Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

kalami.net/USA: καλαμό - Ραπίσματα




































Πρώην υπουργός 'Αμυνας Καναδά: ''Υπάρχουν 80 είδη εξωγήϊνων, τους κρύβουν οι κυβερνήσεις''
Εξωγήϊνοι - ''ούφο'' υπάρχουν, τους γνωρίζουμε: Είναι οι πρόεδροι ομογενειακών Οργανώσεων


Αν κρίνουμε από τους ''ισόβιους'' πρόεδρους που διάλυσαν τις ομογενειακές μας Οργανώσεις στις ΗΠΑ, τότε ο πρ. υπουργός έχει δίκιο, αφού οι πρόεδροι δεν έχουν καλή επαφή με την γήϊνη πραγματικότητα. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι με τους προέδρους συνεργάζονται ''άψογα'' και τα λοιπά ''ούφο'', αρχιεπίσκοπος, μητροπολίτες και διπλωμάτες της Ελλάδας, τότε με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι ο Καναδός πρώην υπουργός, μιλά σωστά.
Σημ.: Ο επικεφαλής του υπουργείου Μίζας Ελλάδας, γνωστού και ως 'Αμυνας, δεν έχει μιλήσει ακόμα γιά εξωγήϊνους, αλλά μόνο γιά ψεκασμένους.

Κοτζιάς και αρχιεπίσκοπος Δημήτριος: Συνάντηση δύο ''χαζοχαρούμενων'' στη Νέα Υόρκη
Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση της Αχιεπισκοπής -που παραθέτουμε ''ατόφια''- και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
«Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς επισκέφθηκε (24 Απριλίου 2015), τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Η συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα διήρκεσε μία περίπου ώρα και περιεστράφη γύρω από θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε σχέση με τη γενέτειρα και την Ομογένεια στην Αμερική.
Τον κ. Κοτζιά συνόδευαν ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Υπουργείου πρέσβης κ. Μιχαήλ Σπινέλλης, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του υπουργού πρέσβης κυρία Τασία Αθανασίου, ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχαήλ Κόκκινος, ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού κ. Γιώργος Μητράκος, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε. πρέσβης κυρία Αικατερίνη Μπούρα, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη πρέσβης κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, και ο πρόξενος κ. Μάνος Κουμπαράκης.
Μετά το πέρας της συναντήσεως, ο κ. Κοτζιάς και ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Νίκος Κοτζιάς, Υπουργός Εξωτερικών: Ο ίδιος προσωπικά και όλη η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εξωτερικών είχαμε τη χαρά και την τιμή να μας δεχτεί ο Σεβασμιώτατος. Περάσαμε στιγμές πραγματικότητος, χαράς της ψυχής μας και αναγέννησης των σκέψεων και του μυαλού μας. Δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω γι' αυτήν την ενδιαφέρουσα και άκρως χρήσιμη, δημιουργική και γεμάτη ευγένεια και αγάπη συζήτηση. Ευχαριστώ πολύ.
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος: Εγώ ευχαριστώ τον εξοχώτατο Υπουργό κ. Κοτζιά και την εκλεκτή συνοδεία του για την εξαιρετική ευκαιρία, τιμή και χαρά που νιώσαμε για μια αληθινή, ανθρώπινη επικοινωνία μεταξύ Ελλήνων, Ορθοδόξων πατριωτών. Είχαμε μια πολύ ωραία ανταλλαγή απόψεων, ο κ. Υπουργός χρησιμοποίησε με πάρα πολύ σωστό και ωραίο τρόπο τις βασικές έννοιες Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, αλλά επιπλέον την έννοια της πνευματικότητος ως ενός κεντρικού στοιχείου στη ζωή των ανθρώπων, και στη ζωή των κοινωνιών και στη ζωή της Πατρίδος μας. Θα ήθελα να πω ότι έχει σημασία όταν εκπρόσωποι της Πατρίδος μας, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές, έχουν τέτοια επικοινωνία, με πρόσωπα χαμογελαστά, δείχνουν ότι ποτέ δεν λείπει η ελπίδα, ποτέ δεν υπάρχει αδιέξοδο, πάντοτε υπάρχει λύση. Γι' αυτό και χαμογελούμε ότι κι αν συμβαίνει, το αύριο είναι δικό μας».
Σημ. 1: Αξιοπρόσεχτη η δήλωση αρχιεπίσκοπου περί ''Ελλήνων, ορθόδοξων πατριωτών''. Δηλαδή, καλή μας, αλλά ''φευγάτη γιαγιά'', οι μη ''ορθόδοξοι (χριστιανοί) 'Ελληνες, δεν είναι πατριώτες;
Σημ. 2: Υποτίθεται ότι, υπουργός Εξωτερικών και γεν. Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ''ενημερώθηκαν'' γιά τα περί Ομογένειας στο γεν. προξενείο όπου αυναντήθηκαν με ''παράγοντες της Ομογένειας'', δηλαδή τα ίδια αφηνιασμένα και μη αστοιχείωτα ψώνια, που συνήθως καλούνται και ουσιαστικά εκπροσωπούν τον εαυτόν τους.

Η είδηση της δεκαετίας προέρχεται από το διεφθαρμένο κράτος-''μπορντέλο'' των Βαλκανίων
Ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης (17 Απρ. '15): ''Εντοπίστηκαν 5.500 παραβάτες και η απόκλιση των δηλωθέντων και αυτών που κατείχαν ήταν της τάξης των 7 δισ. ευρώ. Από αυτά, το κράτος θα μπορούσε να εισπράξει το ποσό των 2,5 - 3 δισ., αλλά σκοντάφτει στα προβλήματα των εφοριών και του ΣΔΟΕ... Οι εφορίες λένε ότι δεν είχαν κάνει τέτοιο έλεγχο, ενώ και το ΣΔΟΕ είναι αποδυναμωμένο στελεχιακά». Μπράβο, συγχαρητήρια στους υπουργούς που προστατεύουν φοροφυγάδες-''νταβατζήδες'' και στις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκή 'Ενωση:
 Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ελλάδα με τους παράνομους μετανάστες - πρόσφυγες. Η ''Ενωμένη Ευρώπη'', υποτίθεται έχει Επίτροπο αρμόδιον γιά το Μεταναστευτικό, κάποιον πολιτικάντη 'Ελληνα, γνωστό ανίκανο ψώνιο, δουλοπρεπή, της διαχρονικής φιγούρας και ''ρεμούλας''.

Αναβλήθηκε η Ανάσταση στις παροικίες μας ΗΠΑ, με απόφαση του αρχιεπίσκοπου Δημήτριου
Αιτία ένα περίεργο sms στο κινητό της ''Καγκελλαρίου'' της Αρχιεπισκοπής, που έγραφε: ''Προς γιαγιά, Νέα Υόρκη... Επειδή με σταυρώνετε κάθε μέρα στους οίκους σας, εμπορίου και ανοχής, που λειτουργείτε στο όνομά μου γιά να αρμέγετε το ποίμνιο, αρνούμαι να αναστηθώ. Υπογραφή: Ο Υιός''.

''Χρεοκοπία'' και ΜΜΕ: 
Κοντά τέσσερα χρόνια, υποτιθέμενα ''έγκυρα'' ΜΜΕ εκτός και εντός Ελλάδας, ομιλούν με ''βεβαιότητα'' γιά την ''επικείμενη'' -σε εβδομάδες- ''επίσημη (τυπική) χρεοκοπία'' της Ελλάδας, Grexit κλπ. Τελικά, χρεοκόπησε, πριν χρόνια, η αξιοπιστία τους.

ΖΗΤΩ το λεηλατημένο, σάπιο, νεο-ελληνικό κράτος
Πάλι αποδόθηκαν ''τιμές αρχηγού κράτους'', με στρατιωτικά αγήματα, τον γραφικό υπουργό Καμμένο στην υποδοχή, φιλαρμονικές κ.ά., σε ένα φως λαμπάδας από τα Ιεροσόλυμα, που υποτίθεται άναψε από...θαύμα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ως... ''άγιο φως''.
H απαραίτητη διαβεβαίωση: 
Θα ήταν χρήσιμο, πολιτικοί, βουλευτές στην Ελλάδα να έχουν πιστοποίηση από τριμελή ανεξάρτητη επιτροπή ψυχίατρων, ότι ''στέκουν στα καλά'' τους, πριν θέσουν υποψηφιότητα (γιά Βουλή), πριν αναλάβουν καθήκοντα (υπουργικά). Και μιά πιστοποίηση από ανεξάρτητους ελεγκτές (του ''πόθεν έσχες'') γιά να διαπιστωθεί ότι δεν είναι ''λαμόγια'' κάθε μορφής, δεν θα έβλαπτε.
Σύμφωνα με έρευνα της ''Κάπα Research''
, το ποσοστό των νεο-Ελλήνων (στην Ελλάδα) που δηλώνουν θρησκευόμενοι, είναι μειωμένο κατά 34% (σε σχέση με 2006), ενώ το ποσοστό εκείνων που πηγαίνουν στην Εκκλησία είναι μειωμένο κατά 16%. Η έρευνα δείχνει ακόμη ότι, 74,2% των Ελλήνων πιστεύουν στον Θεό, 62,5% στο μάτι, 41,4% στα θαύματα, 43,8% στον Σατανά, 37,8% στην ύπαρξη εξωγήϊνων και 31,8% στην Δευτέρα Παρουσία.

Λευκός Οίκος... Εμπλοκή με την εκδήλωση γιά την ''Ελληνική Ανεξαρτησία'', 16 Απριλίου
Προβλήματα φαίνεται ότι προέκυψαν με την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο (16 Απριλίου '15) για τον εορτασμό της ''Ελληνικής Ανεξαρτησίας'' (επέτειος 25η Μαρτίου), με οικοδεσπότη τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, γνωστόν και ως ''Ομπαμάκης'', όπως τον ''βάφτισαν'' μόλις εκλέγηκε (2008) οι απίθανοι τύποι, οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως ''λομπίστες'' μας.
Στην εκδήλωση, ο παπά Αλ. Καρλούτσος, που έχει το ''πρόσταγμα'', καλεί ''επιφανείς Ελληνοαμερικανούς'', δηλ. λεφτάδες που ''φροντίζουν'' Πατριαρχείο και Αρχιεπισκοπή, γνωστούς και ως ''νεόπλουτα τσαρούχια'' της Ομογένειας.
Εφέτος ο Λευκός Οίκος διαπιστώνει ότι υπάρχει διπλό πρόβλημα, το οποίο διαβίβασε αρμοδίως στην Αρχιεπισκοπή, την αποκαλούμενη και ''ιερά''.
Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση, που δείχνουν την ''ελληνοαμερικάνικη κουλτούρα'' -που βασίζεται στο κατοχικό σύνδρομο- με την επιδρομή στα εδέσματα πριν την τελετή, παρά την έκκληση του πρόεδρου Ομπάμα, όπως εκφράστηκε τον χρόνο 2009, να προσέρχονται με φουστανέλα και τσαρούχια, αυτοί αρνούνται πεισματικά να το πράξουν, με αποτέλεσμα η τελετή να χάνει την αξία της και να γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες, όπου ο γραφικός αρχιεπίσκοπος εμφανίζεται ως ''αρχηγός'' της Ομογένειας και γελούν ακόμα και οι...σκύλοι στην Ουάσιγκτον. Και αυτό επειδή οι Ελληνοαμερικάνοι είμαστε η μόνη καθυστερημένη εθνική ομάδα-μειονότητα, δηλ. της ''πλάκας'', αφού εκπροσωπούμεθα από κληρικό στον Λευκό Οίκο και αλλού.
Το δεύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις φήμες ότι κορυφαίοι πρόεδροι της Ομογένειας δεν θα είναι παρόντες και συγκεκριμένα οι πρόεδροι των ''έντιμων'' ελληνικών Ομοσπονδιών Νέας Υόρκης και Βοστώνης, που έγιναν διάσημες, η πρώτη επειδή ''φροντίζει'' τα χρήματα των Ομογενών γιά την παρέλαση και η δεύτερη επειδή  ''φροντίζει'' τα χρήματα εράνων.
Κύκλοι(*) προσκείμενοι στον Λευκό Οίκο, είπαν ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε πεισματικά ''εγώ δεν κάνω εκδήλωση χωρίς Γαλάτουλα'' (τον πρόεδρο Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης). Πηγές(*) στην Ουάσιγκτον δήλωναν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ εντυπωσιάστηκε από τις ''ηγετικές ικανότητες'' του ομολόγου του της Ομοσπονδίας, όταν τον άκουσε να δηλώνει στο τοπικό κανάλι 9 της Νέας Υόρκης, στην διάρκεια της παρέλασης 29 Μαρτίου, ότι ηγείται ''της μεγαλύτερης ελληνικής Οργάνωσης, εκτός Ελλάδας, σε παγκόσμιο επίπεδο''. Μάλιστα, την διαπίστωση αυτή επαναλάμβαναν και σε ''χαιρετισμούς'' τους σε εκδηλώσεις στο ''γκέττο'' Αστόριας, επιφανείς προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας, όπως π.χ. ο πρόεδρος της Κεντρικής 'Ενωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρουσίου ιατρός κ. Γ. Πατούλης.
Παράλληλα, δεν διέφυγαν της προσοχής του Λευκού Οίκου οι βαρυσήμαντες δημόσιες διαπιστώσεις του πρόεδρου της Ομοσπονδίας ότι «η ελληνική παρέλαση της 29ης Μαρτίου ήταν η μεγαλύτερη και καλύτερη που έγινε ποτέ».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, καταβάλονται παρασκηνιακές ενέργειες γιά να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να μην υπάρξει πρόβλημα με την τελετή στον Λευκό Οίκο.
Το ζήτημα που προέκυψε το θέσαμε υπόψην του κορυφαίου παράγοντα του ''γκέττο'' Αστόριας, του Μήτσου, ο οποίος δήλωσε: «Ως ''γκέττο'' είμαστε ο ομφαλός του απόδημου Ελληνισμού. Και έχουμε πρόεδρο Ομοσπονδίας αυτόν που μας πρέπει. Η μη παρουσία του στον Λευκό Οίκο, σίγουρα θα υποβαθμίσει πολύ την εκδήλωση γιά την εθνική μας επέτειο».
Σημ.: (*) ''κύκλοι'' και ''πηγές'' χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ΜΜΕ στην Ελλάδα και τους ανταποκριτές τους στις ΗΠΑ. Το ΚΑΛΑΜΙ κάνει εξαίρεση γιά πρώτη φορά και χρησιμοποιεί τις δύο λέξεις... (4 Απρ. '15)

Η δυστυχία του να είσαι ελληνόφωνο ΜΜΕ ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης
Να βλέπεις την πραγματικότητα, να γνωρίζεις τις ατιμίες, αλλά να αναγκάζεσαι να τα κρύβεις και να ψευδολογείς, παραμυθιάζοντας αναγνώστες, ακροατές γιά να μην χάσεις την διαφήμιση. Και η δημοσιογραφία, η αντικειμενική ενημέρωση; Ποιά δημοσιογραφία και ενημέρωση; Προέχει η 'κονόμα, όπως πάντα..

Ο μ@λ@κ@ς λαός και ''το μπορντέλο η Βουλή'' στην χώρα του ''χαβαλέ''
Συνεδρίαση ολομέλειας 30 Μαρτίου '15 και ''έγινε της Βουλής το κάγκελο'' (πάλι) με όλους αυτούς τους καφενόβιους κρατικοδίαιτους, ''λαμόγια'' και άξεστους ''μαυρογυαλούρους'', ως μέλη της. Φυσικό και αναμενόμενο, γιά να επιβεβαιωθεί ο λαός που την αποκαλεί ''μπορντέλο'', αφού φροντίζει να στέλνει σε αυτήν -με την ψήφο του- σερνικές και θηλυκές πολιτικές ''πόρνες'', η ημιμάθεια, η ανευθυνότητα και η αχρηστία των οποίων, είναι εμφανής. Και όλα αυτά με την Ελλάδα διεφθαρμένα χρεοκοπημένη. Και οι ''πόρνες'', αντί να ασχολούνται με την ουσία (οικονομία-χρεοκοπία) ξεμαλλιάζονται γιά να έχουν δουλειά οι...''νταβατζήδες'' τους (ΜΜΕ). Και ο ''πέρα βρέχει'' μ@λ@κ@ς λαός, απολαμβάνει θέαμα, δηλ. ξεκατινιάσματα, χωρίς άρτο.
- Θα ήταν χρήσιμο, μία τριμελής επιτροπή ψυχίατρων να πιστοποιεί, πριν αναλάβουν καθήκοντα, ότι υπουργοί και βουλευτές, έχουν καλά... ''φρένα''.
- ''Εξεταστική Επιτροπή'' γιά ''μνημόνια'', αλλά από 2009, λες και η κρίση άρχισε 2009. Θέαμα και...''κουκούλωμα'' πάλι, αλα Ελλαδιστάν.

Ζήτω η 25η Μαρτίου... Ζήτω η νεο-ελληνική κλεφτουριά... Ζήτω οι νεο-'Ελληνες πολιτικοί
Το νεο-ελληνικό κράτος, πιστό στην παράδοση, τιμά την κλεφτουριά και οι πολιτικοί του πάντα στο ''καραούλι'', τιμούν την παράδοση γιά μίζα, αρπαχτή, ρουσφέτι, με την εγγύηση της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας. Μπορεί οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί στην Ελλάδα να ''πάνε και να έρχονται'', αλλά η διαπλοκή και η διαφθορά, παραμένουν ως οι μόνες σταθερές ''διαχρονικές αξίες'' στην χώρα των ''τηλε-χαβαλέδων''.

Τα ευτράπελα με τις εκδηλώσεις-παρέλαση 2015 στην Δυτ. Φλόριδα
Η Επιτροπή Παρέλασης που διοργανώνει τις εκδηλώσεις στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς από τις αρχές δεκαετίας '90, είχε κανονίσει με τον υφυπουργό Τέρενς Κουίκ να ήταν καλεσμένος της στις εκδηλώσεις και στην παρέλαση (κατάντησε έμμεσα τελετή ιδιωτικών συμφερόντων), που έγινε 22 Μαρτίου, με μικρή συμμετοχή κόσμου. 'Ολα άλλαξαν όταν ο διαχρονικός ''μεσάζοντας'' Γ. Μέρμελας, ''ντε και καλά'', ήθελε να φανεί ότι αυτός ''μεσολαβεί'' και ''συνοδεύει'' τον υφυπουργό στην Φλόριδα. Ο υφυπουργός, βλέποντας τι γίνεται, δεν αποδέχτηκε τελικά την πρόσκληση και προτίμησε να πάει στο Σικάγο γιά την παρέλαση 29 Μαρτίου '15... Σημ.: Η ''σοβαρότητα'' της Επιτροπής στην δυτ. Φλόριδα, φάνηκε και στο επίσημο δείπνο την παραμονή. Στο τραπέζι επισήμων και η κ. Στ. Κοκκόλη, που δηλώνει πρόεδρος της ανύπαρκτης τυπικά και νομικά ''Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών''.

Νέα Υόρκη: Τέτοια παρέλαση-''καρνάβαλος'' γιά 25η Μαρτίου, έχει να γίνει από την...χούντα
Γιά πρώτη φορά ''επίσημοι προσκεκλημένοι'' από την Ελλάδα (από την διοργανώτρια ελληνική Ομοσπονδία ''γκέττο Αστόριας'') θα είναι παρόντες μόνο στρατιωτικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι. Μαζί και ο υπουργός 'Αμυνας. Στην παρέλαση 29 Μαρτίου, δεν θα υπάρχει διακομματική αποστολή του Κοινοβούλιου. Φαίνεται ότι, οι χουντοδεξιοί της Ομοσπονδίας, απατεώνες και μη (με επικεφαλή τον πρόεδρο), νοστάλγησαν το ''λαμπρό παρελθόν'' και με την σύμπραξη του ''εθνικόφρονα'' υπουργού, θέλουν να μας το θυμίσουν. Ας τους αφήσουμε να νομίζουν ότι η Ομογένεια τρώει ακόμα ''κουτόχορτο''.

'Ολα έχουν την τιμή τους... Με 25-30.000 δολ. γίνεσαι ''τελετάρχης'' στην παρέλαση Νέας Υόρκης γιά 25η Μαρτίου... Τζόν Κάλαμος (ο από Σικάγο ''κροίσος'' που... κερδοσκόπησε από την οικονομική κρίση της Ελλάδας) και το ζεύγος Ψαρά, οι τελετάρχες. Αγνοούμε τι πρόσφεραν στην Ελλάδα και στην Ομογένεια, αλλά πρόσφεραν επιταγή στο ταμείο της Ομοσπονδίας επιτήδειων Νέας Υόρκης.

Αθάνατο ελληνικό ''γκέττο'' Αστόριας... Αθάνατοι (μόνιμοι, ψεκασμένοι, βαρεμένοι και μη) προεδροπαράγοντες Οργανώσεων
Πρόεδρος (Στ. Μανής) διασύρει-''ξεκατινιάζει'' γραπτά τον πρόεδρο της διοργανώτριας Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης (Π. Γαλάτουλα) στον... υπουργό Π. Καμμένο, με αφορμή την παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στο Μανχάτταν...Ο πληθωρικός πρόεδρος της ''Ομοσπονδίας Σκοπευτών, Κυνηγών και Ψαράδων'' (που υπογράφει και ως ''συνταγματολόγος'') γιά 10-12 χρόνια λέει και γραπτά ότι ''προστατεύει'' την παρέλαση, τους επίσημους, τους τσολιάδες, τους παπάδες, τους υπουργούς και βουλευταράδες από Ελλάδα. Αν και η ''προστασία'' δεν γίνεται ποτέ αντιληπτή, η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης ουδέποτε διάψευσε τις παρεχόμενες ''υπηρεσίες''... Διαβάστε οπωσδήποτε την ανεπανάληπτη επιστολή Μανή που στάλθηκε στον υπουργό 'Αμυνας.

Προς υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά: Περί απάτης ΣΑΕ και ''κουκουλώματος''
Προτίθεστε να στείλετε τις εκθέσεις ορκωτών λογιστών στον εισαγγελέα Διαφθοράς τις σχετικές με τις μεγάλες απάτες με κρατικό χρήμα γιά το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνσιμού'' (ΣΑΕ), το οποίο ουδέποτε αγκάλιασε η Ομογένεια, επειδή ήταν κομματικό, πονηρό και βρώμικο κατασκεύασμα του ''Ελλαδιστάν''; Υπήρξε και μία αναφορά πριν δύο χρόνια σε εισαγγελέα που έχει ήδη όλα τα στοιχεία γιά τις απάτες, αρπαχτές, μίζες σε πολιτικούς κλπ, με την σύμπραξη (ή μέσω) της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού. Η Ομογένεια, που στο όνομά της έγιναν οι απάτες, αναμένει να δει αν θα θάψετε κι εσείς το θέμα, γιά να σας ''σιχτιρίζει'' όπως τους προκατόχους σας ή γιά να σας πει ''μπράβο'' αν πράξετε το έντιμο και ορθό.
Σημ.: Πολύ ορθά πράξατε υπουργέ, που δεν βάλατε τον κ. Β. Πριμικήρη ως ΓΓΑΕ. Η ασχετοσύνη του περί Απόδημου Ελληνισμού ''τσακίζει κόκκαλα''.

Προς αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, Νέα Υόρκη:
Ποιοί είναι πάλι αυτοί οι μητροπολίτες και επίσκοποι της ''ιεράς Αρχιεπισκοπής'' που τους αποκαλούν ''Δημητρούλα'', ''Μίνα'', ''Βαγγελιώ'';;; Κάνατε τελικά την Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή ''μπορντέλο''. Συμβουλή: Δεν μαζεύετε όλες τις ''ξεφωνημένες'' και να τις στείλετε στην μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου στην Καλιφόρνια, γιά να μην είναι αδέσποτες ανά την επικράτεια ΗΠΑ;

Η μικρή ''Ομοσπονδία Ελληνοαμερικάνικων Συλλόγων Φιλαδέλφειας'' έχει ''πλάκα'', μας διασκεδάζει
Κάνει μιά μικροπαρέλαση κάθε χρόνο γιά την 25η Μαρτίου. Σεβαστό και καλό. Αλλά επειδή την έχει ''κάτω από το ράσο'' ο ''άγιος Νέας Υερσέης'', η Ομοσπονδιούλα έχει ως κύριο σύνθημα εφέτος την...ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάτταν Νέας Υόρκης, που καταστράφηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 με την τρομοκρατική επίθεση στους ''δίδυμους πύργους''. Το σύνθημα δημιουργεί, στο ελάχιστο, δύο ερωτήματα: Τι δουλειά έχει ο άγιος Νικόλαος στην παρέλαση (22 Μαρτίου 2015) στην Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια γιά την επέτειο έναρξης της επανάστασης του 1821 και εάν οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας γνωρίζουν ότι η ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου είναι μιά καλοστημένη ΑΠΑΤΗ της αρχιεπισκοπής μας ΗΠΑ, αποκαλούμενης και ''Αμερικής'', αφού την κοστολογεί -την ανοικοδόμηση- 5 φορές περισσότερο και δέχτηκε την μεταφορά της εκκλησίας σε άλλο μέρος και οικόπεδο, ενώ η Αρχιεπισκοπή από ιδιοκτήτης του οικόπεδου έγινε... ενοικιαστής.

Παρέλαση γιά 25η Μαρτίου: Διασύρουν πάλι την Ομογένεια ΗΠΑ οι τυχοδιώκτες της ελληνικής Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Aστόριας Νέας Υόρκης
Γιά μία ακόμα χρονιά, το ελληνικό Δημόσιο θα πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων που θα συμμετάσχουν στην φθίνουσα εμπορική  παρέλαση-καρνάβαλο, 29 Μαρτίου 2015 στο Μανχάτταν, με ''αρχηγό'' τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο. Οι εξευτελίζοντες την Ομογένεια τυχοδιώκτες, έχουν καθαρό κέρδος πάνω από 200.000 δολ. από την παρέλαση 2014. Ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων πληρώνουν (κόστος 19.000 δολ.) δεχόμενοι να τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο, την ώρα που παιδιά ΠΕΙΝΑΝΕ στην Ελλάδα. Και μετά ''αναρωτιούνται'' γιατί τους βρίζει η Ομογένεια.
Σημ.: Οι διοργανωτές της παρέλασης (Ομοσπονδία) χρησιμοποιούν τους εύζωνες της προεδρικής φρουράς ως ''κράχτες'' γιά προσέλκυση κόσμου στην εμπορική παρέλαση, που χρόνο με τον χρόνο μικραίνει.

Το αστείο της ημέρας: 
Παλαιότερα θα λέγαμε ότι ''οι ένοπλες δυνάμεις ανάλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας με επικεφαλή έναν βλαμένο στρατιωτικό''... Τώρα θα πούμε ότι ''οι ένοπλες δυνάμεις ανάλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας με επικεφαλή έναν ψεκασμένο-καμμένο πολιτικό'';

Πως ο Στάθης εξευτελίζει τον πρόεδρο του ''Ποταμιού''
«Γερμανοραγιάδες...Εδώ βεβαίως γίνονται ορισμένες συγχύσεις και ο φον Σταύρος μπερδεύει τους φουστανελάδες με τους γερμανοτσολιάδες. Ως προς τις Γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις. Απορεί ο φον Σταύρος πως «φόρεσε φουστανέλα» ο Υπουργός Δικαιοσύνης και σκέφτηκε να βάλει την υπογραφή του ώστε να διεκδικηθούν οι αποζημιώσεις για το μαρτυρικό Δίστομο! Τι λαϊκισμός είναι αυτός! Φρίξον, Ηλιε! Φρίξον Ζήμενς και βάστα, Ρόμελ. Και ο κυρ φον Σταύρος πήρε τ’ όπλο του! Κι άρχισε σαν τον πιο βρομερό ρατσιστή το τροπάρι του για τους ψεκασμένους! Ομως ρατσιστής ο κυρ Σταύρος; Οχι! απλώς οι άλλοι είναι εθνολαϊκιστές, φαιοκόκκινοι, εθνομπολσεβίκοι και ψεκασμένοι. Ξέρει ο κ. Θεοδωράκης! Με εφόδια δυο φωτογραφίες με τον κ. Σημίτη κι άλλες δύο με τον Γιωργάκη απέκτησε η αμορφωημιμάθειά του το δικαίωμα να αποκαλεί όποιους Ελληνες γουστάρει ψεκασμένους και λαϊκιστές ή ό,τι άλλο γουστάρει. Εχει παραβρωμίσει η δουλειά μ’ αυτό το πεμπτοφαλλαγγίτικο μαύρο μέτωπο που προσπαθεί να σπάσει το ηθικό των πολιτών με όχημα την αναθεώρηση της ιστορίας και την ιδεολογική τρομοκρατία. Μια εκδρομή είχε πάει η Βέρμαχτ στο Δίστομο κι εξ ουρανού εκθεμελιώθηκε η Κάνδανος. Δίαιτα έκανε η πείνα στην κατοχή και οι ναζί εκτελούσαν τους κομμουνιστές και τους πατριώτες, διότι ήταν λαϊκιστές. Θα έλεγα – α να χαθείτε, σούργελα, αλλά θα ήταν πολύ φαιοκόκκινο.
Μακάρι να 'τανε φουστανελάς ο Υπουργός Δικαιοσύνης, παλιοαγράμματε και μακάρι εσύ να προσκύναγες τα άπλυτα ποδάρια και τα γουρνοτσάρουχα των φουστανελάδων, που άγιασε την ανάσα τους το μπαρούτι και φάγανε τον τρόμο με το καντάρι, για την ελευθερία σου. Ψαρά, ρε! Μεσολόγγι, ρε! Χίος, Μανιάκι, ρε! Σκοτωμένον τον φίλησε τον Παπαφλέσσα ο Ιμπραήμ! Ποτάμια τα αίματα, όχι σαν το δικό σου το Ποτάμι με τα ψέματα...».(enikos.gr,  16 Μαρ. '15)
Χάλια -διαχρονικά- αδιόρθωτα: Πότε θα σοβαρευτούν στο υπουργείο Εξωτερικών Eλλάδας;
Πληροφορούμεθα ότι ετοιμάζονται να κάνουν Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) τον κομματικό (ΣΥΡΙΖΑ) Βασίλη Πριμικήρη (σ.σ.: ανεπίσημα οι του Υπ.Εξ. ''διαψεύδουν'' το δημοσίευμά μας). Αλλά η άγνοια του ''υποψήφιου'' για ζητήματα απόδημου Ελληνισμού ''τσακίζει κόκκαλα''. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ακόμα μιλά γιά (κρατικοδίαιτο, απόλυτα αποτυχημένο) ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), που τυπικά και ουσιαστικά ''πέθανε'' την περασμένη δεκαετία, ενώ ουδέποτε αντιπροσώπευσε ποσοστό μεγαλύτερο του 3-4% της Ομογένειας. Χώρια τα χαζά, όπως διατυπώθηκαν σε άρθρο του στην ''Αυγή'', ως ''επίσημες θέσεις'' του ΣΥΡΙΖΑ!!! περί ψήφου Απόδημων, ομογενειακών Οργανώσεων κ.ά. Eπειδή -από ότι φαίνεται- αποφασίσατε, άθελά σας, να... διασκεδάζετε την Ομογένεια, γιατί κ. Ν. Κοτζιά δεν κάνετε και τον ''αξιότιμο'' κ. Γιώργο Μέρμελα... ''πρέσβη'' στις ΗΠΑ ή... ''υφυπουργό'' γιά Απόδημους, αφού μπαινοβγαίνει στο υπουργείο σας (όπως έκανε με κάθε κατάσταση πριν), πουλώντας μάλιστα και ''ρουσφετολογική'' εκδούλευση σε διπλωμάτες μέσα στο Υπ.Εξ., αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει ''υψηλές γνωριμίες'' που φτάνουν μέχρι το... Μαξίμου, ενώ σας ''τίμησε'' κι εσάς με την ''εκλεκτή παρουσία'' του στην τελετή παράδοσης-παραλαβής;;; Τα ''προσόντα'' του είναι...εγνωσμένα. Ρωτήστε και τον προκάτοχό σας Ευ. Βενιζέλο, που του έδινε γερές χορηγίες όταν ήταν στο Πολιτισμού γιά την καλοστημένη κομπίνα ''προώθησης της Ελλάδας'', στο ''Ντίσνεϋ Γουόρλντ'', στο Ορλάντο Φλόριδας, ΗΠΑ. Ρωτήστε και τον ''Αθήνα 2004'' γιά παρόμοιες περιπτώσεις -στον ίδιο χώρο- σπατάλης δημόσιου χρήματος, που οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη. Αφού ετοιμάζετε τον κ. Β. Πριμικήρη γιά ΓΓΑΕ (υποθέτουμε γιά να διασκεδάζει ο απόδημος Ελληνισμός) και ο κ. Μέρμελας (ή ''Μητσάρας'', που είχε διατελέσει και... ''άτυπος σύμβουλος'' Ντόρας και GAP) εξακολουθεί να μπαινοβγαίνει στο Υπ. Εξ., τότε μόνο μία φράση μπορούμε να πούμε: Είστε ασοβάρευτοι και δίκαια αποκαλείται το υπουργείο, ''Εξωφρενικών'' (αν και η ονομασία ''εξωφρενικών'' το... αδικεί. Θα του άξιζε καλύτερη, π.χ. ''υπουργείο διαχρονικών καραγκιόζηδων'').
Σημ.: Την διαχρονική... ''σοβαρότητα'' του υπουργείου ''πιστοποιεί'' και η πλειοψηφία των διπλωματών του στις ΗΠΑ, γνωστών και ως ''τουριστών''...(8 Μαρ. '15)

Ε-Ε-'Ερχεται... 8 ημέρες στη Νέα Υόρκη ο υπουργός 'Αμυνας γιά την...παρέλαση
''Προβοκάτσιες'' οι φήμες περί προετοιμαζόμενου ''κούγκι'' του υπουργού 'Αμυνας Π. Καμμένου στο ελληνικό ''γκέτο'' Αστόριας
Τις φήμες κυκλοφορούν οι ''ψεκασμένοι'' της ''Νέας Δημοκρατίας'' και του ΠΑΣΟΚ στο ''γκέττο'' μας... Μόνο γιά 8 (οκτώ) ημέρες (27 Μαρτίου -3 Απριλίου) θα είναι το ταξίδι του υπουργού (και της συνοδείας του) στην μεγαλούπολη, όπου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην φθίνουσα -χρόνο με τον χρόνο- εμπορική ελληνική παρέλαση-''καρνάβαλο'' 29 Μαρτίου '15, την αποκαλούμενη και ''εθνική''. Οι φήμες άρχισαν όταν δημιουργήθηκαν και τα ερωτήματα του τύπου «...οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι μερικές ώρες σε δύο ημέρες. Να δει o υπουργός και τον ''φευγάτο'' αρχιεπίσκοπο γιά να ''υποβάλει τα σέβη'' του και να τονίσει την ''προσφορά'' του, που του έδωσε τον τίτλο ''νεκροθάφτης της ελληνικής γλώσσας'', μας κάνουν με το ζόρι, τρεις ημέρες. Ουάσιγκτον δεν θα πάει. 'Αρα 8 ημέρες, γιά την ακρίβεια 9 ημέρες, Νέα Υόρκη μόνο γιά μιά 3ωρη παρέλαση και 2-3 μικροεκδηλώσεις, ΠΩΣ δικαιολογούνται; Γιά ψώνια έρχεται και τουρισμό με κρατικό χρήμα, ακολουθώντας το -συνηθισμένο- παράδειγμα προκατόχων του; Μήπως εκείνες τις ημέρες -μετά την παρέλαση- γίνει και η δίκη των κατηγορούμενων γιά απάτη, δηλ. του πρόεδρου και δηλώνοντα ''κομματάρχη'' των ΑΝ.ΕΛΛ. (πρώην ''κομματάρχη'' καραμανλικής ΝΔ) και μελών Συμβούλιου της ελληνικής Ομοσπονδίας που κάνει την εμπορική παρέλαση και ο υπουργός συμπαρασταθεί; 'Η μήπως παρατείνει την παραμονή του γιά να παρευρεθεί και σε εκδήλωση εμπορικής επιχείρησης μητσοτακικού ενδιαφέροντος στην Αστόρια;;;».
Σημ.: Το ΚΑΛΑΜΙ βεβαιώνει ότι ΔΕΝ θα γίνει το...''κούγκι'' στη Νέα Υόρκη, επειδή την ίδια ημέρα, 29 Μαρτίου, ο ''υπαρχηγός'' του Π. Καμμένου, ο υφυπ. Τέρενς ο Quick, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση στο Σικάγο. Και από ένα ''κούγκι'' δεν θα μπορούσε να λείψει ειδικά ο Τέρενς.

Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα

- Η ''τρόϊκα'' ΔΕΝ υπάρχει... Πήρε προαγωγή, δηλ. αναβαθμίστηκε κι έγινε ''θεσμός''.
- ''Eξεταστική Επιτροπή γιά το πως η χώρα έφτασε στο μνημόνιο''. Θα ξεκινά από τον χρόνο... 2009. Γιά τα προηγούμενα χρόνια -από 2000- που έγινε το ''μεγάλο πλιάτσικο'' και ουσιαστικά οδήγησε στο μνημόνιο, ούτε ''κουβέντα'' (υποτίθεται, οι τότε αρχηγοί κυβερνήσεων έχουν μόνο... ''πολιτική ευθύνη''(!!!) γιά την χρεοκοπία της χώρας (και όχι ποινική). Συνηθισμένες νεο-ελληνικές πολιτικές βρωμιές στο κράτος-''μπορντέλο''.
- Ε-Ε-'Ερχεται: Ο υπουργός 'Αμυνας Π. Καμμένος γιά την παρέλαση (29 Μαρτίου) στη Νέα Υόρκη. Θα μείνει μία ολόκληρη εβδομάδα.
- Αθάνατη ελληνική κλεφτουριά: Δύο χρόνια μετά την δημιουργία ''ποινικής δικογραφίας'' γιά τα οικονομικά στο ΠΑΣΟΚ (κρατικά κονδύλια κ.ά.), η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της...''προκαταρκτικής εξέτασης''. Σε λίγο θα πάει εκεί που πάνε ανάλογες περιπτώσεις που αφορούν τις πολιτικές-κομματικές συμμορίες: Στον κάλαθο αχρήστων. Γιά να μην ξεχνιούνται οι λαμπρές παραδόσεις της διαχρονικής νεο-ελληνικής κλεφτουριάς.
- Λίστα Λαγκάρντ: Υπάρχουν σε αυτήν 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου, ενώ τον Σεπτέμβριο 2010 ανοίχθηκαν μόνο 3 αρχεία με αυτό το όνομα. Ο δε Ευ. Βενιζέλος, δεν μπορεί να κληθεί ως μάρτυρας στο ειδικό Δικαστήριο της...''ανεξάρτητης'' ελληνικής... ''δικαιοσύνης'', επειδή είναι υπεράνω... νόμων.
- Πολύ τυχερός ο Τσίπρας: Παραμένουν πρόεδροι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι Σαμαράς, Βενιζέλος. Τέτοια τύχη ούτε στα όνειρά του φανταζόταν.
- Αλλαγή...''γλάστρας'' στο Προεδρικό: Παρασκευή και 13, αποχωρεί η μία ''γλάστρα'' που υπόγραψε -αν και το Σύνταγμα του επέτρεπε να τα γυρίσει πίσω- όλα τα νομοσχέδια και τις πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου που του έδιναν, τα σχετικά με ''μνημόνιο'' και αναλαμβάνει μία άλλη ''γλάστρα''.
- Λεωνίδας Γρηγοράκος (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Είχα προτείνει να προσλάβουμε 1.000 εξειδικευμένους φοροτεχνικούς για να ελέγξουν όλες τις λίστες, αλλά (οι της προηγούμενης κυβέρνησης) δεν ήθελαν... δεν υπήρχε πολιτική βούληση, δεν ήθελαν να ελέγξουν την φοροδιαφυγή».

Η ΕΙΔΗΣΗ της χρονιάς: Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης κατάθεσαν οι βουλευτές, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου. Zητούν να μάθουν με ποιο τρόπο σκοπεύει το κράτος να εισπράξει τα 250 εκατ. ευρώ, που χρωστούν στην Εθνική Τράπεζα και στην πρώην Αγροτική, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και με ποιες εγγυήσεις δόθηκαν τα παραπάνω ποσά. Ερωτούν, επίσης, αν υπάρχει το ενδεχόμενο σε περίπτωση μη κάλυψης των δανειακών υποχρεώσεων των δύο κομμάτων, να δεσμευτούν οι περιουσίες του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αναφέρεται ακόμα ότι, ο Αντ. Σαμαράς, κατεδεχόταν ως πρωθυπουργός να εισπράττει επίδομα «κίνησης» 170 ευρώ, για κάθε ημέρα παρουσίας του στο εξωτερικό.

Δημόσια προειδοποίηση σε ''Ελληνο''-Oρθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ) και έντυπα ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας Νέας Υόρκης:
Σταματήστε να παίζετε παιχνίδια εις βάρος της Ομογένειας, χρησιμοποιώντας ένα αστοιχείωτο, αγράμματο αφηνιασμένο ψώνιο (τον υπόδικο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αστόριας Νέας Υόρκης, που είχε δώσει στέγη στους ''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης, γιά να δραστηριοποιούνται ΜΕΣΑ στο κτίριο της Ομοσπονδίας) και πρόεδρους απατεωνίστικων Ομοσπονδιών, π.χ. επίπεδου ημιανύπαρκτης Ομοσπονδίας Βοστώνης. Αρκετά παίξατε και χρησιμοποιήσατε βάναυσα -γιά τα συμφέροντά σας- οικονομικά και μη, τον Ελληνισμό της Αμερικής. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τώρα... ΜΗΝ μας αναγκάσετε να προχωρήσουμε στην δημοσιοποίηση στοιχείων-γεγονότων, που πιστοποιούν τις συμφεροντολογικές σας, αλλά επιζήμιες γιά την Ομογένεια, ''πολιτικές και διαδρομές''. Με προώθηση ''ημέτερων μηδενικών'' και ψευτιές, ΔΕΝ προσφέρετε έργο, αλλά (κάνατε και) κάνετε μεγάλη ζημιά στην Ομογένεια.
Η ίδια προειδοποίηση ισχύει και γιά τους ''τουρίστες'' δπλωμάτες Ελλάδας στις ΗΠΑ:
Σοβαρευτείτε και σταματείστε να στηρίζετε αποτυχημένες, διαλυμένες Οργανώσεις απατεώνων και μόνιμων επιτήδειων-ψώνιων, που κατάστρεψαν την ''οργανωμένη Ομογένεια'' γιά το ''εγώ'' τους. Η Ελληνική Δημοκρατία σας έστειλε στις ΗΠΑ γιά να προωθείτε την Ελλάδα, όχι γιά ''τουρισμό'', όχι γιά να χαριεντίζεστε ως ανόητοι και αφελείς (με άγνοια γιά τα της Ομογένειας) με αφηνιασμένα ψώνια και οργανωμένα συμφέροντα επιτήδειων ''καρεκλοκένταυρων'', που κατάστρεψαν την Ομογένεια.

Κράτος-''μπορντέλο'' με τα όλα του
Στην κατάθεση ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου (10 Μαρ. '15) του Φωκίωνα Γεωργακόπουλου, πρόεδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους την περίοδο υπουργίας του Γ. Παπακωνσταντίνου (που δικάζεται), έγινε και ο ακόλουθος διάλογος:
Εισαγγελέας (Ξένη Δημητρίου): Ανάλογες λίστες πήραν και άλλες χώρες. Τi έγινε εδώ με την λίστα;
Γεωργακόπουλος: Για ένα τέτοιο θέμα χρειάζεται διακριτικότητα, μηχανισμός νομοθετικός και διοικητικός που να διευκολύνουν τους ελέγχους. Στις άλλες χώρες που λέτε ισχύουν άλλα.
Εισαγγελέας: Δηλαδή μας λέτε που είμαστε άχρηστοι. Δεν τους έχουμε αυτούς τους μηχανισμούς;
Γεωργακόπουλος: Δεν υπάρχουν, ασφαλώς, για αυτό και μέχρι σήμερα η εν λόγω λίστα (σ.σ. ''Λαγκάρντ'') ακόμα δεν έχει ελεγχθεί. Σας τα λέω αυτά, με γνώση του χώρου. Έχω υπηρετήσει χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών... Έτσι όπως είναι διαρθρωμένα τα πράγματα οδηγείται η διοίκηση σε απόλυτη τυπολατρία.

'Εκτακτη είδηση: Ειδικοί της Φορολογικής Υπηρεσίας ΗΠΑ (IRS) μεταβαίνουν επειγόντως στην Αθήνα
Θέλουν να αντιγράψουν το σχέδιο καταπολέμησης φοροδιαφυγής με ''μυστικούς πράκτορες'' (τουρίστες, νοικοκυρές, ξέκωλλα στα μπαρ, στις τηλε-οθόνες, στην Βουλή κ.ά.). Παράλληλα θα ζητήσουν να μάθουν λεπτομέρειες του μεγάλου σχέδιου καταπολέμησης της διαφθοράς και της διαπλοκής, που τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ''μπαρουφάκιας δημιουργικής ασάφειας''. Οι ειδικοί του ΙRS θέλουν να λύσουν και ένα μεγάλο μυστήριο που παρατηρείται μόνο στο κράτος-''μπορντέλο'': Γιατί οι ''νταβατζήδες'' κάθε φορά που οι κυβερνώντες λένε ''θα πατάξουμε διαπλοκή- διαφθορά'', γελάνε. Με όλα τα ''κουφά'' που συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν, σε λίγο οι του ρουσφετιού, μίζας και αρπαχτής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα φαίνονται ως... κλεφτοκοτάδες, εξαιτίας ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας. Σημ.: Τους μεγάλους φοροφυγάδες τους έχουν ήδη: Στις διάφορες λίστες. Τολμούν να τους κυνηγήσουν;

Περισσότερα καλαμο-ΡΑΠΙΣΜΑΤΑ)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.