Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αλέξη πρόσεξε, θα γίνεις Σαμαράς

Οι Έλληνες πολίτες – κατά τις δημοσκοπήσεις – ζητούν, οπωσδήποτε συμφωνία με τους εταίρους – τοκογλύφους.
Οι Έλληνες πολίτες – κατά τις δημοσκοπήσεις – ζητούν από τον Τσίπρα να μην υποχωρήσει από τις κόκκινες γραμμές.
Πώς δένουν αυτά τα δύο;


Να φέρει συμφωνία πάσει θυσία αλλά να μην υποχωρήσουμε πέρα των κόκκινων γραμμών.
Ή οι Έλληνες έχουν τρελαθεί ή οι δημοσκόποι παίζουν παιχνίδι με σκοπό να μας τρελάνουν.

Η δικαιολογημένη αγανάκτηση μας οδηγεί σε πρώτη σκέψη «να στείλουμε του εταίριους – τοκογλύφους στο διάολο». Η δεύτερη σκέψη μας λέει ότι «εδώ που μας έμπλεξαν οι πολιτικοί ας κάτσουμε στα αυγά μας».

Υπάρχει τρίτη λύση; Ίσως. Να στέλναμε μία επιστολή με το τι μπορούμε να κάνουμε...
«αλλιώς κάντε ό,τι θέλετε» και να μην δεχτούμε καμία συζήτηση. Ο Πρωθυπουργός να ασχοληθεί με τα εσωτερικά μας προβλήματα και να περιμένουμε.

Θα μου πείτε και το πιθανό πιστωτικό γεγονός; Πρόβλημα των τοκογλύφων που θα πάψουν να εισπράττουν τα λύτρα της ομηρίας.
Και πάω στοίχημα, αν παραμείνουμε αμετακίνητοι, ότι θα έβρισκαν λύση, γιατί η μη λύση βλάπτει εξίσου, ίσως, και αυτούς.

Εάν έχω δίκιο ή άδικο δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν δοκιμάσαμε.

Ακόμα και η τελευταία μας ελπίδα, ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε στην παγίδα των διαπραγματεύσεων με τους τοκογλύφους. Αν πιάσεις κουβέντα με τοκογλύφο είσαι χαμένος από χέρι. Θα σε χώσει πιο βαθιά στην εκμετάλλευση από την τοκογλυφία.

Αλέξη, στο... και 5 εφάρμοσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Με τις διαπραγματεύσεις και τις υποχωρήσεις θα κάνεις μία τρύπα στο νερό και θα μεταβληθείς σε ένα πιο «γλυκούλι» Σαμαρά.

Ένα και μόνο πράγμα σε σώνει – και μας σώνει – να πεις στους τοκογλύφους: «Μέχρι εδώ και δεν ξανασυζητώ μαζί σας. Κάντε ό,τι θέλετε».
Και μην ξαναβγείς ούτε στο τηλέφωνο. Σε διαβεβαιώ ότι θα προκληθεί... traffic στο αεροδρόμιο από αφίξεις των τοκογλύφων.

Τρομερή Αποκάλυψη από το Παγγαίο Όρος για την Κυβέρνηση: «Και αυτοί θα πέσουν…»

Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους επόμενους που θα κληθούν να αναλάβουν την εξουσία της χώρας:

«Κοιτάξτε τι γινόταν κατά το παρελθόν, όταν δηλαδή ο παλαιός Ισραήλ παρέκλινε του ορθού δρόμου της ταπείνωσης και των εντολών του Θεού, Έρχονταν οι Φιλισταίοι, ή οι Ασσύριοι, ή οι Βαβυλώνιοι και τους αιχμαλώτιζαν μέχρι να συνετισθούν και να αλλάξουν ρότα. Το ίδιο γίνεται και σήμερα. Τη θέση των Φιλισταίων και των υπολοίπων δυναστών έχουν πάρει οι Ευρωπαίοι και οι μεγαλοτραπεζίτες. Από την άλλη υπήρξαν άρχοντες βασιλιάδες στην Ελλάδα ανέντιμοι και πονηροί ως οι όφεις. Υποκριτές που ξεπέρασαν τους Φαρισαίους Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι, φιλοτομαριστές υπουργοί και κάθε λογής τύποι χωρίς τσίπα είχαν στρώσει το χαλί του ολισθηρού δρόμου χωρίς επιστροφή.

Το ίδιο κάνουν και οι παρόντες με άλλο φυσικά τρόπο. Και αυτοί θα πέσουν πολύ γρήγορα εάν δεν εγκαταλείψουν – πράγμα δύσκολο – το φρούτο της αθεϊας, το οποίο καθορίζει το πως να πορεύονται. Ο Θεός όμως αφουγκράστηκε πολλούς αγίους που κρύβονται επιμελώς και πολύ σύντομα από τις στάχτες, όπως παλιά θα δώσει ηγέτη άξιο να κυβερνήσει την Ελλάδα. Θα δώσει ακόμα και άγιο θρησκευτικό ηγέτη που θα αναλάβει να ανοικοδομήσει τον τόπο πνευματικά δίδοντας τέλος στην πολιτική της αρπαχτής, των φονικών – καταστρεπτικών συμβιβασμών και της ιδιοτέλειας.

Μπορεί να μηχανεύονται οι κύκλοι της ανομίας να αναδείξουν θρησκευτικό ηγέτη φιλικά προσκείμενο στον παπισμό για να εξυπηρετηθούν τα υπό το μόδιον καταστροφικά για την Ορθοδοξία μας σχέδια τους και να μας οδηγήσουν στη σταδιακή αποδοχή της πανθρησκείας αλλά ο Θεός ας γνωρίσουν καλά έχει άλλα σχέδια που θα τους αιφνιδιάσουν δυσάρεστα εκείνους που τρέφουν κούφιες προσδοκίες και ευχάριστα τον πιστό λαό». «Στύλος Ορθοδοξίας»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.