Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Δείτε πόσο θα πάει ο ΦΠΑ φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο!!!


Δείτε παρακάτω το πόσο θα πάει ο ΦΠΑ φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο:

Η γυναικάρα που έκανε τα αρσενικά της Μυκόνου να παραμιλάνε!
Η καστανόξανθη καλλονή φορώντας λευκό ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, έγινε το επίκεντρο στις ανδρικές συζητήσεις και έκανε όλα τα αρσενικά που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα διακοπές να θέλουν να πάνε επειγόντως στην Μύκονο!

Αν υπήρχε τίτλος Μις Μύκονος για τον μήνα Ιούλιο, θα τον κέρδιζε με μεγάλη διαφορά. Η καστανόξανθη καλλονή που βλέπετε στα πλάνα του Mykonos Live Tv εμφανίστηκε στην Ψαρού και... ανέβασε θερμοκρασίες. Φορώντας λευκό ολόσωμο μαγιώ που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, έγινε το επίκεντρο στις ανδρικές συζητήσεις και έκανε όλα τα αρσενικά που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα διακοπές να θέλουν να πάνε επειγόντως στην Μύκονο!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mykono...
G+:https://plus.google.com/u/0/b/1121183...

Η γυναικάρα που έκανε τα αρσενικά της Μυκόνου να παραμιλάνε! | I gynaikara pou ekane ta arsenika tis Mykonou na paramilane.
Δείτε πόσο θα πάει ο ΦΠΑ φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο!!!
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.