Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Πρόκληση: Κονδύλι 36.000 ευρώ για τα διόδια των βουλευτών επαρχίας! - Στο... κίνημα «Δεν πληρώνω» αλλά με τον συνήθη, ιδιότυπο τρόπο τους εντάσσονται οι Έλληνες βουλευτές.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στο site της Βουλής «Κοινοβουλευτική διαφάνεια», εγκρίθηκε η εκταμίευση 36.000 ευρώ για την πληρωμή διοδίων των βουλευτών επαρχίας!

Η πληρωμή των διοδίων για τις μετακινήσεις των βουλευτών επαρχίας γίνεται βάσει απόφασης που είχε λάβει η προηγούμενη Βουλή, επί Προεδρίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη. 
Αντίστοιχο ποσό μάλιστα είχε εκταμιευτεί και για το 2014

Στο... κίνημα «Δεν πληρώνω» αλλά με τον συνήθη, ιδιότυπο τρόπο τους εντάσσονται οι Έλληνες βουλευτές.
Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Βουλής «Κοινοβουλευτική διαφάνεια», εγκρίθηκε η εκταμίευση 36.000 ευρώ για την πληρωμή διοδίων των βουλευτών επαρχίας.
Το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς αφορά το σύνολο του 2015, η πράξη όμως αποτελεί μείζον ζήτημα ηθικής.
Να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη παροχή δεν αποφασίστηκε από την παρούσα Βουλή, αλλά από την προηγούμενη επί Προεδρίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Πρόκειται, δηλαδή, για ένα προνόμιο που αποκτήθηκε στο αποκορύφωμα της οικονομικής κρίσης, από εκείνους που την ίδια ώρα - χωρίς ντροπή - ψήφιζαν περικοπές μισθών και συντάξεων. ...

Μα αν έπρεπε να πληρώνουν και αυτοί τα κερατιάτικα του Μπόμπολα στα διόδια των Εθνικών οδών που του χάρισαν Λαλιώτης-Αλογοσκούφης-Σουφλιάς-Ρέππας και η υπόλοιπη Συμμορία, θα υπήρχε κίνδυνος να αγανακτήσουν και αυτοί σαν την πλέμπα!
Και μετά, ποιος θα πλήρωνε τα ελλείμματα δεκάδων εκατομμυρίων του ΜΕΓΚΑ; Ποιος θα πλήρωνε για την προπαγάνδα και την ΝεοΕποχική ανηθικότητα που μας πλασάρουν οι..."πεφωτισμένοι" αυτής της αποικίας;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.