιξη των άχρηστων-επιτήδειων της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, χωρίς συμμετοχή εμπορικών επιχειρήσεων και συμφερόντων.




Επιβεβαιώθηκε το ΚΑΛΑΜΙ: Λιγότεροι από 8.000 παρελαύνοντες και θεατές μαζί, στην πρώην εθνική μας παρέλαση και τώρα ''εμπορικό καρνάβαλο''
Η Ομογένεια ''γύρισε την πλάτη'' οριστικά στους απατεωνίσκους διοργανωτές της Ομοσπονδίας ''γκέττο Αστόριας''

Η μικρότερη παρέλαση γιά 25η Μαρτίου, στην ιστορία της Ομογένειας Νέας Υόρκης

O καιρός πολύ καλός. Συμμετείχαν, όπως συνηθίζεται κι εύζωνες της προεδρικής φρουράς από την Ελλάδα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός 'Αμυνας Π. Καμμένος. Τα παρελαύνοντα τμήματα (πεζοί, άρματα, μπάντες κλπ) ήταν 93 σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο (και όχι ''πάνω από 120'' όπως πονηρά διαδόθηκε από τους ψεύτες διοργανωτές της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης). Αν κάθε τμήμα είχε 40 άτομα (που δεν ήταν τόσα μέσον όρον, επειδή π.χ. πάνω στα ''άρματα'' ήταν από 3 μέχρι 10 άτομα), τότε μιλάμε γιά σύνολο (93Χ40) 3.720 άτομα. Ας πούμε (''τραβηγμένα'') 4.000. Θεατές, ζήτημα αν ήταν 3.500-4.000 άτομα, βασικά μεταξύ των δρόμων 64 και 69. Μετά τους 69 τα πεζοδρόμια άδεια. 'Αρα μιλάμε -στην καλύτερη περίπτωση- γιά 8.000 συνολικά παρελαύνοντες και θεατές. ''Οι δεκάδες χιλιάδες'' είναι φαντασιώσεις ανεύθυνων (ή... στραβών) γιά να εξαπατήσουν αφελείς (μαζί και ΜΜΕ), ειδικά στην Ελλάδα. Τα σχεδόν άδεια πεζοδρόμια, πιστοποιούν την θλιβερή πραγματικότητα της συνειδητής αποχής των Ομογενών. Ερωτηματικό γιά το αν ο Δήμος Νέας Υόρκης δώσει πάλι την 5η Λεωφόρο Μανχάτταν γιά την μικρή ελληνική παρέλαση.
Επειδή υπήρξε, δυστυχώς και ΜΜΕ στην Ελλάδα να γράψει γιά ''περισσότερους από 250.000 θεατές'', απλά ενημερώνουμε τους άσχετους ότι ο συνολικός αριθμός του Ελληνισμού σε Νέα Υόρκη, Νέα Υερσέη και Κονέτικατ ΜΑΖΙ, πλησιάζει τις 250.000.
- Εντύπωση προκάλεσε η απουσία αξιωματούχων της διοργανώτριας Ομοσπονδίας από την δοξολογία στον Καθεδρικό.
- Να συγχαρούμε τα παιδιά των ελληνικών σχολείων
και τους ηλικιωμένους, γιά την συμμετοχή τους στην παρέλαση.
- Αν εξαιρέσουμε την εντυπωσιακή και με τάξη συμμετοχή των ευζώνων, των σημαιοφόρων του Ελληνικού Κολλέγιου Θεσσαλονίκης, των φιλαρμονικών και λίγο των Ελληνοαμερικανών αστυνομικών, τα υπόλοιπα παρελαύνοντα τμήματα ήταν ''ασκέρι περιπατητών''.
- Η
τηλεοπτική μετάδοση της παρέλασης από τοπικό κανάλι (ουσιαστικά προβολή Γ. Κατσιματίδη) ''τσάκισε'' την παρέλαση τα τελευταία 5-6 χρόνια.
- Οι Ομογενείς προτίμησαν την ώρα της παρέλασης να δουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στην Ουγγαρία (0-0) και όχι τους παρελαύνοντες στην παρέλαση-καρνάβαλο στην 5η Λεωφόρο Καμμένο, αρχιεπίσκοπο, Γαλάτουλα και λοιπούς.
 - Το ΚΑΛΑΜΙ προειδοποιούσε τα τελευταία χρόνια γιά την θλιβερή κατάληξη της παρέλασης, εξαιτίας της ανάμιξης σε αυτήν ανίκανων - επιτήδειων
Το συμπέρασμα: Οι απατεώνες διοργανωτές (Ομοσπονδία Νέας Υόρκης) ευτέλισαν την εθνική μας παρέλαση. Δεν γίνεται να διοργανώσουν και άλλη, ενδιαφερόμενοι μόνο γιά το χρήμα και την εξυπηρέτηση ''ημέτερων'' και μη συμφερόντων. ''Σκοτεινός'' ο ρόλος τοπικών ελληνικών ΜΜΕ.

Η Ομογένεια Nέας Υόρκης με την συνειδητή απουσία της, έστειλε ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ:
ΕΞΩ οι απατεώνες της Ομοσπονδίας από την παρέλαση... ΕΞΩ τα συμφέροντα, οι έμποροι, ο κάθε Κατσιματίδης


'Οταν η παρέλαση γιά 25η Μαρτίου είχε κόσμο, όταν ήταν εντυπωσιακή (ίσαμε αρχές περασμένης δεκαετίας), οφειλόταν στο γεγονός ότι σε αυτήν δεν συμμετείχαν εμπορικές επιχειρήσεις, δεν είχαν ανάμιξη συμφέροντα του κάθε Γ. Κατσιματίδη ή της κάθε γιαουρτο-ΦΑΓΕ. Την τελευταία δεκαετία η παράδοση άλλαξε και η συμμετοχή επιχειρήσεων και συμφερόντων (''όλα γιά το χρήμα''), σιγά-σιγά έφερε την σημερινή κατάντια, δηλ. την μετατροπή της σε ''εμπορικό καρνάβαλο'', που απομάκρυνε την Ομογένεια από την 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν, από την παρέλασή της γιά την εθνική μας επέτειο.


Τα βρώμικα παιχνίδια με το χρήμα Ομογενών, η ανάμιξη συμφερόντων κι επιχειρήσεων... Τι αποδεικνύουν έγγραφα-αποδεικτικά στοιχεία
Οι διαχρονικές, συστηματικές ΑΠΑΤΕΣ στη Νέα Υόρκη με την παρέλαση-''εμπορικό καρνάβαλο'', την αποκαλούμενη και ''εθνική'', γιά 25 Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο...(Αναλυτικά)
Οι ''διοργανωτές'', με τις ''ευλογίες'' του Αρχιεπίσκοπου, εξαπατούν συστηματικά την Ομογένεια, τα μέλη, την Φορολογική Υπηρεσία-IRS.
Πως δωρητές ποσών άνω των 5.000 δολ. γιά τις ανάγκες παρέλασης και εκδηλώσεων, εξαπατούν το ΙRS, επειδή τους...εξαπατά η Ομοσπονδία !!!
Εάν δεν υπήρχε το χρήμα της παρέλασης, η Οργάνωση των ανίκανων-επιτήδειων, θα είχε διαλυθεί και τυπικά από την περασμένη δεκαετία.

Η δυστυχία του να είσαι ελληνόφωνο ΜΜΕ ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης
Να βλέπεις την πραγματικότητα, να γνωρίζεις τις ατιμίες, αλλά να αναγκάζεσαι να τα κρύβεις και να ψευδολογείς, παραμυθιάζοντας αναγνώστες, ακροατές γιά να μην χάσεις την διαφήμιση. Και η δημοσιογραφία, η αντικειμενική ενημέρωση; Ποιά δημοσιογραφία και ενημέρωση; Προέχει η 'κονόμα.

ΔΗΜΟΣΙΑ προειδοποίηση προς την ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης''
'Εχετε δύο επιλογές: 'Η ίσαμε 30 Απριλίου 2015 θα δώσετε αναλυτικό λογαριασμό (όπως επιβάλεται από τον νόμο) δημόσια και γραπτά ως μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη εταιρία που είστε με 501(c)3, γιά τα χρήματα της Ομογένειας γιά την παρέλαση και θα εξηγήσετε δημόσια και γραπτά πόσα χρήματα της παρέλασης χρησιμοποιήσατε -παράνομα- και γιά άλλους σκοπούς την τελευταία τριετία ή θα καταγγελθείτε στις Πολιτειακές και ομοσπονδιακές Αρχές (μαζί και IRS) γιά ''συστηματική εξαπάτηση Αμερικανών φορολογούμενων'', με τις γνωστές συνέπειες. Και όταν λέμε αναλυτικό λογαριασμό, δεν εννοούμε ''μπακαλόχαρτα'' με γενικολογίες και αόριστα συνολικά ποσά, όπως συνηθίζετε. H επιλογή δική σας.

Π. Καμμένος: Διέκοψε την επίσκεψη στις ΗΠΑ κι επέστρεψε Αθήνα
Αντί γιά την Παρασκευή 3 Απριλίου, ο υπουργός, μη έχοντας τίποτα σημαντικό να κάνει στις ΗΠΑ μετά την παρέλαση της Κυριακής, αποφάσισε να αναχωρήσει το απόγευμα 30 Μαρτίου από Νέα Υόρκη, επστρέφοντας στην Αθήνα. Την Δευτέρα 30 Μαρτίου, πριν την αναχώρηση, συναντήθηκε με την μικρο-οργάνωση AJC (American Jewish Committee), την οποίαν μόνο στην Ελλάδα θεωρούν ''σοβαρή'' και ''μεγάλη'' οι άσχετοι με αμερικάνικη πραγματικότητα 'Ελληνες πολιτικοί και τα άσχετα ΜΜΕ. Μετά συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και οι δυό τους αντάλλαξαν τις ''φιλοφρονήσεις'' που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις... Και ο Τέρενς Κουίκ διάκοψε την παραμονή του στις ΗΠΑ επιστρέφοντας Ελλάδα Δευτέρα 30 Απριλίου, αφού αναχώρησε την προηγούμενη, λίγο μετά την παρέλαση της Κυριακής στο Σικάγο, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση.
Σημ.: Προς τιμήν του, ο υπουργός 'Αμυνας, μετά τις αποκαλύψεις του ''ΚΑΛΑΜΙ'', έπραξε το ορθό και λογικό και ΔΕΝ πήγε τελικά σε προγραμματισμένη συνάντηση-εκδήλωση στο κτίριο της Ομοσπονδίας απατεωνίσκων Νέας Υόρκης, στην Αστόρια.


Αρχίζει σύντομα
η δίκη γιά ΑΠΑΤΗ, με κατηγορούμενους τον πρόεδρο και μέλη του Συμβούλιου Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης... (Δείτε, το κατηγορητήριο όπως αυτό υπάρχει στα δικαστικά έγγραφα και πως εξαπατούν το IRS)


Ρεζιλίκια στην Φιλαδέλφεια από το... ''τιμώμενο πρόσωπο'' σε εκδήλωση-δείπνο γιά 25η Μαρτίου
Παραμονή της παρέλασης, οι της ημιανύπαρκτης Ομοσπονδίας που διοργάνωσε την αποτυχημένη παρέλαση Κυριακή 22 Μαρτίου, ''τίμησαν'' έναν ''λεφτά'' τον Δρ. Σπύρο Σπυρέα, που είναι και πρόεδρος του ''σκοτεινού'' λομπίστικου δήθεν AHI (επίσης και άρχοντας των ''λιλιτζίδων'' του Βαρθoλομαίου), με το βραβείο ''Ελευθερία'' στο επίσημο δείπνο που παράθεσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων, στο Μπέντφορντ της Νέας Ιερσέης (21 Μαρτίου '15). Ο τιμηθείς Σπ. Σπυρέας (του έκαναν ''πλάκα'', δηλ. του απένειμαν τιμητική πλάκα), στην ομιλία του είπε πως «δεν μου αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ... ως καπιταλιστής δεν βλέπω πώς μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους... ο Χριστός δεν θα επιτρέψει να εξαφανιστεί η Ελλάδα». Μίλησε ακόμα και γιά την... Κούβα του Κάστρο. 'Ολα αυτά σε εκδήλωση γιά την... 25η Μαρτίου, με την παρουσία και του 'Ελληνα υποναύαρχου Κων/νου Καλκανδή. Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους παριστάμενους, με ''αρχηγούς'' τον μητροπολίτη Ευάγγελο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δ. Ροζανίτη, δεν είχε την αξιοπρέπεια να σηκωθεί να του πει ''τι λες ρε σαχλαμάρα... εδώ είμαστε γιά την εθνική μας εορτή, όχι γιά να λες προσωπικές απόψεις γιά κόμματα και κυβερνήσεις''. Αυτά παθαίνουμε όταν σε χαζο-ομογενειακές εκδηλώσεις γελωτοποιοί τιμούν άλλους γελωτοποιούς και διασύρεται η Ομογένεια... Toνίζουμε ότι τους ψευτολομπίστες του ΑΗΙ, με πρόεδρο τον Σπυρέα, τους δέχονται στην Αθήνα με ''τεμενάδες'' ΣΥΡΙΖΑίοι και λοιποί (και μέσα στην Βουλή σε Επιτροπές), ενώ ο Αλ. Τσίπρας ''τίμησε'' το ΑΗΙ με την παρουσία του, στην Ουάσιγκτον πριν δύο χρόνια.
Σημ.: Θυμίζουμε στους αστοιχείωτους της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας και ειδικά στον άσχετο πρόεδρό της Δ. Ροζανίτη, ότι ο ομοσπονδιακός νόμος ΗΠΑ απαγορεύει ρητά ενασχόληση μη κερδοσκοπικών πολιτιστικών εταιριών με 501c3 (Ομοσπονδίες, σύλλογοι κλπ) με πολιτικά, νομοθετικά ζητήματα.
Διακήρυξη του πρόεδρου Ομπάμα γιά την ''Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας''
Oργάνωση ''κάνει με τα κρεμμυδάκια'' γιά παρέλαση τον πρόεδρο ελλην. Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, με ανακοίνωση κι επιστολή στον Καμμένο
Ο πρόεδρος Δημοκρατίας στο μήνυμά του γιά 25 Μαρτίου, κάνει αναφορά στον απόδημο Ελληνισμό
''...κατά την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, πρέπει να διατηρούμε ζωντανή στην μνήμη μας, με την ανάλογη ευγνωμοσύνη, την ανεκτίμητη προσφορά των Ελλήνων της διασποράς. Οι οποίοι συνεισέφεραν, θυσία στον βωμό του αγωνιζόμενου Γένους, τις περιουσίες τους αλλά πολλές φορές και την ίδια την ζωή τους. Στους τωρινούς χαλεπούς καιρούς για την Πατρίδα ο Ελληνικός Λαός στρέφεται ξανά στους απόδημους Έλληνες, σ' αυτό το ανεκτίμητης αξίας τμήμα του Έθνους, που διαχρονικώς μεγαλουργεί και μας καθιστά υπερήφανους. Και του απευθύνει ελπιδοφόρο προσκλητήριο κοινού αγώνα, ώστε η Ελλάδα ν’ αντιμετωπίσει, αμέσως και αποτελεσματικώς, την βαθιά οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας και η οποία, δυστυχώς, έχει μετατραπεί πια σε πραγματική ανθρωπιστική κρίση...''
''Τα φαντάσματα του χτες'': Σύναξη ''μόνιμων αποτυχημένων ηγετών'' (ημι)διαλυμένων Ομοσπονδιών, γιά δημιουργία...''Συνομοσπονδίας''
Με επικεφαλή τον αυτοανακηρυγμένο ''ηγέτη'', πρόεδρο της Ομοσπονδίας υπόδικων ''επιτήδειων'' του ''ελληνικού γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, στα ''προσόντα'' του οποίου συμπεριλαμβάνεται και η μη γνώση...αγγλικής (στις ΗΠΑ). 'Εγινε Σάββατο 7 Μαρτίου '15, στο κτίριο της Οργάνωσης στην Αστόρια. Το γεγονός ότι συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απατεωνίσκων Βοστώνης (έρανοι γιά Μυρτώ και πυρόπληκτους Ελλάδα), δείχνει και την... ''σοβαρότητα'' των μόνιμων, αποτυχημένων -αφηνιασμένων και μη ψώνιων- που λυμαίνονται τις Οργανώσεις γιά το ''εγώ'' τους. Στο ζήτημα και στις επιδιώξεις του αστοιχείωτου πρόεδρου Ομοσπονδίας Αστόριας, είχε αναφερθεί αποκλειστικά το ''ΚΑΛΑΜΙ'' πριν λίγους μήνες. Οι ''ψωνάρες'' που ''κόλλησαν'' γιά χρόνια στις προεδρικές καρέκλες και αναζητούν αναγνώριση, είναι -αποδεδειγμένα- ανάξιοι και αποτυχημένοι.
Σημ. 1: Οι Ομοσπονδίες συλλόγων ηλικιωμένων, ουσιαστικά διαλύθηκαν από την περασμένη δεκαετία, εξαιτίας της μονιμότητας των ίδιων προεδρο- παραγόντων που τις λυμαίνονται, που κράτησε μακριά από αυτές νεότερους και ικανότερους. Λογικά, δεν μπορεί να υπάρξει ''σήμερα και αύριο'' με τους ίδιους αποτυχημένους να ''ηγούνται'' ακόμα των Οργανώσεων, που υποβάθμισαν και ευτέλισαν. Με ποιά λογική οι ίδιοι ''καρεκλοκένταυροι'' θα ασχοληθούν με το σήμερα και το αύριο της Ομογένειας, αφού ήδη έδωσαν εξετάσεις με καταστροφικά αποτελέσματα τα τελευταία 20-25 χρόνια; Με ποιά λογική ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ότι δεν πρόσφεραν -εξαιτίας άγνοιας, νοοτροπίας, αδυναμίας- σε 20-25 χρόνια, θα τα προσφέρουν τα επόμενα 20;
Σημ. 2: Συνομοσπονδία υπήρχε (''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο''), αλλά αυτή ευτελίστηκε, επειδή οι ίδιοι ανίκανοι προεδρο-παράγοντες, με τις ίδιες νοσηρές νοοτροπίες και φιλοδοξίες, σε συνδυασμό με την ανικανότητα του πρόεδρου Π. Κοτρότσιου, την διάλυσαν... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ και σχετική επιστολή αναγνώστη)

Πως ο άσχετος ''συντονιστής Ελληνισμού Διασποράς της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ'' γελοιοποιεί τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΕΛΜΑ... Ο θρησκευτικός ηγέτης και ο θρησκευτικός ηγετίσκος
Με αφορμή την τελετή, 7 Μαρτίου 2015 (Σέλμα), με την παρουσία του πρόεδρου Ομπάμα, γιά τα 50 χρόνια από την ημέρα που η Πολιτοφυλακή Αλαμπάμα χτύπησε τους διαδηλωτές, σε μία απαράδεκτη ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, ''εγκώμιο'' στον σημερινό αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο με τον παραπλανητικό τίτλο ''ARCHBISHOP DEMETRIOS OF AMERICA CROSSES EDMUND PETTUS BRIDGE WITH PRESIDENT BARACK OBAMA'' (που υποδηλώνει έντονη επιθυμία γιά...''φιγούρα''), αναφέρεται και το ακόλουθο ανιστόρητο: 'Οτι η εμπορική επιχείρηση ''Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ'', υποτίθεται... ''αγωνίζεται, γιά τα ανθρώπινα δικαιώματα και κατά του ρατσισμού''(!!!). Κι επειδή στα κοντά 20 χρόνια ''ποιμαντορίας'' του Δημήτριου ΔΕΝ είδαμε τίποτα σχετικό, απλά του λέμε: ''Σοβαρέψου παπατζή, νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας''. Στην ανακοίνωση, που συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες γιά την προβολή του αρχιεπίσκοπου, αφήνεται ψευδέστατα να εννοηθεί ότι ο Δημήτριος πέρασε την γέφυρα-σύμβολο, με τον...πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ όπως φαίνεται στην δεξιά φωτογραφία, την πέρασε μόνος, με τον διάκο του και δύο Ελληνοαμερικανούς πολιτικάντηδες. Σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσης, αναφέρεται ότι ο Δημήτριος, είναι ο... διάδοχος του Ιάκωβου, αποσιωπώντας ότι τον Ιάκωβο διαδέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος Σπυρίδων.
Σημ.: ΔΕΝ είδαμε πουθενά σε φωτογραφίες ΜΜΕ ή στις οθόνες τηλεόρασης τον Δημήτριο στην τελετή της 7ης Μαρτίου, ούτε κοντά στον Ομπάμα... Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (κάτω Μανχάτταν);
Wikileaks και αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος: Είχε παραδεχτεί δημόσια ότι ήταν... ΣΙΑ-κωβος. Τι αναφέρουν απόρρητα τηλεγραφήματα της πρεσβείας των ΗΠΑ
Αναγγελία-Διακήρυξη δημιουργίας πανΑμερικάνικης Οργάνωσης, με το όνομα HELLENES-USA
piech-decorating
Eπανάσταση 1821, Αμερικανοί φιλέλληνες που πολέμησαν-πρόσφεραν στην Ελλάδα και η ασχετοσύνη ομογεν. Οργανώσεων και Ελλήνων διπλωματών
Γιά τους ''διπλωμάτες-τουρίστες'' Ελλάδας στις ΗΠΑ (διαβάστε)

'Oνομα ''Μακεδονία'' (τα επίσημα έγγραφα-αποφάσεις στον ΟΗΕ): Πως οι κυβερνήσεις Κ. Μητσοτάκη και Α. Παπανδρέου το παραχώρησαν (1992-95)
Οι πράξεις των υπουργών Εξωτερικών τους, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και Κάρολου Παπούλια.
Ο βρώμικος ρόλος ''επιφανών Ελληνοαμερικανών παραγόντων''
Strategemata...TRADECRAFT IN ANCIENT GREECE
The ancient Greeks knew a great deal about the ins and outs of spying, but they did not make our modern terminology distinctions among intelligence collection, security, counterintelligence, and covert operations.
Ενδιαφέροντα ιστορικά κείμενα-εκθέσεις της αμερικάνικης κυβέρνησης γιά Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, περιόδου 1973-76... (Διαβάστε)
The Now and Future Greek America Strategies for Survival (By prof. Dan Georgakas)
H μοναδική Αστόρια, η μοναδική Νέα Υόρκη: Προσωπικά βιώματα, δεκαετίας 1976-1986
Aποσπάσματα (σκόρπια, αλλά ατόφια) υπό έκδοση βιβλίου, από τον εκδότη του ''Κ''.
Eκδότης - Σύνταξη:
Γιώργος Λυκομήτρος

To (ανεξάρτητο και αδέσμευτο) ΚΑΛΑΜΙ: Γιά "να λέγονται τα πράγματα με τ' όνομά τους".
'Εδρα: Νew York (και Clearwater Beach, Tampa Bay) ΗΠΑ

Kalami © 1995-2015
Πληροφορίες

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.